Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 21:04:57
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Typ brnkátka  (Prečítané 113399 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #120 kedy: 27. Máj , 2006, 18:29:51 »

popolom slavneho gitaristu
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #121 kedy: 27. Máj , 2006, 18:35:27 »

hangar_18 napísal:
Citácia
popolom slavneho gitaristu
Poviem rodine nech z toho mojho troška pre teba odložia.

Naposledy upravil rudy, : 27.05.2006 o 19:37
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #122 kedy: 05. Jún , 2006, 11:57:33 »

rudy napísal:
Citácia
Fender Extra Heavy./ potriet sek. lepidlom a posypat pieskom,aby sa nešmykali/

To ja pouzivam Fender Heavy a je fakt ze su hladke a vsetci mi vravia ze jak s tym mozem hrat ze sa smykaju...ale da sa zvyknut...
Zaznamenané
astral
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 78

« Odpoveď #123 kedy: 02. August , 2006, 20:40:11 »

Ja pouzivam Fender Extra Heavy, dost mi to vyhovuje, aj ked ostatni, ked idu hrat, tak mi vzdy nadavaju, ze sa to smyka, ale co uz. Inac mam odlozene aj jedno Dunlop od Yngwieho Malmsteena, ale este som na nom nehral a ani nebudem. To chcem len na pamiatku.
Zaznamenané

...PLAY WITH YOUR EARS
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #124 kedy: 16. Marec , 2007, 21:58:36 »

ja pozivam 4typy: JD 0,38mm ; SX 0,72mm ; JD 1mm a JD Big Stubby 2mm...to posledne je riadna supa, super na rychle hranie, vrelo odporucam Som za vodou kámo
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Atticus182
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #125 kedy: 17. Marec , 2007, 00:02:10 »

ja pouzivam dunlop tortex 0.60. najvac mi vyhovuje a je take pekne oranzove  Ja som čert..
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #126 kedy: 17. Marec , 2007, 02:22:18 »

Som si zvykol nosit si brnkatka miesto suvenyrov z roznych miest. ak som kdesi v cudzine tak navstivim hudobniny, a kupim si brnkatko ktore ma najviac zaujme, alebo prekvapi. tak teraz mam fluoreskujuce brnkatko z UK a aj celkom zaujmave kovove-metalicke brnkatko z Rodosu s ktorym nehravam, lebo velmi nici struny, ale na metal len metal  Žmurk
Zaznamenané

FALLGRAPP
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #127 kedy: 29. Marec , 2007, 08:21:57 »

JD Jazz III, s klasickou velkostou trsatka uz ani neviem hrat  No hanbím sa..
 Na zdravie!
Zaznamenané

Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #128 kedy: 29. Marec , 2007, 09:30:31 »

na elektrike hram s dunlop big stubby 3mm ( chcelo by to este nieco troska hrubsie skusit :-D ) a na akustike vacsinou s hociakym tensim od 1.5 do 2mm ( aj ked na akustike je najlepsi necht na ukazovaku ) ...... a ked nahodou sa ocitnem pri gitare a nemam pri sebe brnkatko ( stava sa malokedy ) tak hram obcianskym preukazom  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #129 kedy: 29. Marec , 2007, 09:37:13 »

....niekto hrava aj hrebenom  :).
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #130 kedy: 29. Marec , 2007, 10:22:05 »

to budem musiet tiez vyskusat ... moze to byt haluz :-D ... ale ako sa poznam s takym velkym nastrojom zasa dotrham basove struny Smútim
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #131 kedy: 29. Marec , 2007, 14:00:51 »

....niekto hrava aj hrebenom  :).

...Alebo mincou...  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #132 kedy: 29. Marec , 2007, 15:38:55 »

Toto som uz urcite niekedy napisal, ale mne takato veda okolo brnkatok pride divna. Ja som hral kedysi s brnkatkami co sa tu predavali za sociku. Potom prisli normalne brnkatka, tak som hraval s Dunlop 073, neskorej s Dunlop 060, klasicke sede. Potom s nejakymi farebnymi Dunlop zltymi alebo zelenymi drsnymi, tiez nejake 07 - 08, potom chvilu s takymi istymi ale hladkymi, co sa rychlo vydrali. Teraz hram uz vela rokov so sedym Dunlop 088 alebo presne to iste vyraba aj George Dennis. Kupujem ich raz za cas vzdy par desiatok a ked sa minu / stratia / zmiznu, kupim si dalsiu varku. Keby som strasne chcel, tak sa behom tyzdna preucim na tensie, hrubsie alebo hocijake ine, len nevidim k tomu dovod, kedze brnkatko zvuk, ani techniku nerobia.

Onehda som videl, ako si dvaja nemenovani gitaristi kapely Sign - Imbus a Iggy pri natacani dema na kazdy part alebo kusok hladali vzdy to najidealnejsie brnkatko. Ak ma pamat neklame, tak mali tam naozaj rozne modely... A to som uz fakt civel  ha ha ha

Neviem - ja som asi nejaky divny ci co, ale ako to tu tak citam, tak sa citim normalne ako hendikepovany alebo strasne out alebo co  ha ha ha
« Posledná zmena: 31. Marec , 2007, 19:44:37 od Rastis » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 29. Marec , 2007, 17:42:08 »

ked si pozries to video,co ma H.Toth na stranke,tak je to video z nahravania v studiu..a je tam na moment zaber aj na jeho brnkatka a tiez ich tam ma viac :)..ja keby som hral nejake doprovody na spanielke,tak si zvolim nejake tensie,ale ked hram na elektrike nejaky rock a metal,tak J.Dunlop 2-3 mm
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #134 kedy: 31. Marec , 2007, 18:54:12 »

Onehda som videl, ako si dvaja nemenovany gitaristi kapely Sign - Imbus a Iggy pri natacani dema na kazdy part alebo kusok hladali vzdy to najidealnejsie brnkatko. Ak ma pamat neklame, tak mali tam naozaj rozne modely... A to som uz fakt civel  ha ha ha

Neviem - ja som asi nejaky divny ci co, ale ako to tu tak citam, tak sa citim normalne ako hendikepovany alebo strasne out alebo co  ha ha ha

si divny a navyse ta aj pamat klame :) tie 'rozne modely' to je moja zbierka a mam ich proste vsetky v jednej pixli, tak som ich mal so sebou aj napriek tomu, ze ich vobec nepouzivam. volakedy som si proste kupoval brnkatko podla farby alebo ceny. tak vznikla celkom uctyhodna zbierka. dlho som hral na to, co ty, ale ked som presiel na tvrdsie struny, zacalo mi vadit, ze to brnkatko pred strunou uhyba, bolo treba tvrdsie. tiez je logicke, ze ked mas ostrejsi spic, netreba tolko pohybu a lahsie sa hraju rychlejsie behy. preto teraz pouzivam vyhradne jazz III. jediny moment, kde sme pri nahravani vymenili brnkatko, bolo na tie akusticke party, ale to je snad logicke. na akustike sa hodi to plieskanie, co sposobuju makke brnkatka, lenze s tym sa daju fakt hrat len kila.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 22 otázok.