jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 22. Apríl , 2008, 10:17:13 » |
|
brum na skreslenom je preto lebo je moc citlivy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 22. Apríl , 2008, 10:26:53 » |
|
Obdivujem Vas chalani ako sa Vam to rodi pod rukami. bez srandy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:25:33 » |
|
janko, aky material si pouzil na dosky? tiez je to odleptany plosak, alebo je to iba sklolaminatova doska? a vidim ze niesom sam co si prezera sloclone forum , drzim palce!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:33:07 » |
|
janko, aky material si pouzil na dosky? tiez je to odleptany plosak, alebo je to iba sklolaminatova doska? a vidim ze niesom sam co si prezera sloclone forum , drzim palce!!!! nazdar igor jasne tiez som pouzil odleptany plosak, kuprextit - to je ten kvazi sklolaminatovi, nie ten "papierolaminatovi" - kuprexkart. Cital som tu niekde ze si mal nejaky problem so svodmi..? A ano prezeram SloClone forum Inak zaujimalo by ma ci sa da kupit aj nieco uz "odleptane" ..bez tej mede...? niekde sa tu pisalo o pertinaxe ale to je ten "papierovy" variant...a bojim sa ze by to mohlo nejak navlhnut a robit problemy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:35:51 » |
|
nazdar igor jasne tiez som pouzil odleptany plosak, kuprextit - to je ten kvazi sklolaminatovi, nie ten "papierolaminatovi" - kuprexkart. Cital som tu niekde ze si mal nejaky problem so svodmi..? A ano prezeram SloClone forum Inak zaujimalo by ma ci sa da kupit aj nieco uz "odleptane" ..bez tej mede...? niekde sa tu pisalo o pertinaxe ale to je ten "papierovy" variant...a bojim sa ze by to mohlo nejak navlhnut a robit problemy... to nenavlhe to je blbost ale skolo laminat je najlepsi ten papier stoji za hovno aj ked je to jedno asi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:42:30 » |
|
pertinax doma mam, ale zda sa mi moc hruby na dosku zosilovaca (4mm), ja ho pouzivam na sablony a nestalo sa ze by navlhol, to sa bat nemusis. Tvoj zosik je rieseny trosku inac ako JCM800, takze asi nebudes mat problem so zvodmi ako ja....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:48:11 » |
|
igor kludne použi ten 4mm videl som zosiky kde bola dost hruba ta doska tiež som nechapal ale učel to plni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:50:00 » |
|
janko, aky material si pouzil na dosky? tiez je to odleptany plosak, alebo je to iba sklolaminatova doska? a vidim ze niesom sam co si prezera sloclone forum , drzim palce!!!! Je nas viac na tom sloclone fore.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 22. Apríl , 2008, 21:00:51 » |
|
Je nas viac na tom sloclone fore. boha mna to forum sere neviem kedy som sa tam uz registroval a stale mi nejde prihlasit dpc
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 23. Apríl , 2008, 22:42:28 » |
|
kuprexid (bez Medi) teda skolaminatovu dosku som zohnal v podnikoje predajni v Gumovke v Ba. ALe ten podnik dlhsie krachuje a asi cela budova pojde dole podobne ako Kablovka, BAZ, cvernovka a podobne co ma mimochodom velmi sere.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 24. Apríl , 2008, 12:11:41 » |
|
To soclone forum je forum o soldanech? ja sem se zaregistroval ale nejde se prihlasit:(
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 24. Apríl , 2008, 15:31:01 » |
|
To soclone forum je forum o soldanech? ja sem se zaregistroval ale nejde se prihlasit:(
Je to forum ludi, ktori klonuju/modifikuju soldana, ale preberaju sa tam aj ine ampy. Registracia je trocha komplikovana. Jej potvrdenie robia rucne admini, cize musis pockat zopar dni, kym ti pride email s potvrdenim. Niekomu vsak nic neprichadza uz mesiac, takze...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 24. Apríl , 2008, 17:41:58 » |
|
Uz mi to beha, nejde mi stahnout ale turret full layout v lepsi kvalite nez 800kB nemate to nekdo pls?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 24. Apríl , 2008, 19:17:54 » |
|
chod na muziker forum do hoem amde temy v sekcii gitaristi a klikni na temu dalšie soldano dal som tam poprdele vela linkov aj plošak aj komplet .....kukni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 24. Apríl , 2008, 20:28:32 » |
|
to jo ale ja sem chtel turret full layout tzn. kompletni zadratovani kdyz to neni na plosaku ale na desce s nytama
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|