chovi
nováčik
Príspevkov: 19
|
|
« kedy: 28. Marec , 2008, 21:08:56 » |
|
Caute, chcel by som sa opytat ci niekto nemate nejake plosne spoje alebo layouty na 100w hlavu marshall alebo neviete o nejakych strankach na nete... o schemy mi nejde tych mam vela skor ti plosne spoje..diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Marec , 2008, 21:14:00 » |
|
na aku hlavu? lampove veci robi marshall zvycajne na ocka. plosny spoj, ked mas schemu, uz neni taky problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Marec , 2008, 21:18:51 » |
|
no na lampovu hlavu lenze ja som lavy ja si to neviem vyrobit ja proste potrebujem nejaky layout alebo presny plosny spoj a foter mi uz potom spravi hlavu...jemu sa nechce podla schemy rozpisovat plosak a ja to neviem a keby bola nejaka kopia nejakeho marshallu tak by bolo najsamlepsie ale vystacim si s hocijakou schemou na nejaku 100whlavu od marshalu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Marec , 2008, 21:19:04 » |
|
presne tak ked je schema plasak neni problem spravit a na nete je plna pica navrhou na ocka
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 28. Marec , 2008, 21:20:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. Marec , 2008, 21:23:53 » |
|
ved ja viem ze na nete je tych schem plna rit ale ja sa v tom vobec nevyznam ...a dajme tomu ze na JCM800
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Marec , 2008, 21:25:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Marec , 2008, 21:27:49 » |
|
no jo diky...ale to je len 50w ci staci k tomu len prihodit dve EL34 a hotovo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Marec , 2008, 21:45:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. Marec , 2008, 21:52:58 » |
|
no lebo ja by som tu hlavu rad potom vyuzil aj na koncerty na ozvucenie vies :D do skusobne mi 50w bude stacit ale tak na koncert ta 100w by sa asi aj hodila a otec bude vediet prihodit to vsetko on postavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Marec , 2008, 21:54:59 » |
|
pocul si niekedy 50W LAMPOVU hlavu? to reve jak blazon. a treba si uvedomit, ze 100W neni 2x tak hlasnejsie ako 50W. rozdiel v hlasitosti je velmi maly. akurat, ze 100W verzia nejde az tak skoro do skreslenia, cize ju musis viacej vyhulovat, ako 50W
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Marec , 2008, 21:55:56 » |
|
pocul si niekedy 50W LAMPOVU hlavu? to reve jak blazon. a treba si uvedomit, ze 100W neni 2x tak hlasnejsie ako 50W. rozdiel v hlasitosti je velmi maly. akurat, ze 100W verzia nejde az tak skoro do skreslenia, cize ju musis viacej vyhulovat, ako 50W amen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. Marec , 2008, 21:59:24 » |
|
nie 50w som este nikdy nepocul ...u kamosa v skusobni maju len 100w hlavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Marec , 2008, 22:03:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Marec , 2008, 22:16:34 » |
|
tak si spravim teda 50w a necham na sasi volne miesto na dalsie elektronky keby cosi...a vedel by si porovnat lampac JCM 800 a ten z amaterskeho radia JMP 2061 ze ktory je lepsi? lebo ten z amaterskeho tam je napisany cely postup a bude sa asi lepsie robit...tak porad ktory je lepsie si spravit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. Marec , 2008, 22:39:06 » |
|
vies co? urob si original JCM800 . tam tie zosiky, neviem ci su neni nejako modfikovane a tusim v amaterskom radiu bol popisovany JTM45 schemu na preamp aj cely zosik mas brutalne lahku a plosaku sa neboj, na niecom si to nacvicit musis. kludne, ked budes mat navrh, tak to supni sem a skontrolujeme. alebo sprav to podla toho navrhu na nete...to je uz na tebe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
chovi
nováčik
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 28. Marec , 2008, 22:42:41 » |
|
tak sa to teda pokusim spravit (teda fotrik bude musiet makat :D) podla toho nemeckeho typka co to robi a uvidime ako to dopadne :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 30. Marec , 2008, 00:34:35 » |