cubo
v pohode. Ja som v mojom prispevku napisal vsetko, co ma k tvojej hre napadlo (cize aj mozna buduci vyvoj), dalej by som sa iba opakoval...
len tolko, ze ja nekydam na rychle behy ako take, ale na to, ako ich niekto (aj ty), pouziva....ryhcle behy sa daju zahrat s citom, ako pises, ale zatial to nie je tvoj pripad, a to prave preto, ze je to prilis zivelne. To je ako ked sa postavia proti sebe dvaja karatisti, a jeden zacne kopat a udierat s kadenciou gulometu v kuse desat minut, druhy iba stoji a sleduje to a po par minurach sa iba trocha pohne a prijebbe mu...dufam, ze chapes, co ti chcem naznacit. Technika este nie jev setko, treba nou praveze setrit a pouzit ju na spravnom mieste a v psravnom case.
Co sa mna tyka, priznam sa, ze ryhcle behy ani rychle techniky mi nejdu, pretoze prakticky vobec nehram a necvicim, vcera som vzal do ruky gitaru asi po 2 mesicoch, a bolo to hrozne
Je to aj tym, ze sa venujem inym veciam, ktore sa s jemnou hrou na gitare nezlucuju...napr. karate. Ked mam narazeny prst na lavej ruke, tak ta hra aj tak vyzera...
Ale chcem tym povedat, ze chcel by som hrat rychlejsie a lepsie, ale nemam mindrak z toho, ak je niekto technicky lepsi odo mna...ako sa to tu niekedy prezentuje (viem, ze si nepisal o mne)
Tak som si zas trocha zafilozofoval