buro
pravidelný návštevník

Príspevkov: 717
http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544
|
 |
« Odpoveď #165 kedy: 25. Október , 2011, 12:13:07 » |
|
Musím pochváliť  Zahrali ste to skvelo, páčili ste sa mi omnoho viac ako Komajota. Škoda že zvukár udržiaval ten odstup medzi predskokanom a headlinerom  mohlo to mnať väčšie grády... každopádne zvuk ste mali slušný  Ty si šiel cez čo ? Všimol som ti tam POD - išiel si priamo do linky ? aparát som totiž nevidel žiaden 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Ibanez RG1527, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - Peavey 6505 - TC Gmajor - HB 2x12
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #166 kedy: 04. December , 2011, 14:30:05 » |
|
Musím pochváliť  Zahrali ste to skvelo, páčili ste sa mi omnoho viac ako Komajota. Škoda že zvukár udržiaval ten odstup medzi predskokanom a headlinerom  mohlo to mnať väčšie grády... každopádne zvuk ste mali slušný  Ty si šiel cez čo ? Všimol som ti tam POD - išiel si priamo do linky ? aparát som totiž nevidel žiaden  Burooo, SORRY! Som si nevsimol absolutne, ze si tu pisal  Dakujem pekne za pozitivizmus. Ja som siel cez trapny floor pod a inak po tych vsetkych koncertoch reakcie na zvuk boli slusne. Najhorsi zvuk z celeho turne bol teraz v Blave, lebo dali malo penazi, inak bol v kazdom meste slusny standart. PS: to ty si mi daval teda tu vodu na rozpustenie mojich praskov? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
buro
pravidelný návštevník

Príspevkov: 717
http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544
|
 |
« Odpoveď #167 kedy: 09. December , 2011, 12:03:25 » |
|
Burooo, SORRY! Som si nevsimol absolutne, ze si tu pisal  Dakujem pekne za pozitivizmus. Ja som siel cez trapny floor pod a inak po tych vsetkych koncertoch reakcie na zvuk boli slusne. Najhorsi zvuk z celeho turne bol teraz v Blave, lebo dali malo penazi, inak bol v kazdom meste slusny standart. PS: to ty si mi daval teda tu vodu na rozpustenie mojich praskov?  Áno  To som bol ja ... ja som si najprv nebol istý či si to ty- uistil som sa až keď ste hrali, no potom som mal už dosť roboty... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Ibanez RG1527, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - Peavey 6505 - TC Gmajor - HB 2x12
|
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #169 kedy: 10. December , 2011, 15:31:58 » |
|
YES !  Tam hram este ja na gitaru.  kks... Palo, to nebolo nahodou vtedy, co som dosiel vyšťaveny po celom dni ?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
DominicK
pravidelný pocestný

Príspevkov: 107
|
 |
« Odpoveď #170 kedy: 11. December , 2011, 01:23:14 » |
|
vedel som o vas uz skor, kedze Edo uci u nas na zuske... a teraz som si viackrat pustil vase veci, niektore su dost chytlave, aspon pre mna. aj videa z koncertov vyzeraju super, tak snad niekedy uvidim nazivo 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 11. December , 2011, 01:39:45 od DominicK »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #171 kedy: 11. December , 2011, 03:34:58 » |
|
Preboha to su nejake 2 roky ale zda sa mi to jak nejakych 6  ty zvucis podla videa (?), to sa potom "pozname"  YES !  Tam hram este ja na gitaru.  kks... Palo, to nebolo nahodou vtedy, co som dosiel vyšťaveny po celom dni ? jo jo. A co sme zrazili macku  vedel som o vas uz skor, kedze Edo uci u nas na zuske... a teraz som si viackrat pustil vase veci, niektore su dost chytlave, aspon pre mna. aj videa z koncertov vyzeraju super, tak snad niekedy uvidim nazivo  No, praveze ani nevyzeraju dobre tie videa, treba prist na koncert  musim to nechat pozhadzovat z netu lebo su to stare zalezitosti, dost sa to poobmienalo u nas hudobne odvtedy. Dakujem samozrejme za pochvalu. Vazim si to. Bude coskoro lajfka z klubu z poslednej snury, tocena na 4 kamery a protools, vsetcia dufame, ze to bude dobre, aby sa to dalo pustit von na youtube.
|
|
|
|
« Posledná zmena: 11. December , 2011, 03:35:24 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
DominicK
pravidelný pocestný

Príspevkov: 107
|
 |
« Odpoveď #172 kedy: 11. December , 2011, 13:52:58 » |
|
ale toto je napriklad vpohode http://www.youtube.com/watch?v=MHYaPxHINls , aj ked to nie je cela pesnicka.. a myslim, ze u bezneho posluchaca je najdolezitejsi spev, a tu je super.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Libor
nováčik

Príspevkov: 13
|
 |
« Odpoveď #173 kedy: 14. December , 2011, 01:56:06 » |
|
Pablo Woozy: Nie, ja nie som zvukár. Venoval som sa kompletnej stavbe pódií. Od drevených podložiek pod pódiové tyče až po vrchnú plachtu. Takže zvukári to majú až príliš jednoduché!  Ale už je to minulosť a trvalo to len dva roky. Bol som nútený s tým skončiť kvôli zdravotným problémom. Takže osobne sa určite nepoznáme. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
motorman
|
 |
« Odpoveď #174 kedy: 15. December , 2011, 23:50:57 » |
|
Sunlips ... dobra muzika !!
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #175 kedy: 16. Marec , 2012, 17:00:18 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
hate_me
|
 |
« Odpoveď #176 kedy: 16. Marec , 2012, 17:15:05 » |
|
fajne to je, moze z toho byt pokojne aj letny hit
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
|
BrokenWings
|
 |
« Odpoveď #177 kedy: 16. Marec , 2012, 17:34:23 » |
|
Dosť v pohode. Bola by škoda, keby sa to nepredá.
Celé si to naklikal alebo si použil nejaký controller?
|
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2012, 17:35:42 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
iseepussy
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #178 kedy: 16. Marec , 2012, 17:49:54 » |
|
Dosť v pohode. Bola by škoda, keby sa to nepredá.
Celé si to naklikal alebo si použil nejaký controller?
Ja som naklikal syntakove veci (bez controlleru) a doniesol stopy, bubny sa najprv nahravali zive, ale nakoniec sme to porovnavali so samplovanou stopou a pouzili tu + zo zivych len overheady. Plus v refrene som v Melodyne ladil artificial vocal harmonies a nahraval gitary na nejakom Brankovom aparate. Okrem zivej basy (pekne pocut na slapovanych castiach) som pouzil moogacku basu. Vsetko ostatne sa robilo v studiu 7 recordings http://www.facebook.com/RecordingStudio7Vdaka za pozitiva
|
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2012, 18:01:13 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
BrokenWings
|
 |
« Odpoveď #179 kedy: 16. Marec , 2012, 18:05:45 » |
|
Dobré, dobré. Počuť, že ste sa stým vyhrali. Aranže sú veľmi dobre spravené.
|
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2012, 18:06:20 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
iseepussy
|
|
|