Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 12:50:07
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube METAL  (Prečítané 22852 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #15 kedy: 30. Máj , 2008, 13:25:11 »

Mne sa sa velmi osvedcil postup kombinacie.Teda snimanie mikrofonom aj linkou cez amp simulator naraz.potom uz len zvolit spravny pomer.Kazdopadne sa vsak jedna o zaznam signalu  z aparatu, len odlisnymi cestami subezne...ale tu  sa jedna len o simulaciu bedne a nie celeho aparatu.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #16 kedy: 30. Máj , 2008, 13:52:32 »

Mne sa sa velmi osvedcil postup kombinacie.Teda snimanie mikrofonom aj linkou cez amp simulator naraz.potom uz len zvolit spravny pomer.Kazdopadne sa vsak jedna o zaznam signalu  z aparatu, len odlisnymi cestami subezne...ale tu  sa jedna len o simulaciu bedne a nie celeho aparatu.

a mas taky zvuk jak GRAPOW zo studia ?  lebo ten ma paradny zvuk taky tu na slovensku som este zo ziadnej kapely nepocul.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 30. Máj , 2008, 21:12:31 »

a mas taky zvuk jak GRAPOW zo studia ?  lebo ten ma paradny zvuk taky tu na slovensku som este zo ziadnej kapely nepocul.

A preco by som mal mat zvuk, ako Grapow?Snaha o kopirovanie zvukov ma uz davno presla a fakt Na zdravie! netuzim byt v ziadnom ohlade kopia  niekoho.
« Posledná zmena: 30. Máj , 2008, 21:21:57 od Jimi Cimbala » Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 30. Máj , 2008, 21:46:22 »

A preco by som mal mat zvuk, ako Grapow?Snaha o kopirovanie zvukov ma uz davno presla a fakt Na zdravie! netuzim byt v ziadnom ohlade kopia  niekoho.

ja som pisal grapow zo studia a nie grapow z jeho gitary.  lebo tie nahravky z jeho studia fakt popici zvuk aj tie kapely ktore produkoval co tu daval semish to zneje naparadu .   
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #19 kedy: 30. Máj , 2008, 21:57:09 »

Nieje dôležité ako hrajú na CD ale ako hrajú v skutočnosti  Cmuk chlapci
Keď vykony niesú v rovnováhe, je to oničom...  Na zdravie!
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 31. Máj , 2008, 01:34:29 »

ja som pisal grapow zo studia a nie grapow z jeho gitary.  lebo tie nahravky z jeho studia fakt popici zvuk aj tie kapely ktore produkoval co tu daval semish to zneje naparadu .   

To ano, ale cez amplitube to asi nerobili.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 04. Júl , 2008, 01:13:41 »

tak by ma zaujimalo, moja typicka debilna uvaha ktora asi vela ludi nezaujma  Bavím sa skvele ......ale teoreticky je mozne softwarovo 100% odsimulovat tranzistorovy aparat? je mi jasne ze bedna mikrofon robi svoje....ale ci ten aparat ide na 100% verne
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #22 kedy: 04. Júl , 2008, 01:46:56 »

Podla toho ci to chces realtime. Aj ked neviem ci je to 100% presne, da sa to podla dostupnych fyzikalnych vzorcov, ale je to pomaleeeeee. Napr. na take elektronky existuje viacero modelov, ale z toho co som zatial vykoumal najpresnejsi je ten ktory sa jednoducho odmeral. Napr. taky simulanalog sa snazi presne o toto, lenze ak ma simulovat cely aparat, tak ma podla mna moc malu zataz CPU a pochybujem ze Serafini je az taky kuzelnik, skor si myslim ze je to ciastocne nejako "ojekabanete"..
A ked uz som spomenul simulanagol, tak jeho autori chystaju komercnu verziu (overloud th1, zatial tam o tom teda moc nemaju).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #23 kedy: 05. December , 2008, 09:49:56 »

Studiove bedne alebo sluchatka?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #24 kedy: 05. December , 2008, 09:58:06 »

Hadavo odpovedam. Mam taku skusenost, ze ked som nieco nahodou nahravam a mam po ruke len lacne sluchatka, donesiem to potom domov a pustim si to na aj uplne lacnych studiovych bedniach, tak nie som spokojny, a vravim si...
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 05. December , 2008, 10:08:50 »

pokial nemas doma monitory tak najlepsia bude asi ta veza, aj ked je to velmi tazke povedat ked nevieme ako kvalitna, taktiez neviem ake su to sluchatka ani nic.

kazdopadne skus na vezy nastavit nejaky vyrovnany zvuk ktory bude hrat co najviac plocho to znamena nebude zvyraznovat ani basy ani vysky ani stredy, teda ak ma aspon ako taky equalizer.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 05. December , 2008, 10:26:51 »

oni nesimuluju realne tie aparaty oni ojebavaju usi aby sa zdalo ze je to ono. najblizsich 5-10 rokov to urcite nebude.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #27 kedy: 20. December , 2008, 00:33:09 »

oni nesimuluju realne tie aparaty oni ojebavaju usi aby sa zdalo ze je to ono.

ak ojebavaju aj usi posluchacom, tak nie je o com  Žmurk Bavím sa skvele
mozeme to pokojne pouzivat Na zdravie!
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Arkonian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #28 kedy: 20. December , 2008, 12:52:13 »

Cize podla vas by bolo lepsie ak by som si napr napojil repraky z veze na PC ??

Zeck inak vidim ze ta Paviel neustale inspiruje :D
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 20. December , 2008, 13:09:03 »

Cize podla vas by bolo lepsie ak by som si napr napojil repraky z veze na PC ??
...

neviem co sa presne pytas. skus sa spytat konkretnejsie.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.