neuvazovali ste nad tym ze tie pesnicky strcite neikomu na mixaz/edit/master kto vie vyrobit z toho zvuku este vacsiu ameriku? lebo muzika mi pride ako sa uz spominalo - paramore atd., v pohode, len este keby to malo zvuk a ozaj dotiahnute rozne finty co to vedia este viac potiahnut, ako ked si pustis avril
Z casti si trafil klinec po hlavicke
studio kde sme nahravali (v Presove) je sice vybavene ok, aj chlapik je vlastne skuseny producent, ale tesne sme minuli jednu technicku srandu, vcera som bol pozriet v studiu a akurat si instaloval HD, co pred cca troma tyzdnami nebolo ked sme tocili, takze skoda, ten rozdiel by bol pocutelny, ale na druhej strane netvrdim, ze sme sli vyslovene po zvuku a ze nie sme spokojni
Cele to bolo dost o rozhodovani kolko je nutne a efektivne v momentalnom obdobi investovat prachov do toho, kedze cela veda je v nich. Rozhodli sme sa "nevybalit" vsetko hned, ale pockat si este chvilku a zatial natocit EP. Predsalen niesme ziaden producentsky objav (lol) a za dva roky co fungujeme je este aspon ten polrok potrebny na dozretie (povodne sme sa bavili este s Jimim o celom albume, ale natocit ho v tej dobe cca 3/4 roka dozadu a v tej cene by bolo zrejme tragickou chybou, ten material na to proste este zdaleka nemal). Ale verim, ze raz a snad cim skor to bude realitou o com pises
.....vo mne vaša hudba evokuje spomienky na džermeny......konkrétne na dve kapely.....
.....juli.....
.....silbermond....
.....mňe sa takýto štýl hudby vyslovene páči.....
Haha, som rad, ze ti nase pesnicky privodili prijemne spomienky na nejake obdobie, tiez mam nejake svoje vychytene kusky o ktorych u nas malokto tusi