Gila
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 18. Október , 2008, 20:35:37 » |
|
Snad jenine, co by som si dal urobit do ampu, ORIGINALU je asi FJA mod. poculi ste niekedy o tom?
FJA má nozaj kuzelné vyrobky a aj dost fajnové zvuky-youtube...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 18. Október , 2008, 20:36:37 » |
|
FJA má nozaj kuzelné vyrobky a aj dost fajnové zvuky-youtube...
FJA nie je firma. Je to "nieco" co sa instaluje do ampu. Hocijakeho.. Na YT je kopec ukazok, co to robi s ampom. Niesom elektrikar, tak neviem o co ide.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 18. Október , 2008, 20:36:39 » |
|
... Za 4. Malokedy sa stane, aby nejaka kopia cohosi dobre hrala. CEST VYNIMKAM. Ale zatial VSETKY kopie MESY stali za prd. viem Ti doma predviest handmade preamp MB Mesa Mark III, ktory hra 1:1 ako original
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 18. Október , 2008, 20:36:53 » |
|
Daju tam seriovoa kvalitne vyrobené výrobky a pak to rucne davaju do kopy ale nedavaju tam nejaké čínské šunta z ktorých vatšina sklada.
Ano a presne take iste seriove suciastky si teraz v dnesnej globalizovanej dobe vie objednat hocikto.... ci myslis ze tie suciastky vyrabaju specialne ladene pre MESA? odpory z nalepkami MESA? a nikto iny si ich nemoze kupit? jaaaj tolko pobavenia na vecer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 18. Október , 2008, 20:39:15 » |
|
viem Ti doma predviest handmade preamp MB Mesa Mark III, ktory hra 1:1 ako original Moze hrat podobne, az velmi podobne. Ale nikdy nie rovnako. A zasa moj nazor je, ze NIC nie je horsie a nic lepsie. Vsetko je INE. Niekto ma rad trabanty a su pre neho super. A niekto zasa BMW a tiez je super. Tu uz nastava otazka kvality, o ktorej snad netreba diskutovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 18. Október , 2008, 20:39:32 » |
|
Za 2. Nezozenies TRAFA, ktore su v MESE, ani keby ... myslim, ze to dnes tiez nemusi byt az tak velky problem.. ale pri niektorych trafakoch, co davaju do znackovych ampov, by som radsej veril dobre spocitanemu trafu navinutemu v nejakej firme tu v okoli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 18. Október , 2008, 20:39:36 » |
|
viem Ti doma predviest handmade preamp MB Mesa Mark III, ktory hra 1:1 ako original legendarny peci preamp s podpisom (aj obnovitelnym ked sa zosucha )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 18. Október , 2008, 20:40:47 » |
|
FJA nie je firma. Je to "nieco" co sa instaluje do ampu. Hocijakeho.. Na YT je kopec ukazok, co to robi s ampom. Niesom elektrikar, tak neviem o co ide.
Je to firma, konkretne jeden sikovny typek http://www.fjamods.com/ .....cize ziadne "NIECO DO APARATU" tu aspon vidno ako slabo ste informovani....ale o to mudrejsi....
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 20:43:54 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 18. Október , 2008, 20:41:39 » |
|
Moze hrat podobne, az velmi podobne. Ale nikdy nie rovnako. .
2 rovnake ampy postavene vedla seba nehraju identicky ale poucuj ma dalej, az padnem z jahody a postavim sa znovu na nohy, dojde mi, o com to vsetko je. dovtedy sa budem z tej jahody na Teba privetivo usmievat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 18. Október , 2008, 20:42:28 » |
|
legendarny peci preamp s podpisom (aj obnovitelnym ked sa zosucha ) bez podpisu, nechal som sa osklbat chabravou letovacskou mafiou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 18. Október , 2008, 20:43:28 » |
|
Moze hrat podobne, az velmi podobne. Ale nikdy nie rovnako.
A zasa moj nazor je, ze NIC nie je horsie a nic lepsie. Vsetko je INE. Niekto ma rad trabanty a su pre neho super. A niekto zasa BMW a tiez je super. Tu uz nastava otazka kvality, o ktorej snad netreba diskutovat.
Stava sa že ani dve rovnaké veci od jednej značky nehrajú totožne.Tolerancia súčiastok...Mal som Mesa studio preamp a ked som ho porovnal s iným tak by si sa čudoval.
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 20:45:30 od ff »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 18. Október , 2008, 20:44:12 » |
|
viem Ti doma predviest handmade preamp MB Mesa Mark III, ktory hra 1:1 ako original isto toto tvrenie nemas potvrdene nejakou osobnou skusenostou a bol si oklamany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 18. Október , 2008, 20:45:08 » |
|
Stava sa že ani dve rovnaké veci od jednej značky nehrajú totožne.Tolerancia súčiasto..Mal som Mesa studio preamp a ked som ho porovnal s iným tak by si sa čudoval.
Ano, tu plne suhlasim. O tom som sa s Majom Ferom rozpraval, ze mal myslim, ze 4 studia preamp a kazdy hral inak. Dokonca aj v dvoch TriAxoch bol rozdiel, ale podstatne mensi, ako v Studio preampe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 18. Október , 2008, 20:46:14 » |
|
isto toto tvrenie nemas potvrdene nejakou osobnou skusenostou a bol si oklamany jasne ze ne, nehraval som s nim do koncu origos Mark II, nemal som ho niekolko razy postaveny vedla origos Mark III ani Mark IV a dokonca som ich nemal vedla sebe v jednom koncaku so Studio Preampom. ale spytal som sa, povedali mi ze hej, tak tomu verim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 18. Október , 2008, 20:46:34 » |
|
2 rovnake ampy postavene vedla seba nehraju identicky ... No NIE, pretoze nie su rovnake Konstruckne ano, ale zvuk maju isto iny. Ved uz len lampy robia svoje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|