Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 12:57:51
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cubo - When a Blind Man Cries  (Prečítané 6527 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 21. Máj , 2008, 12:29:47 »

Jeb na to, dobre hras. Aj ja hram v The Bag Of Bones prevazne taketo sola.  Na zdravie!

Dolezita je skladba, ne nake solo do podmazu co tu vacsina nahrava. Fuckin' boring stuff man.  Bavím sa skvele

Sola su na ozivenie, aby sa furt nespievalo.  Ja som čert..

Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 21. Máj , 2008, 12:41:02 »

no ja mám sóla rád keď je to vyvrcholenie skladby, čerešnička na torte....ty si taký zeppeliňák, čo by bolo Since I´ve Been Loving Zou bez sóla? pesnička invalid...

Ale ved to je Led Zeppelin.  Zdravíčko  Ta skladba je postavena na uzasnych solach a vyhravkach. Ked sa to niekomu podari tak to berem jasne.  Na zdravie! Uzasne.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #17 kedy: 21. Máj , 2008, 14:05:15 »

no tak potom sa hadam raz vybujacim  Na zdravie!
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #18 kedy: 21. Máj , 2008, 14:17:29 »

ano sprav to, má to zmysel
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #19 kedy: 22. Máj , 2008, 10:23:24 »

cubo
v pohode. Ja som v mojom prispevku napisal vsetko, co ma k tvojej hre napadlo (cize aj mozna buduci vyvoj), dalej by som sa iba opakoval...
len tolko, ze ja nekydam na rychle behy ako take, ale na to, ako ich niekto (aj ty), pouziva....ryhcle behy sa daju zahrat s citom, ako pises, ale zatial to nie je tvoj pripad, a to prave preto, ze je to prilis zivelne. To je ako ked sa postavia proti sebe dvaja karatisti, a jeden zacne kopat a udierat s kadenciou gulometu v kuse desat minut, druhy iba stoji a sleduje to a po par minurach sa iba trocha pohne a prijebbe mu...dufam, ze chapes, co ti chcem naznacit. Technika este nie jev setko, treba nou praveze setrit a pouzit ju na spravnom mieste a v psravnom case.
Co sa mna tyka, priznam sa, ze ryhcle behy ani rychle techniky mi nejdu, pretoze prakticky vobec nehram a necvicim, vcera som vzal do ruky gitaru asi po 2 mesicoch, a bolo to hrozne  Bavím sa skvele
Je to aj tym, ze sa venujem inym veciam, ktore sa s jemnou hrou na gitare nezlucuju...napr. karate. Ked mam narazeny prst na lavej ruke, tak ta hra aj tak vyzera...
Ale chcem tym povedat, ze chcel by som hrat rychlejsie a lepsie, ale nemam mindrak z toho, ak je niekto technicky lepsi odo mna...ako sa to tu niekedy prezentuje (viem, ze si nepisal o mne)
Tak som si zas trocha zafilozofoval  Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 22. Máj , 2008, 10:47:57 »

opossum, napises kritiku aj na mna? mam tu dost ukazok.  Ja som čert..
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #21 kedy: 22. Máj , 2008, 11:10:58 »

opossum, napises kritiku aj na mna? mam tu dost ukazok.  Ja som čert..

hladal som, ci mas vlastnu temu, nenasiel som. Daj teda linky na tvoje skladby, alebo mi linky posli cez PM...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 22. Máj , 2008, 11:18:30 »

hladal som, ci mas vlastnu temu, nenasiel som. Daj teda linky na tvoje skladby, alebo mi linky posli cez PM...

Vsetko podstatne najdes hned v prvom prispevku tejto temy, ktory stale obohacujem o videa nasej kapely The Bag Of Bones: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,65855.0.html

Mas tam nase vlastne skladby, covery, sola, secko mozne.. mozes kukat aj cely den  Bavím sa skvele

Napis to ale potom pls tam, aby sme tu nezasierali cubovi temu.  :)
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #23 kedy: 22. Máj , 2008, 11:35:01 »

Dugo
no jo, akurat ze ja z Youtube nestahujem, nechce sa mi to riesit, pretoze mam len obcasny pristup na net a to v miestnej kniznici, a tam si nechcem pusat na bakelitove repraky hudbu a hned pisat hodnotenie. Zvyknem si stiahnut ukazky a doma pocuvat, ale pokial je to na nejakom serveri, kde sa treba pracne preklikkat cez volajake piccoviny, tak to tiez neriasim. Preto som na mnohe ukazky ani nereagoval...takze ak sa ti chce, uloz to niekde inde...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 22. Máj , 2008, 11:36:42 »

Dugo
no jo, akurat ze ja z Youtube nestahujem, nechce sa mi to riesit, pretoze mam len obcasny pristup na net a to v miestnej kniznici, a tam si nechcem pusat na bakelitove repraky hudbu a hned pisat hodnotenie. Zvyknem si stiahnut ukazky a doma pocuvat, ale pokial je to na nejakom serveri, kde sa treba pracne preklikkat cez volajake piccoviny, tak to tiez neriasim. Preto som na mnohe ukazky ani nereagoval...takze ak sa ti chce, uloz to niekde inde...

skoda, tak si pockaj na nase CD  Som frajer
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #25 kedy: 22. Máj , 2008, 11:44:06 »

Dugo
posledne OT, aby sme to tu Cubovi nezasrali...
Sak to daj kludne na Rapid Share, tam je to free a odtial bezne stahujem...
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #26 kedy: 22. Máj , 2008, 19:37:58 »

opossum... pises ze gitaru neriesis. ale tvoje kritiky sa mi lubia. take vecne... asi mas sebavedomie v poriadku. na teba dam vzdycky... Na zdravie!

uz aj dugovi sa to pozdava a to je co povedat...
« Posledná zmena: 22. Máj , 2008, 19:39:07 od marosisko » Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 22. Máj , 2008, 23:51:37 »

opossum... pises ze gitaru neriesis. ale tvoje kritiky sa mi lubia. take vecne... asi mas sebavedomie v poriadku. na teba dam vzdycky... Na zdravie!

ved furt pisem ze mam rad konstruktivnu kritiku.  Žmurk
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #28 kedy: 23. Máj , 2008, 09:45:51 »

sak som si to sebavedomie pracne budoval roky...a mam uz na to vek  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.