|
styrioci
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 14. Júl , 2013, 08:31:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 14. Júl , 2013, 09:52:08 » |
|
nieje tá cena dáka nadhodená proti minulosti?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 14. Júl , 2013, 10:11:08 » |
|
vyzera to byt este o 49 americkych centov lacnejsie, ako ked som si to v nejakom predvianocnom opojeni obejdnal ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 17. December , 2013, 14:35:04 » |
|
Jazz III - best one najlepšie. Lúbi sa mi, že sa nešmýka z prstov
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #440 kedy: 17. December , 2013, 14:40:15 » |
|
Jazz III - best one najlepšie. Lúbi sa mi, že sa nešmýka z prstov klasicky Jazz III je cely hladky a ten sa smyka, lepsi je jazz III maxgrip. Me treba nejvic sedi jazz III John Petrucci, protoze ma vetsi plochu na uchop a nekluze jak ty hladke. Navic ma o poznani lepsi attack.
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 17. December , 2013, 15:12:36 » |
|
klasicky Jazz III je cely hladky a ten sa smyka, lepsi je jazz III maxgrip. Me treba nejvic sedi jazz III John Petrucci, protoze ma vetsi plochu na uchop a nekluze jak ty hladke. Navic ma o poznani lepsi attack.
Mne zas poslednu dobu najviac sedi JazzIII Ultex 2.0 - mam pocit, ako keby bolo z keramiky. Krasne pocut konkretnost pri fastpicking a velmi sa osvedcilo pri nahravani akustiky.
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2013, 15:12:58 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #442 kedy: 17. December , 2013, 15:19:05 » |
|
ja som tiez hral na Ultex 2.0 ale zacalo mi vadit to ze su moc hrube.. presiel som znova na klasicke jazz III.. nejako sa snimi lepsie hra tak celkovo.. aj backy.. a tak.. rad by som skusil Tusq trsa.. objednal som si z Ebayu ale nedosli.. skoda.. a tu ich nikde neviem zohnat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 17. December , 2013, 15:22:34 » |
|
klasicky Jazz III je cely hladky a ten sa smyka, lepsi je jazz III maxgrip. Me treba nejvic sedi jazz III John Petrucci, protoze ma vetsi plochu na uchop a nekluze jak ty hladke. Navic ma o poznani lepsi attack.
tak to upresním: Jim Dunlop - Tortex Pitch black Jazz III. http://www.jimdunlop.com/product/Tortex-Pitch-Black-Jazz-III
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 17. December , 2013, 15:22:57 » |
|
ja som tiez hral na Ultex 2.0 ale zacalo mi vadit to ze su moc hrube.. presiel som znova na klasicke jazz III.. nejako sa snimi lepsie hra tak celkovo.. aj backy.. a tak.. rad by som skusil Tusq trsa.. objednal som si z Ebayu ale nedosli.. skoda.. a tu ich nikde neviem zohnat...
Tusq ma Sivcak na sklade, ale mam 3 hrubky, vsetko pod 1.0 a vsetko strasne tvrde, napr. taka 0.88 sa tvari ako 1.40.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #445 kedy: 17. December , 2013, 15:24:43 » |
|
Tusq ma Sivcak na sklade, ale mam 3 hrubky, vsetko pod 1.0 a vsetko strasne tvrde, napr. taka 0.88 sa tvari ako 1.40.
hej ale nema shape TEAR - cize tvar Jazz III
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 17. December , 2013, 15:37:57 » |
|
Mne zas poslednu dobu najviac sedi JazzIII Ultex 2.0 - mam pocit, ako keby bolo z keramiky. Krasne pocut konkretnost pri fastpicking a velmi sa osvedcilo pri nahravani akustiky. to su ty pruhledne nazlutle ultexy ? na tech me vadila nesymetricka spicka, ktera byla od jak na ohratem Jazz III. Petrucci ma stejny zvuk, peknu spicku a lip sa drzi, doporucuju ozkusat.
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 17. December , 2013, 15:48:12 » |
|
to su ty pruhledne nazlutle ultexy ? na tech me vadila nesymetricka spicka, ktera byla od jak na ohratem Jazz III. Petrucci ma stejny zvuk, peknu spicku a lip sa drzi, doporucuju ozkusat.
http://www.thomann.de/cz/dunlop_ultex_jazz_iii_john_petrucci.htm - mam tieto a nehra sa mi dobre na tom a ani zvukovo mi to nesedi, je to vacsie trsatko po prechode z mensej jazz III. http://www.thomann.de/cz/dunlop_plectrum_ultex_427_jazz_iii20.htm - pouzivam tieto a zatial sa osvedcili ako najlepsie. Ako som pisal vyssie. btw, casto pouzivam aj tieto: http://www.thomann.de/cz/dunlop_gels_mediumlight_green_72pack.htm - na akustiku http://www.thomann.de/cz/dunlop_tortex_jazz_pick_m3.htm - a toto je paradne trso na rychlejsiu hru, bohuzial aj rychlejsie odchadzaju a nie su zrovna najlacnejsie.
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2013, 15:48:40 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 17. December , 2013, 16:00:02 » |
|
drahe? 36 trsatiek za 10.90 €...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 17. December , 2013, 16:06:08 » |
|
mne teraz sedia Gatory dunlpy 1,5mm. nie je to na super shred ale paci sa mi zvuk co z toho lezie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|