Valla
|
|
« kedy: 25. Marec , 2008, 21:45:18 » |
|
zhanam vykresi na sasi ala plexi alebo JTM45 namozem to na nete nikde najst
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2008, 09:03:42 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Marec , 2008, 21:47:07 » |
|
aspon nadpis bez chyby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Marec , 2008, 21:55:33 » |
|
aspon nadpis bez chyby no jo budem sa uz snazit pisat bez chyb
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Marec , 2008, 21:56:33 » |
|
no jo budem sa uz snazit pisat bez chyb Sa potom cuduj, ze to nemozes nikde najst
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Marec , 2008, 22:13:37 » |
|
Sa potom cuduj, ze to nemozes nikde najst to neni tym ze to nemozem kvoli tomu najst
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. Marec , 2008, 00:35:45 » |
|
a a čo chceš presne vykresy ved podla fotiek bajzom tam daj svoj rozmer chod niekde do obchodu odmeraj bednu alebo rovno jeaku hlavu marshall a amš nie? ja take veci neriešim hlavny rozmer predneho panela dam podla potakov či mam dva rady alebo len jeden ...... a širku dam podla transformatorov a podla boxu .... zbytočne velka hlava neni dobra načo....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Marec , 2008, 07:53:56 » |
|
no jO musim si navrhnut sam kua
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. Marec , 2008, 12:40:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Marec , 2008, 20:38:34 » |
|
a to si nevies navrhnut? sak trosku tvorivosti, nie len prachsprosto kopcit tusim v amaterskom radiu - neviem, ktory rocnik bolo JTM45 aj s navrhom plosaku a aj so sasi. plosak isto nebol original, ale to sasi mozno bolo - neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. Marec , 2008, 21:30:56 » |
|
srat na JTM45 robym JCM800,sasi sa uz robi bude v piatok dodam foto chcel som nieco originalne robym nieco podobne http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe/Mat_Janssen-Gitarren-Amp/50W-Git-Amp.htmale lepsie ,krajsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. Marec , 2008, 21:51:54 » |
|
robym JCM800 Zase hrubka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Marec , 2008, 22:07:49 » |
|
Zase hrubka. no co uz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. Marec , 2008, 22:23:42 » |
|
Zase hrubka. si si este nevsimol, ze on sloveso ROBIT pise zasadne s ypsilonom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Metlino
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. Marec , 2008, 22:47:09 » |
|
si si este nevsimol, ze on sloveso ROBIT pise zasadne s ypsilonom? vsak ked robi tak robi tvrdo, tak ho nechajte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Marec , 2008, 08:46:31 » |
|
no jooo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|