majso
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 04. Máj , 2008, 20:38:35 » |
|
mne sa nepacilo ani jedno ..ale v poho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
prosound
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 04. Máj , 2008, 20:41:23 » |
|
Veľmi pekna práca Janko. Skus sa pri nahrávke trochu pohrať z korekciami , aby boli zvukovo viac podobné. Rovnaké otočenie potenciometrov neznamaná zároveň aj rovnaké nastavenie. Je však celkom pravdepodobne , že je to aj celkovým charakterom aparátov a že sa z tým nebude môcť veľa urobiť . A ešte skus prehodiť na fotke Marshall z Laney. Zvuku to sice nepomôže , ale pre oko by to mohlo byť lepšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 04. Máj , 2008, 20:54:37 » |
|
hralo to zhruba tak ako som cakal, "slo" viac stredov, 5150 sypkejsia a plochsia. Obe sa daju vyuzit v ramci zanrov
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 04. Máj , 2008, 20:56:55 » |
|
Veľmi pekna práca Janko. Skus sa pri nahrávke trochu pohrať z korekciami , aby boli zvukovo viac podobné. Rovnaké otočenie potenciometrov neznamaná zároveň aj rovnaké nastavenie. Je však celkom pravdepodobne , že je to aj celkovým charakterom aparátov a že sa z tým nebude môcť veľa urobiť . A ešte skus prehodiť na fotke Marshall z Laney. Zvuku to sice nepomôže , ale pre oko by to mohlo byť lepšie. Dakujem trosku lepsie nastavenie korekcii by tie zvuky urcite priblizilo...ale predsa len maju odlisny charakter zvuku aaa ano ta dlha Laney by sa skor hodila na Peavey..a kratsi marshall na moju teraz na to pozeram ze fakt to blbo vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 04. Máj , 2008, 20:59:42 » |
|
a hlavne siroke pod uzke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 04. Máj , 2008, 21:03:01 » |
|
este chcem dodat ze neslo o to ukazat ze jedna je Lepsia ako druha....ale o to ci sa moja handmade moze vobec porovnavat s tovarenskymi ci to malo zmysel, nieco take "zbuchat" ked sa da nasetrit a kupit nieco overene znackove.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
prosound
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 04. Máj , 2008, 21:12:01 » |
|
este chcem dodat ze neslo o to ukazat ze jedna je Lepsia ako druha....ale o to ci sa moja handmade moze vobec porovnavat s tovarenskymi ci to malo zmysel, nieco take "zbuchat" ked sa da nasetrit a kupit nieco overene znackove. V každom prípade to zmysel má , ak staviteľ má vedomosti o tom čo robí . Osobná skúsenosť je na nezaplatenie a keď sa dielo podarí , tak je to za všetky prachy sveta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 04. Máj , 2008, 21:15:09 » |
|
V každom prípade to zmysel má , ak staviteľ má vedomosti o tom čo robí . Osobná skúsenosť je na nezaplatenie a keď sa dielo podarí , tak je to za všetky prachy sveta.
presne tak...keby som zrazu nejak mal prachy na nejaku znackovu drahu hlavu...kupil by som...potesil by som sa...a to je vsetko. Ale pri stavbe handmade som sa tesil s kazdej suciastky, lampy, trafa ktore mi dosli...a potom ked som to ozivil a ono to hralo, dokonca celkom dobre, tak to bolo nieco neskutocne, fakt na nezaplatenie ..a potom ked to dokonca uspesne prezilo koncert, po boku 5150...no parada
|
|
« Posledná zmena: 04. Máj , 2008, 21:23:39 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 04. Máj , 2008, 23:44:13 » |
|
Ja sem slahnem mierny off topic ale nechce sa mi zakladat novu vetvu: Ako sa vyraba original tovaresnsky amp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 06. Máj , 2008, 14:36:32 » |
|
chod na slo forum pokukaj si ho cele hlavne upgreity najdeš tam važne veci skoro som padol na zadok naidy v sekcii kde maju ukažky a najdy si temu s nazvom PANTERA MODE ON ;-) tu je zvuk čo nahral http://media.putfile.com/broken-90sice tam je počut vrsvenie gitar alwe aj tak ma tam v tej teme popisane čo kde zmenil treba vyskušat z niektorych zvukov som uplne v prdeli čo tam postvarali ty manici
|
|
« Posledná zmena: 06. Máj , 2008, 14:37:14 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 01. Jún , 2008, 17:36:46 » |
|
akurat som mal trocha viac casu, tak som skusil iny plech pre porovnanie dam stare foto vs. nove Ktore sa vam paci viac?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 01. Jún , 2008, 17:38:03 » |
|
priehladne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 01. Jún , 2008, 17:43:01 » |
|
mriezka pocuj kde si kupoval trafa v gese???
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 01. Jún , 2008, 17:44:11 » |
|
daj aj zadnu stenu priehladnu.takto mam dojem ze sa pozeram na zosik zozadu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 01. Jún , 2008, 17:51:28 » |
|
daj aj zadnu stenu priehladnu.takto mam dojem ze sa pozeram na zosik zozadu nooo mam len dopredu mriezku..ale mam aj foto take ze vzadu je len uzky profil na ochranu koncovych lamp
|
|
|
|
|