Dnes je v robote nuda tak som sa rozhodol že sem pastnem môj amp.
Mal som už dosť ampov, naposledy Pivo Classic 30, na ktorý mám veľmi dobré spomienky. A možno si ho kúpim ešte raz, doma na cvičenie. Je to fest fajnové kombo.
Teraz som zakotvil u ORANGE Rockerverb 50 Head + box Orange PPC 212. Som s ním veľmo veľmo spokojný. Hľadanie som ukončil. Napísal by som že ho už nedám z ruky. Ale nikdy nehovor nikdy. A muzikanská duša........ No určite bude u mňa dlho dlho. Joe povedal že hraje ako taký vytunení Marshall. Neviem na lampový Marshall som ešte nehral. Ale keď to porovnám s Mesa Dual Recto ktorý máme tiež v skúšobni tak moja voľba je jednoznačná. Proste sme sa našli.
Mám k nemu aj Hard Case. A som rád že ich mám.
Najviac na tomto ampe milujem jeho dynamiku a všestranosť (vzhľadom k počtu ovladacích prvkov, priam neuveritelnú).
Efekty používam. Orange Footschwič
. Boss DM-2 Staručké analogové delay, Boss CE-3 Chorus, Turbo Rat (Turbo potkan), pedálovú ladičku od Planet Waves PT 04 či ako. Mal som ešte Wah Jim dunlop 535 Q. Ale skoro vôbec som ho nevyužíval a bol moc komplikovaný na mňa. Tak som ho poslal do prdele. Všetko to mám v plastovom kufríku Boss BCB 60. Ten kufrík je nalepší efekt aký som si kedy kúpil.
Šetrý toľko času. Foto môžem dodať ak by bol záujem.
Struny DR 09-46, Káble Leem a Planet Waves, trsátka Jim Dunlo Big Stubby 2,0 mm.
Som za jednoduchosť. Ved to vydno aj na tom aký mám amp a koľko efektov. Ešte rozmýšlam že predám aj chorus, tiež ho málo používam. Delay a turbo potkan mi bude bohato stačiť. Nepotrebujem 5 km rack a milión efektov. Skôr sa snažím sústrediť na to čo a ako hrajem.