Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 13:58:58
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Striedanie Trsatok  (Prečítané 4958 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #15 kedy: 09. Máj , 2008, 14:43:48 »

Ja som zistil, ze s tenkymi co sa ohybaju neviem hrat. Popiskujem si Sice nie ze by som bol Gilbert ale ... Bavím sa skvele Ultexove mi maximalne sedi. Neohyba sa, nezasekavam sa o struny lebo je klzave a takmer sa mi neopotrebovava. Skoda, ze u nas nepredavaju ultexove jazz3ky. Rad by som ho vyskusal, ale k nam sa vobec nedovaza. ?§!.
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #16 kedy: 09. Máj , 2008, 14:46:22 »

Zuzka - pozeram, ze mas novu fotku... kde si podela SGcku ?

Doma je... Telecastra som mala pozicaneho. :)
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
zakky
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 09. Máj , 2008, 15:11:06 »

jake mi daju s takym hram ... pred tym son hral furt s ibanez paul gilbert tie mi perfetkne sedeli, ale potom som si povedal ze nebudem curak a budem hrat nastriedacku s hocicim nech sa potom nevyhovaram jak baba ze mam napikacu brnkatko  Beeee
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #18 kedy: 09. Máj , 2008, 15:30:50 »

Ja som nedavno "u Matesa" kupil na skušku Dunlop 1,5 a super.    / Mates objednaj-berem 20 kusov./ Na zdravie!
to boli take tie zelenkave tortexy tusim. Tych este hadam 20 bude..

co sa tyka mna, tak spociatku som neriesil hrubky tvary ani materialy.. teraz som uz asi sfajnovel a hlavne zmenil techniku drzania brnkatka a momentalne mi vyhovje Dunlop TORTEX 1mm, ale ten jazzovy tvar (take to mensie brnkatko stylu jazzIII) jazz III je fajn, ale nevyhovuje mi ten nylon material, ten som uplne zavrhol ako som 1. krat skusil TORTEX, len mam pocit, ze sa skvor zderie, cize mam v poslednom case slusnu spotrebu. 2-3 za tyzden ked pilnejsie cvicim..
Zaznamenané

FALLGRAPP
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #19 kedy: 09. Máj , 2008, 15:41:50 »

no kurna.. ako som zalozil temu, tak som siel hrat na gitke... co je dost dlho... jazz III je fajne, ale opotrebuvava sa.... kua... dost je uz znicene, teraz... este take dva dni a je s nim konec  Fuuha zíram
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #20 kedy: 09. Máj , 2008, 16:38:05 »

ja sa tiež niekedy vrátim k brnkátkam čo som už hrával napr. som sa už asi 4x vrátil ku žltému Dunlopu 0.88 inak strieda asi 3 druhy
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #21 kedy: 09. Máj , 2008, 16:43:15 »

ja som tiez skusal vsetko mozne aj stubby aj neviem co ale zakotvil som u dunlop jazztone plektrum 208 :G uz hram iba s nim ale nikde ich tu nemaju tak si ich jedine objednavam alebo ked niekde na ne natrafim kupim vzdy cely sacok Bavím sa skvele
Zaznamenané

AETHERON.SK
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #22 kedy: 09. Máj , 2008, 21:00:01 »

asi pred 3-4 tyzdnami som objavil "caro" brnkatiek dunlop tortex jazz M3 (.88mm)...konecne nemusim zabrusovat spicku na svojich brnkatkach, hrubka vyhovuje maximalne..asi pri nich zostanem nejaku tu dobu  :)

vystriedal som viacero hrubok, ale nikdy som nepresiahol 1mm :) 0.88 je pre mna idea..
« Posledná zmena: 09. Máj , 2008, 21:02:41 od styrioci » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #23 kedy: 09. Máj , 2008, 23:54:32 »

no kurna.. ako som zalozil temu, tak som siel hrat na gitke... co je dost dlho... jazz III je fajne, ale opotrebuvava sa.... kua... dost je uz znicene, teraz... este take dva dni a je s nim konec  Fuuha zíram

no tie cierne jazzIII moc nevydrzia. ale cervene su skoro neznicitelne.
« Posledná zmena: 10. Máj , 2008, 00:06:32 od Locksmith » Zaznamenané
kuker
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 10. Máj , 2008, 06:34:34 »

no tie cierne jazzIII moc nevydrzia. ale cervene su skoro neznicitelne.

no jo len cervene sa smykaju
Zaznamenané
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #25 kedy: 10. Máj , 2008, 08:21:28 »

Ja som najprv začínal na čo najmäkších brnkátkach (vplyvom pár kamarátov čo hrali metal), potom som prešiel na čo najtvrdšie (vplyvom mojich učiteľov v ZUŠ), lenže kedže hrám na 0.9 strunách tak........ radšej som prešiel na tých ideálnych pre mňa okolo 0.65 a som s tým spokojný. :)
Zaznamenané

Slavo
kuker
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 17. Máj , 2008, 20:02:39 »

ludia viete mi poradit nejake trsatko, ktore je v podstate jazz III ale o trochu vacsie?
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #27 kedy: 17. Máj , 2008, 20:56:45 »

ja pouzivam uz druhy rok tie iste stagg 071...lenze vypredali a tak pouzivam 096...a vyssie nepojdem..neviete kde ich maju??? Pomoooc!
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #28 kedy: 17. Máj , 2008, 21:07:09 »

ja si prave kvoli osuchavaniu kupujem ostre spice, vydrzia trochu dlhsie... konkretne kukam tu mam George Dennis 0.88 sharp
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #29 kedy: 20. Máj , 2008, 11:57:33 »

ja som dlhú dobu hrával s jim dunlop sharp 1mm :) to trsátko vydrží v pôvodnom tvare možno 20 minút  Bavím sa skvele. pol dňa hráte nejaké thrashovice a koniec :) trsátko baj baj :D. teraz som si nejak zvykol na jazz3 tie červené, skoro nezničiteľné :) len si na veľkosť treba zvyknúť. s inými neviem už moc hrať. ale doma sa mi vála všeličo ešte :)
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.