Valla
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. Október , 2008, 17:11:37 » |
|
to se teda dobre mylis ale nevadi potom sa nediv ze ti to jebe poistku ked tam je prudovy naraz jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
franni
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 08. Október , 2008, 16:33:08 » |
|
a co je na tom spatne na tom nasobici?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 08. Október , 2008, 16:45:14 » |
|
a co je na tom spatne na tom nasobici?
ale nic poisku tam nedavaj na co ti tam je budes tam mat pekne napatie jak v elektrarni atomovej
|
|
« Posledná zmena: 08. Október , 2008, 16:46:16 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 08. Október , 2008, 17:00:50 » |
|
no nemyslim uplne to sami,ale ten princip zapojeni,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 08. Október , 2008, 17:06:17 » |
|
no nemyslim uplne to sami,ale ten princip zapojeni, nechapem nemyslel si ty nahodov polcestny zdvojovac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 08. Október , 2008, 17:09:29 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 08. Október , 2008, 17:10:34 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 08. Október , 2008, 17:10:16 » |
|
no nemyslim uplne to sami,ale ten princip zapojeni, ne je to uplne inak hentam v tej kaskade cim viac kondikou a diod tym vecsie napatie a mensi prud
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. Október , 2008, 17:10:31 » |
|
mel jsem 6 kondiku propojenejch s plusem a tri diody a zadnou pojisku mi to nevyhazovalo!!!...ale kurnik nevim jak jsem to mel zapojene ,bylo to neco jako ma pole na tom schematu,ten zdroj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. Október , 2008, 17:17:20 » |
|
mel jsem 6 kondiku propojenejch s plusem a tri diody a zadnou pojisku mi to nevyhazovalo!!!...ale kurnik nevim jak jsem to mel zapojene ,bylo to neco jako ma pole na tom schematu,ten zdroj tri diody? sak tam staca dve kurnik toto su opravari co nevedia ani ako to je zapojene a jebu sa do tohp sak to zapoj podla zdroja Tesla music 70 a je to do pici pici ked ta to jebne o zem tak sa nediv alebo ti budu tietat kondiky po dielni
|
|
« Posledná zmena: 08. Október , 2008, 17:21:23 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 11. Október , 2008, 13:47:09 » |
|
v poho mel jsi pravdu,nejak jsem to domotal,dneska jdem hrat a zjistil jsem ze kombo z tesly mono 50 kdyz zapnu anodovy proud tak dela jak kdyz byje srdce,buch,buch,buch v pravidelnych rytmech,ale jak mile uberu basy a tak to prestane,cim to je?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 11. Október , 2008, 16:47:20 » |
|
v poho mel jsi pravdu,nejak jsem to domotal,dneska jdem hrat a zjistil jsem ze kombo z tesly mono 50 kdyz zapnu anodovy proud tak dela jak kdyz byje srdce,buch,buch,buch v pravidelnych rytmech,ale jak mile uberu basy a tak to prestane,cim to je?
je to pokazene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 11. Október , 2008, 17:11:21 » |
|
si mu dal brdo no ved pri tako m aparate môže všetko spôsobovat vadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 12. Október , 2008, 15:13:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 26. Október , 2008, 21:48:24 » |
|
tak k tomu nasobici,mel jsem to dobre,akorat jsem mel prohozene podlozky na kondiku,ale je mi stale divny,ze mi z toho leze 570voltu,je to trafo z music 70 nebo nejaky takovy druh,myslel jsem ze z toho ma lezt 470 nebo tak nejak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 26. Október , 2008, 22:44:31 » |