pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 21. Jún , 2009, 19:51:34 » |
|
basa musi zniet ako bombarder
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 21. Jún , 2009, 19:54:32 » |
|
basa musi zniet ako bombarder Sorry za OT, ale neda mi. Byvaly basak z kapely, kde som hral, mal origos Rickenbacker 1977 rocnik. Ked sme tocili dosku, tak nahraval priamo do linky Bez vseliakych kompresorov, efektov.. a kadecoho... Ta basa je peklo a fakt hra ako bombarder Zatial najlepsie znejuca basa, co som kedy pocul. Mozne ju je pocut v kapele Stereo, Igitot. Napr. na myspace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 21. Jún , 2009, 20:14:43 » |
|
rickenbackre su skvele nastroje. vie byt aj prekvapivo univerzalny, ale jednoznacne mu podla mna ide najlepsie prave bombarder. na urcity typ zvuku je rick jednoznacna jednotka, inde by som zvolil nieco ine, ajked v konecnom dosledku je to jedno. dobry basak z toho dostane co treba a posluchacovi je to jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 22. Jún , 2009, 07:56:58 » |
|
basa musi zniet ako bombarder ....v podstate som spokojný zo zvukom svojej basy, no ale s týmito strunami neskutočne ožila, ako keby som bol otvoril dvere do ďalšej dimenzie....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 07. September , 2009, 10:02:51 » |
|
moje oblubene daddario prosteels ma celkom slusne vytocili, ked nove po odohrati dvoch skusok a pobyte v puzdre medzi nimi totalne ohluchli. neviem si to dost dobre vysvetlit, ci to ma nieco docinenia s vlhkostou zvuku alebo co. nikdy som doteraz s prosteels taky problem nemal, ale aj na druhej base kde uz mam storocnu sadu prosteels, tak po vyprati skapala asi za den, takze bud mam doma zlu auru, alebo neviem, kedze predtym vydrzala aj ta storocna sada dlhsie. ..hlavne ked naposledy brdo vytiahol rickenbackera s dvestorocnymi strunami ktore proste hrali. po poslednom teste K5 som zmenil nazor na Elixir, tak som zvedavy ako to bude fungovat s jazzom, uz je na ceste heavy sada. dam vediet ako sa jej bude darit
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 02. Október , 2009, 09:55:15 » |
|
sade sa dari, jazz s nou nema problem. mozno by som bol rad keby to malo este trosku vacsie gule, ale hrubsia sada ako 50 tusim nieje ten zvuk je iny ako pri novych ocelovych strunach (pridu mi trochu zvukovo tensie a ocelace), ale celkom rychlo som si zvykol a asi pri tom aj ostanem ak bude ta zivotnost skustocne lepsia ako pri beznej sade. Ecko bolo po jednej divokejsej skuske celkom ostrapkane
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 02. Október , 2009, 10:48:32 » |
|
.....chceš gule???......kúp steelky heavy bass od EBS http://www.bass.se/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 02. Október , 2009, 10:53:59 » |
|
50ky mam aj teraz, aj tie pro steels boli 50ky...uvidim aka bude zivotnost strun, podla toho budem dalej patrat, alebo sa vratim k prosteels. pri basovych strunach ta cena pomerne dost limituje experimenty
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
basman181
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 22. Október , 2009, 12:55:42 » |
|
Ja struny menim raz za pol roka....nakolko vlastnim Jazz bas z 1969 struny maju zvuk stale..je jedno ci hram trsatkom alebo prstami...Stale maju zvuk..ja kupujem original japonske YAMAHY....Long Scale.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 21. December , 2009, 14:54:05 » |
|
Chcem si po dlhom case kupit dake struny na Rikaca a neviem ake ... ze vraj na rikaca su najlepsie rotosound ? Mate s nimi niekto dake skusenosti ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 11. Január , 2010, 10:15:08 » |
|
Chcem si po dlhom case kupit dake struny na Rikaca a neviem ake ... ze vraj na rikaca su najlepsie rotosound ? Mate s nimi niekto dake skusenosti ?
....aj keď si si už odvtedy možno kúpil Rotá sú podľa mňa dobré struny, krásne znejú a aj niečo vydržia.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 11. Január , 2010, 11:17:56 » |
|
...neviem si to dost dobre vysvetlit, ci to ma nieco docinenia s vlhkostou zvuku alebo co. ...
zaujimavy fyzikalny jav si objavil myslim, ze si zasluzis aby sa jednotkou vlhkosti zvuku stal jeden Pištón!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 11. Január , 2010, 11:19:10 » |
|
bohaaaa to som si teraz vsimou, no dobru kokotinu som opat raz napisal vlhkost vzduchu to ma byt samozrejme
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 11. Január , 2010, 15:57:40 » |
|
....aj keď si si už odvtedy možno kúpil Rotá sú podľa mňa dobré struny, krásne znejú a aj niečo vydržia.....
Ano ,kupil a su UPP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 12. Január , 2010, 09:56:37 » |
|
bohaaaa to som si teraz vsimou, no dobru kokotinu som opat raz napisal vlhkost vzduchu to ma byt samozrejme kazde struny co som mal mi vydrzali presne dva mesiace, nezalezalo ci som mal Rota alebo Dadaria alebo ine. Mozno ze ma moja basa o nejakych tych par Pistonov vlhkejsi zvuk nez normal
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
|