jtakac
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 12. Máj , 2010, 18:26:37 » |
|
Mate tam gadzibaly? My len take akcie A po akcii krabica kolacov na clena neviem co to je, musis po slovensky na mna
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 12. Máj , 2010, 18:51:55 » |
|
neviem co to je, musis po slovensky na mna gadžibál=sedliacka zábava, najčastejšie tvorí podstatnú časť osadenstva črieda miestnych štamgastov navlečených do oblekov prežratých moľami, sprevádzaná okrem typického zápachu aj svojimi polovičkami, kde je každej z nich jasné, že toto je prvý a asi aj posledný deň v danom kalendárnom roku, kedy sa môžu kultúrne vyžiť. Príznačnou býva i prítomnosť neďalekého bufetu, ktorý sa stáva svojim sortimentom lákadlo pre ich ratolesti. Toto je vo všeobecnosti medzi dospelými považované za žiaduce, keďže za pomoci príležitostne vyššieho vreckového sú deti odstavené na tretiu až štvrtú koľaj, hneď za potľapkávaním čašníčok po zadku, či v neskorších hodinách močenie do kvetináča.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 12. Máj , 2010, 18:54:06 » |
|
gadžibál=sedliacka zábava, najčastejšie tvorí podstatnú časť osadenstva črieda miestnych štamgastov navlečených do oblekov prežratých moľami, sprevádzaná okrem typického zápachu aj svojimi polovičkami, kde je každej z nich jasné, že toto je prvý a asi aj posledný deň v danom kalendárnom roku, kedy sa môžu kultúrne vyžiť. Príznačnou býva i prítomnosť neďalekého bufetu, ktorý sa stáva svojim sortimentom lákadlo pre ich ratolesti. Toto je vo všeobecnosti medzi dospelými považované za žiaduce, keďže za pomoci príležitostne vyššieho vreckového sú deti odstavené na tretiu až štvrtú koľaj, hneď za potľapkávaním čašníčok po zadku, či v neskorších hodinách močenie do kvetináča. sakra, taketo tu asi nemame, tak to vas tu asi neuvidim, pozdrav aspon tu vasu spevacku, ze ma v ziari jedneho velkeho fanusika
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 12. Máj , 2010, 20:02:46 » |
|
pre panov moderatorov: mozem Brankovi napisat ze je keket? ale vazne nie z urazky ale len z takej ludskej dobroty a sibalskeho dobiedania a figliarskeho prekunania sa ako jergus lapin s tym rudkom cervenakovie
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 12. Máj , 2010, 20:04:09 » |
|
pre panov moderatorov: mozem Brankovi napisat ze je keket? ale vazne nie z urazky ale len z takej ludskej dobroty a sibalskeho dobiedania a figliarskeho prekunania sa ako jergus lapin s tym rudkom cervenakovie Mozes. My uz vieme o Tebe svoje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 12. Máj , 2010, 20:05:40 » |
|
Mozes. My uz vieme o Tebe svoje. kua nestar sa jak varecha do vsetkeho ...kto sa ta co pytal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 12. Máj , 2010, 20:06:49 » |
|
kua nestar sa jak varecha do vsetkeho ...kto sa ta co pytal ? Inak mal by si mi byt vdacny, postaral som sa o predaj Tvojho Behringer pedalu Majlovi... a Ty tak na mna ? Dokonca som zvazoval kupu toho 10U racku, lebo fajn cena..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 12. Máj , 2010, 20:08:41 » |
|
Inak mal by si mi byt vdacny, postaral som sa o predaj Tvojho Behringer pedalu Majlovi... a Ty tak na mna ? Dokonca som zvazoval kupu toho 10U racku, lebo fajn cena.. idem ti hned vymodelovat sochu z plasteliny
|
|
« Posledná zmena: 12. Máj , 2010, 20:08:58 od fataljoe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 12. Máj , 2010, 20:36:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 27. Máj , 2010, 02:35:50 » |
|
poprvýkrát som vás videl v eurovízií.. pesničku správy v splne sme si s kapelkou dokoca skoverovali vašim textom podla mojho gusta chýba trochu ľahkosti ..inák si myslím že máte dobré nápady skvelý zvuk a super speváčku so zaujimavou farbou hlasu, dúfam že sa mi vás podarí niekedy v lete aj naživo uvidieť .. držím palce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 29. Júl , 2010, 11:37:44 » |
|
poprvýkrát som vás videl v eurovízií.. pesničku správy v splne sme si s kapelkou dokoca skoverovali vašim textom podla mojho gusta chýba trochu ľahkosti ..inák si myslím že máte dobré nápady skvelý zvuk a super speváčku so zaujimavou farbou hlasu, dúfam že sa mi vás podarí niekedy v lete aj naživo uvidieť .. držím palce fiha, tuto reakciu som ani nevidel tak vdaka kamosko za uznanie Samozrejme texty, texty, texty... robim na tom aby boli lahke, zapametatelne a pochopitelne. Siel som do toho s najlepsimi umyslami a aj tak su niektore prestrelene O inom som ale chcel v tejto teme http://www.birdz.sk/hudba/orange-joj-music-summer-ruzina-a-nezaprsi-a-nezaprsi/18195-clanok.htmlEste som mal Kitty na koncerte len raz a uz druha medialna ukazka po jojke KONECNE gitara ktora odputava pozornost od mojej denglavej hry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 11. August , 2010, 11:39:47 » |
|
Cau, povodne som rozmyslal, ci to davat do tej temy... nahral som ukazku akustickej skladby, ktora koniec koncov aj tak asi po dokonceni skonci v Sunlips takze to supnem sem. Moja hlavna motivacia je urobit konecne obycajnu spievanku bez elektronickeho balastu, loopov ci skreslenych gitar Ukazka je v takej tej lamanej anglictine, naspievala mi ju sestra, inak je cela moja (momentalne uz ma slovensky text a je hotova, ale este nenahrata). V ukazke chyba naspievany refren. Je to len domaca nahravka, takamina rovno do ex. zvukovky takze zvukovo nic moc Co nato hovorite na obsah? http://soundcloud.com/pavolvozar/acoustic-spevEDIT: ukazka sa teraz nachadza v prilohe na zaciatku dalsej strany
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2010, 11:55:31 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 11. August , 2010, 11:41:38 » |
|
pocuj ta pesnicka sa vola ze 'Oops, looks like we can't find that page!'?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 11. August , 2010, 11:41:56 » |
|
Oops, looks like we can't find that page!
Nejde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|