lacrosse
|
|
« kedy: 28. Apríl , 2008, 14:23:38 » |
|
fantasticky americky gitarista..okrem bravurnej techniky je tam aj vela feelingu..rockovy image a slusne pesnicky...kedysi bol ibanezacky gitarista...v sucastnosti hraje na stratocaster a ma svoj model telecastera...ma aj vlastu muziku (nejake alternative..neni to zle ale to neni premna) www.myspace.com/richiekotzen hraje v kapele mr big a zastupuje paula gilberta ktoreho udajne vytlacil svojou slavou(konecne!!! ) a este nieco..o par rokov chcem vyzerat ako on toto je ten pravy rock n roll
|
|
« Posledná zmena: 28. Apríl , 2008, 14:26:34 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 28. Apríl , 2008, 14:34:17 » |
|
mne sa paci aj jeho solova tvorba. album fever dreams vobec nieje zly. vydal aj dvd, coskoro si ho snad pozriem. inak mam taku mc pasku este z davnejsich casov ked som nemal cd prehravac, a na jednej strane mam kotzena a na druhej firkinsa. nemam to popisane a vobec ich nie som schopny rozoznat. takze aj firkins je super
|
|
« Posledná zmena: 28. Apríl , 2008, 14:39:38 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 28. Apríl , 2008, 14:35:40 » |
|
mne sa paci aj jeho solova tvorba. album fever dreams vobec nieje zly. vydal aj dvd, sokoro si ho snad pozriem. inak mam taku mc pasku este z davnejsich casov ked som nemal cd prehravac, a na jednej strane mam kotzena a na druhej firkinsa. nemam to popisane a vobec ich nie som schopny rozoznat. takze aj firkins je super zo solovej tvorby nepoznam vela iba to co je na myspace..a to sa mi az tak nepaci..ale hento scared of you sa my zda byt slusna hitovica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 28. Apríl , 2008, 15:11:50 » |
|
hraje v kapele mr big a zastupuje paula gilberta ktoreho udajne vytlacil svojou slavou(konecne!!! ) nejak nechapem. ako ho vytlacil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 28. Apríl , 2008, 15:22:48 » |
|
nejak nechapem. ako ho vytlacil?
tomu tiez nerozumiem, lacrosse vysvetluj... nemam cas googlit
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. Apríl , 2008, 16:50:29 » |
|
tomu tiez nerozumiem, lacrosse vysvetluj... nemam cas googlit neviem uz kde...ale niekde som to cital ze ho vytlacil..ved kto by uz len mal rad gilberta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Apríl , 2008, 20:32:37 » |
|
Ja len, ze to co som zatial videl na youtube ma nijako nenadchlo. Mne osobne sa to nepaci. Ani s Gilbertom by som to radsej neporovnaval. Ty to mozno citis opacne, ale ja nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. Apríl , 2008, 06:11:34 » |
|
Ritchie je fakt dobry gitarista. Dlhe prsty, hyperaktivny malicek, dobra technika, feeling, image jak hovado.... Az na ten Mr. Big to sedi. Co sa tyka tejto kapelky, mam dva postrehy: 1. Ritchie bol clenom Mr. Big, ale Mr. Big uz roky NEEXISTUJE 2. Nikam nevytlacil Paula Gilberta, Paul rezignoval na clenstvo v tejto kapele, nakolko dal prednost svojmu skorsiemu projektu s nazvom Racer X. Ritchieho vzali do kapely az po tom, co po niekolkych naliehaniach Paul odmietal opatovne clenstvo v Mr. Big.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 29. Apríl , 2008, 07:52:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 29. Apríl , 2008, 08:40:43 » |
|
kolko mas ty instrumentaliek?? lol lacrosse, chvilu som si myslel, ze to pise dugo
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. Apríl , 2008, 08:52:58 » |
|
lol lacrosse, chvilu som si myslel, ze to pise dugo sak sa opytal dobre, co je na tom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. Apríl , 2008, 09:46:10 » |
|
jeeeezis - lacrose ! ty si tu zase nataral. napises blud (vytlacil ktosi kohosi odkialsi) a skonstatujes, ze vlastne inak sa Ti jeho tvorba na myspace nepaci a ine ani nepoznas. to vyplynulo z Tvojho prveho prispevku. co si vlastne teda povedal ? ze sa Ti paci Mr.Big (ty uz neexistuju 38 rokov a okrem toho na nich si nemusel zrovna cez Kotzena). no posledne a vlastne asi aj jedine posolstvo Tvojej temy spociva v tom, ze by si chcel vyzerat ako Kotzen... co je pokrok, lebo este pred mesiacom si chcel vyzerat ako Zakk Wylde (toho aspon poznas po gitarovej hre ? ). nechcel by si vyzerat trebars ako Nuno Bettencourt ? ja by som chcel vyzerat ako B.B.King.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 29. Apríl , 2008, 09:49:12 » |