jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 18. Október , 2008, 20:20:09 » |
|
ktoru mesu okolo 100 spravi za 25 ? to by ma fakt zaujimalo.
Myslim ze GILA to myslel len ako zveliceny priklad....ako tie vase priklady o vyrobeni auta na zachode
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 20:21:04 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 18. Október , 2008, 20:20:53 » |
|
ktoru mesu okolo 100 spravi za 25 ? to by ma fakt zaujimalo.
ked Jankovi povies, ze chces trafáky od Mercury Magnetics, tak tam také budes mat...za kolko by si dostal takúto funkciu od Mesy? a este mozes vyberat aj pri ostatnych komponentoch...
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 20:22:07 od Gila »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 18. Október , 2008, 20:22:43 » |
|
ked Jankovi povies, ze chces trafáky od Mercury Magnetics, tak tam také budes mat...za kolko by si dostal takúto funkcia od Mesy? No jo teraz sa da objednat vsetko....len je jasne ze potom to nebude stat 15 babiky ako BUGERA Ale ja sa tu nepotrebujem hadat ani si nic dokazovat...cize by som poprosil aj "obhajovacov handmade" nech sa nato vykaslu a neoponuju "znackarom" .. KAZDEMU CO JEHO JE!!! A CO MU VYHOVUJE!! nic nieje spravne..a nic nespravne..ak to vyhovuje danemu cloveku...
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 20:26:19 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 18. Október , 2008, 20:24:47 » |
|
ked Jankovi povies, ze chces trafáky od Mercury Magnetics, tak tam také budes mat..
Ja chcem do Mesy jedine Death Magnetics. Sorry,nedalo mi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 18. Október , 2008, 20:25:24 » |
|
Nie vždy,nie všade a nie vo všetkom.
Myslim všeobecne.Môžu existovat výnimky samozrejme.Ved sa obzrite okolo.Značka-cena.A aj kvalita.A tiež by som chcel vidiet mesu ktoru v tej istej kvalite niekto na kolene zosmoli za 25.Tu 100tisícovu.Ved nemá ani možnost zohnat k tomu veci.Alebo mu ich mesa daruje pak ano.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 18. Október , 2008, 20:28:19 » |
|
Myslim všeobecne.Môžu existovat výnimky samozrejme.Ved sa obzrite okolo.Značka-cena.A aj kvalita.A tiež by som chcel vidiet mesu ktoru v tej istej kvalite niekto na kolene zosmoli za 25.Tu 100tisícovu.Ved nemá ani možnost zohnat k tomu veci.Alebo mu ich mesa daruje pak ano.
ze do toho nezozenies veci? ou..tak to si na velkom omyle....ci myslis ze oni tam davaju nejake specialne suciastky co im vyrabaju v NASA aa ze potom do toho este vlozia nejaku VooDoo magiu? uz som nechcel prispievat sem..ale...boze...to sa neda ked si precitam podobne prispevky....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 18. Október , 2008, 20:29:03 » |
|
To je tema ako hovado.Nech si letuju čo chcu.DOBRU NOC
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 18. Október , 2008, 20:29:15 » |
|
Sorry, ze vstupujem do debaty, ale neda mi. Za 1. DNES UZ ZIADNA MESA NESTOJI cez 100 000sk. Snad asi len RoadKing 2. Za 2. Nezozenies TRAFA, ktore su v MESE, ani keby ... Za 3. Radsej si kupim original, ktory viem, ze predam hned, ako ho budem chciet predat. Mam s tym osobne skusenosti, ako je to s predajom kopie a originalu. Za 4. Malokedy sa stane, aby nejaka kopia cohosi dobre hrala. CEST VYNIMKAM. Ale zatial VSETKY kopie MESY stali za prd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 18. Október , 2008, 20:29:31 » |
|
a potom preco modifikuju Mesy?...mozno ze egzistuju aj lepsie suciastky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 18. Október , 2008, 20:32:03 » |
|
Sorry, ze vstupujem do debaty, ale neda mi. Za 1. DNES UZ ZIADNA MESA NESTOJI cez 100 000sk. Snad asi len RoadKing 2. Za 2. Nezozenies TRAFA, ktore su v MESE, ani keby ... Za 3. Radsej si kupim original, ktory viem, ze predam hned, ako ho budem chciet predat. Mam s tym osobne skusenosti, ako je to s predajom kopie a originalu. Za 4. Malokedy sa stane, aby nejaka kopia cohosi dobre hrala. CEST VYNIMKAM. Ale zatial VSETKY kopie MESY stali za prd. ano..podla mna más pravdu..aj ja pouzivam Mesu, ale keby som vedel presne ze co chcem, tak by som nevahal a poprosil by som niekoho, nech mi spravi taky zosik, aky chcem, co uz nebudem chciet predávat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 18. Október , 2008, 20:32:24 » |
|
ze do toho nezozenies veci? ou..tak to si na velkom omyle....ci myslis ze oni tam davaju nejake specialne suciastky co im vyrabaju v NASA aa ze potom do toho este vlozia nejaku VooDoo magiu? uz som nechcel prispievat sem..ale...boze...to sa neda ked si precitam podobne prispevky.... Daju tam seriovoa kvalitne vyrobené výrobky a pak to rucne davaju do kopy ale nedavaju tam nejaké čínské šunta z ktorých vatšina sklada.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 18. Október , 2008, 20:33:21 » |
|
...nech mi spravi taky zosik, aky chcem, co uz nebudem chciet predávat...
Tak to si len ty myslis... skutocnost je ina. Vzdy Ta nieco nove moze inspirovat, mozes nieco nove objavit, a vo zvuku nie je NIKDY KONIEC. a to nehovorim o hladani...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 18. Október , 2008, 20:34:39 » |
|
Snad jenine, co by som si dal urobit do ampu, ORIGINALU je asi FJA mod. poculi ste niekedy o tom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 18. Október , 2008, 20:35:00 » |
|
Končím lebo tu maniaci letovači.Dobru noc a letujte,spajkujte skladajte skvelé výrobky.A naozaj nech sa vám darí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|