Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 09:35:17
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitara ktora ladi relatívne  (Prečítané 8058 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #30 kedy: 16. Marec , 2008, 18:50:57 »

Jasne ser na nas my sme uplne nuly. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele uz si skoncil zakladnu skolu?Huh!

Naco sem chodis k takym sracom, chodte si radsej fajcit s vadimom Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zakky, mas hrozivy pohlad z toho avataru - sa bojjjim. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #31 kedy: 16. Marec , 2008, 18:52:00 »

Ale, už sa do neho nenavážajte. A ukľudnite sa všetci, banda jedna špinavá.    Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 16. Marec , 2008, 19:13:11 »

Mozno OT, ale predsa.

Vadim je dobry gitarista, asi aj fajn ucitel. Asi nim moc ovplyvneni Adam, ale to je sposobene aj vekovym rozdielom, ze sa to prejavuje tak, ze na vela veci pindas.
Vadim pond tiez, ale to je jedno...rock´n´roll, hranie, to ma on za sebou. Teba to len caka...

Zdravíčko
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #33 kedy: 16. Marec , 2008, 19:21:35 »

Inak spájať jeho vyjadrenie s Vadimom ešte takým pohrdavým spôsobom to sa nerobí.Ked niekto pravidelne mrvi lovenčinu takým spôsobom až to bolí tiež nepíšete že ta krava slovenčinárka....atd.Má vzor v nom a info od neho.Čo na tom.Časom aj iných pozná.Hrozne Vás irituje?V takom veku su mladí horkokrvný a najskôr hovoria až potom rozmýšlajú.Časom sa to zmení.Trocha tolerancie.  Nezahrávaj sa
« Posledná zmena: 16. Marec , 2008, 19:22:33 od Radomír » Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #34 kedy: 16. Marec , 2008, 19:56:52 »

neviem naco to riesite...kto co povedal...a okrem toho v teme ktora je uplne od veci...fakt je to trapne ze sa tu hadate kto ako hra a podobne..myslim zeby sa tu mali stretnut ludia co maju spolocneho konicka a ne sa tu porovnavat kto jak hra
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #35 kedy: 16. Marec , 2008, 19:59:31 »

neviem naco to riesite...kto co povedal...a okrem toho v teme ktora je uplne od veci...fakt je to trapne ze sa tu hadate kto ako hra a podobne..myslim zeby sa tu mali stretnut ludia co maju spolocneho konicka a ne sa tu porovnavat kto jak hra

tak tak. len ono vacsinou sa to strhne na to, kto ako hra a naco a potom daneho cloveka podla toho posudzuju a to je niekedy nespravne. niekedy to tak byt ma, ale...
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 16. Marec , 2008, 20:08:45 »

Porovnavat kto a ako, na com a preco...to sa predsa na forach riesi, nie ? Akurat aj tu sem tam sa prejavi inu typicky slovenske: aj ked mas toto, moje hra lepsie a tamto je na picu  a podobne.

Preto sa vela debat zvrtne. A najhorsie je ked pisu ludia o niecom comu sa vobec nerozumeje, alebo s cim nemaju skusenost.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #37 kedy: 16. Marec , 2008, 20:12:40 »

tak som to nemyslel...ale nebudem to rozprplavat aby sa to zle nepochopilo
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 16. Marec , 2008, 20:14:36 »

tak som to nemyslel...ale nebudem to rozprplavat aby sa to zle nepochopilo

sak to dotiahni dokonca, kludne to rozprpli  Bravooo
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.