Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 14:57:36
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zvukova lutna Vvendelio Venere, Padua 1582  (Prečítané 14148 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 17. Máj , 2008, 13:32:08 »

ja teraz budem za uplneho ignoranta, ale mna to vobec nezaujima ani len natolko, aby som si to precital cele... nic mi to nehovori. ale fakt nic v zlom, samozrejme gratulacie ludom, cosa tesia  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!

Zvuk - na oplatku mozes odteraz ignorovat vsetky moje temy  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #31 kedy: 17. Máj , 2008, 13:33:23 »

zvuk: neuvazujes aj nad vlastnou ovcou? pre istotu.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 17. Máj , 2008, 13:33:30 »

ja teraz budem za uplneho ignoranta, ale mna to vobec nezaujima ani len natolko, aby som si to precital cele... nic mi to nehovori.

Ty by si len na elektrike vrzukal. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #33 kedy: 17. Máj , 2008, 13:35:23 »

ja teraz budem za uplneho ignoranta, ale mna to vobec nezaujima ani len natolko, aby som si to precital cele... nic mi to nehovori. ale fakt nic v zlom, samozrejme gratulacie ludom, cosa tesia  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!

Zvuk - na oplatku mozes odteraz ignorovat vsetky moje temy  Bavím sa skvele
  Preco ? ...prave kvoli takymto pripomienkam tie tvoje temy a prispevky  citam celkom rad .  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #34 kedy: 17. Máj , 2008, 13:37:57 »

zvuk: neuvazujes aj nad vlastnou ovcou? pre istotu.
Ze by som ju nosil pod pazuchou a pri kazdom pretrhnuti prazca by som z urcitych casti jej tela na kolienku vyrobil novy prazec ?  Beeee
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #35 kedy: 17. Máj , 2008, 13:43:07 »

Ze by som ju nosil pod pazuchou a pri kazdom pretrhnuti prazca by som z urcitych casti jej tela na kolienku vyrobil novy prazec ?  Beeee

A nevies ci to musi byt prave ovcie crevo? Nestaci bravcove? To by si mohol nakupovat v masiarstvach.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #36 kedy: 17. Máj , 2008, 14:04:35 »

A nevies ci to musi byt prave ovcie crevo? Nestaci bravcove? To by si mohol nakupovat v masiarstvach.  :)
Ze by v ramci inovacie ?  :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 17. Máj , 2008, 14:23:26 »

ususena zizala nestaci ? to po dazdi najdes na chodnikoch a nemusis ani do mesiarstva...  Zdravíčko
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #38 kedy: 17. Máj , 2008, 14:31:13 »

Zizala ma tenky zvuk, aj ked sustain je dobry.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #39 kedy: 17. Máj , 2008, 14:43:43 »

Zizala ma tenky zvuk, aj ked sustain je dobry.

kecas. nema dobry sustain. ale dobre sa podladuje...
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #40 kedy: 17. Máj , 2008, 14:58:42 »

Inak ta lutna ma uplne podobnu farbu zvuku ako klasicka gitara s nylonkami ci ani nie?
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #41 kedy: 17. Máj , 2008, 15:32:19 »

Inak ta lutna ma uplne podobnu farbu zvuku ako klasicka gitara s nylonkami ci ani nie?
Skor ako oud-arabsky nastroj , akurat , ze nema taky surovy ale viac kultivovanejsi ton . Ona aj v podstate vznikla z nejakeho podobneho nastroja , ktory sem priviezli zo sebou za davnych cias arabi . V minulosti bola symbolom bohatstva a davala sa aj ako dar panovnikom a vladcom . Niektore kusy boli bohato zdobene drahym drevom , drahokamami a mali cely zadny korpus zo slonoviny . Chyba bola akurat v tom , ze taketo nedrevene nastroje zneli ako stary plechovy hrniec . :)
« Posledná zmena: 17. Máj , 2008, 16:42:42 od Zvuk » Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #42 kedy: 17. Máj , 2008, 15:33:40 »

ususena zizala nestaci ? to po dazdi najdes na chodnikoch a nemusis ani do mesiarstva...  Zdravíčko
Rastik staci , len musi mat tie spravne parametre  Cmuk chlapci  Na zdravie! .
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #43 kedy: 17. Máj , 2008, 16:03:02 »

Super. Tiež som si spravil pred 3 mesiacmi radosť a kúpil som si oud. Je to starý tradičný arabský nástroj, vyzerá podobne ako takáto lutna, len je bez pražcov. Dokonca som si dal priniesť od kamošky z Jordánska trsátka, ktoré sú na to určené, aj keď budem hrávať so svojim trsátkom. :)

Tak môžeme spraviť niekedy stretnutie a zabrnkať si. Žmurk
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #44 kedy: 17. Máj , 2008, 16:43:23 »

Super. Tiež som si spravil pred 3 mesiacmi radosť a kúpil som si oud. Je to starý tradičný arabský nástroj, vyzerá podobne ako takáto lutna, len je bez pražcov. Dokonca som si dal priniesť od kamošky z Jordánska trsátka, ktoré sú na to určené, aj keď budem hrávať so svojim trsátkom. :)

Tak môžeme spraviť niekedy stretnutie a zabrnkať si. Žmurk
Moze byt  Zdravíčko .
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.