Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« kedy: 20. Máj , 2008, 13:37:13 » |
|
viete mi niekto poradiť kde sa dajú u nás alebo veľmi blízko kúpiť čierne struny na gitaru?najlepšie deviny alebo desiny... písal som do Big Music v BB ale 650,- za DRky sa mi zdá kus veľa (práve som tu čítal tému o DRkach a niečo na tom možno bude...) tak ak viete o niečom budem rád ak pomôžete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. Máj , 2008, 14:09:59 » |
|
na boogiestan.com .. typek je z hodnina.. co by kamenom dohodil.. nema ich v aktualnej ponuke a uz ani nepamatam za aku cenu ak mam byt uprimny.. kazdopadne mal som cervene asi mesiac a mal som z nich taky spinavy dojem..proste nebolo to prijemne na dotyk a kedze je to striekane, ta farba zliezla po par dnoch na miestach kde udieras trsom.. takze ziadna velka slava, cisto image-ovka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 20. Máj , 2008, 14:34:15 » |
|
ak mas zaujem za 550 + posta pis PM
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 20. Máj , 2008, 15:00:17 » |
|
na boogiestan.com .. typek je z hodnina.. co by kamenom dohodil.. nema ich v aktualnej ponuke a uz ani nepamatam za aku cenu ak mam byt uprimny.. kazdopadne mal som cervene asi mesiac a mal som z nich taky spinavy dojem..proste nebolo to prijemne na dotyk a kedze je to striekane, ta farba zliezla po par dnoch na miestach kde udieras trsom.. takze ziadna velka slava, cisto image-ovka..
okrem toho tie struny majú otraný zvuk a pohltia farbu gitary. Príteš o zvuk a získaš image okrem toho z BIg musicu by som si nekúpil už nikdy nič....klamú až to bolí.....radšej oslov dákeho seriózneho predajcu
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2008, 15:01:43 od cort »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. Máj , 2008, 16:08:09 » |
|
okrem toho tie struny majú otraný zvuk a pohltia farbu gitary. Príteš o zvuk a získaš image okrem toho z BIg musicu by som si nekúpil už nikdy nič....klamú až to bolí.....radšej oslov dákeho seriózneho predajcu suhlasim, ten zvuk bol uz od novoty taky utlmeny a nezvonivy.. nemalo to ten spravny 'klang'.. Ale klasicke nefarbene DR mi napriklad vyhovuju uplne maximalne. To sa neda ani zrovnavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 20. Máj , 2008, 18:18:14 » |
|
suhlasim, ten zvuk bol uz od novoty taky utlmeny a nezvonivy.. nemalo to ten spravny 'klang'..
nieco podobne tu niekto pisal o ELIXIRoch asi to bude tým ochranným poťahom proti korozii..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 20. Máj , 2008, 18:58:21 » |
|
okrem toho z BIg musicu by som si nekúpil už nikdy nič....klamú až to bolí.....radšej oslov dákeho seriózneho predajcu
myslis Big music v BB? mas s nimi zle skusenosti? podel sa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 20. Máj , 2008, 19:04:57 » |
|
viete mi niekto poradiť kde sa dajú u nás alebo veľmi blízko kúpiť čierne struny na gitaru?najlepšie deviny alebo desiny... písal som do Big Music v BB ale 650,- za DRky sa mi zdá kus veľa (práve som tu čítal tému o DRkach a niečo na tom možno bude...) tak ak viete o niečom budem rád ak pomôžete Napriklad v Made. DR Strings, Extra Life. Nie su zrovna najlacnejsie, ale vydrzali dlho, raz som ich testoval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 20. Máj , 2008, 21:43:59 » |
|
Napriklad v Made. DR Strings, Extra Life. Nie su zrovna najlacnejsie, ale vydrzali dlho, raz som ich testoval. testoval si extra life black beauties? nieco podobne tu niekto pisal o ELIXIRoch asi to bude tým ochranným poťahom proti korozii..
Elixiry sú na rozdiel od DR seriózne struny za cenu ktorá je ich kvalite primeraná- nemajú taký cinkavý zvuk,ale zvuk trošku menej cinkavý im však vydrží celý čas ako držia myslis Big music v BB? mas s nimi zle skusenosti? podel sa...
nie sú to len moje skúsenosti. Ja osobne ich ( predajcov) poznám dlhšie,ale nevedel som, že "kamaráti" sa takto osierajú. U6 an nich ide veľa zlých slov. Nútia ti veci, ktoré sú nepodstatné, a nie sú hlavne kvalitné, radia ti veci, ktoré vôbec nevyužiješ aj keď im vysvetlíš to čo chceš, tak ti poradia iba to čo im je výhodné predať....proste ti neporadia,ale jednoducho ti predajú hocičo len aby zarobili. Mám plno svojich skúseností,ale je už množtvo ľudí čo majú taký istý názor ako ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 20. Máj , 2008, 22:04:39 » |
|
Elixiry sú na rozdiel od DR seriózne struny za cenu ktorá je ich kvalite primeraná- nemajú taký cinkavý zvuk,ale zvuk trošku menej cinkavý im však vydrží celý čas ako držianie sú to len moje skúsenosti.
ja uz rok pouzivam tie neseriozne DRka ktorých kvalita je neprimerana cene a som absolutne spokojný. na strunach mam rad ten cinkavy zvuk.. ak menej cinkaju treba ich vymenit...
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. Máj , 2008, 22:07:19 » |
|
testoval si extra life black beauties?Elixiry sú na rozdiel od DR seriózne struny za cenu ktorá je ich kvalite primeraná- nemajú taký cinkavý zvuk,ale zvuk trošku menej cinkavý im však vydrží celý čas ako držianie sú to len moje skúsenosti. Ja osobne ich ( predajcov) poznám dlhšie,ale nevedel som, že "kamaráti" sa takto osierajú. U6 an nich ide veľa zlých slov. Nútia ti veci, ktoré sú nepodstatné, a nie sú hlavne kvalitné, radia ti veci, ktoré vôbec nevyužiješ aj keď im vysvetlíš to čo chceš, tak ti poradia iba to čo im je výhodné predať....proste ti neporadia,ale jednoducho ti predajú hocičo len aby zarobili. Mám plno svojich skúseností,ale je už množtvo ľudí čo majú taký istý názor ako ja.
DR struny na basu patria k tym najlepsim. Nepodarky sa ale najdu aj u nich. A hlavne preferencia strun je cisto subjektivna zalezitost. Osbne nemusim prave Elixir.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 20. Máj , 2008, 22:11:28 » |
|
asi som sa zle vyjadril. Písal som o DR black beauties Extra life.Je možné že tie bežné SÚ SERIÓZNE,ale myslím si že black beauties sú odpad vďaka tomu že nemajú absolútne žiaden zvuk ...sú hluché a gitara " ohluchne"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 20. Máj , 2008, 22:18:01 » |
|
Flatwound struny su tiez neseriozne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. Máj , 2008, 07:48:01 » |
|
asi som sa zle vyjadril. Písal som o DR black beauties Extra life.Je možné že tie bežné SÚ SERIÓZNE,ale myslím si že black beauties sú odpad vďaka tomu že nemajú absolútne žiaden zvuk ...sú hluché a gitara " ohluchne"
druhy gitarista ma cervene na exploreri a zvukovo sa mi zdali v poriadku. je pravda, ze ta farba po case zliezla v miestach kde hra brnkatkom, ale nezdali sa mi byt vylozene zle. z DRiek ma odskusane aj take tie modre bluesove aj fialove s hexa jadrom a su medzi nimi rozdiely, ale ziadne neboli pre mna sklamanie a uz vobec sa mi nestalo, ze by gitara ohluchla..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Máj , 2008, 08:00:36 » |
|
struny pre mna drahšie ako130sk su nezmysel na piatu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Máj , 2008, 08:19:37 » |
|
struny pre mna drahšie ako130sk su nezmysel na piatu... jasnee Siriusky GORky a Alfy , to su naozajstne struny. ale tie scernaju az za tyzden, DRka su cierne od novoty
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 08:21:07 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Máj , 2008, 08:39:09 » |
|
struny pre mna drahšie ako130sk su nezmysel na piatu... Toto snad nemyslis vazne, nie? Ja ked som zacinal hrat, tak som pouzival lacne ceske Gorsrings a este nejake Darco (kategoria 120 SK), ale to uz fakt bolo tupe na druhy den a este aj casto praskali.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Máj , 2008, 08:50:04 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 09:03:02 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Máj , 2008, 08:53:15 » |
|
... ale ked zarabaš 100000tyždenne a muzikov...
tak to potom nic, ja len studujem a tiez este mudrujem na nete
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Máj , 2008, 09:16:26 » |
|
Joe, daj si to patentovať a už sa ani nemusíš živiť hraním, DAdario alebo Ernie Ball Ťa preplatia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Máj , 2008, 09:24:38 » |
|
pamatam mal som na gitare dadario struny asi hodinu a na skuške som 3 jebol a to sa mi stalo parkrat aj s Yamahami a ernie ball..sktratka skoda penazi
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 09:25:26 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Máj , 2008, 09:27:27 » |
|
jasnee Siriusky GORky a Alfy , to su naozajstne struny. ale tie scernaju az za tyzden, DRka su cierne od novoty presne treba si ich utierat ale ja na to kašlem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Máj , 2008, 09:39:43 » |
|
pamatam mal som na gitare dadario struny asi hodinu a na skuške som 3 jebol a to sa mi stalo parkrat aj s Yamahami a ernie ball..sktratka skoda penazi
ked hras na azijskych gitarach, tak sa necuduj, ze ti struny praskaju som na strata dal teflonove kamene do kobylky a odvtedy som nepraskol strunu! DRka mi vydrzia 2 mesiace uplne bez problemu, Daddaria +- mesiac a take tie 100korunove struny sem tam viac ako tyzden. potom to je uz tupe, zaoxidovane a to nemam rad ked po hrani mam cierne prsty..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. Máj , 2008, 09:42:05 » |
|
Tak je, DR ka sú fajn Elixiry mi však vydržia pol roka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Máj , 2008, 21:27:41 » |
|
ked hras na azijskych gitarach, tak sa necuduj, ze ti struny praskaju som na strata dal teflonove kamene do kobylky a odvtedy som nepraskol strunu! DRka mi vydrzia 2 mesiace uplne bez problemu, Daddaria +- mesiac a take tie 100korunove struny sem tam viac ako tyzden. potom to je uz tupe, zaoxidovane a to nemam rad ked po hrani mam cierne prsty.. mne ale vydržia lebo drahe gitary mam doma po stenach a na ne nehram a vždy si beriem niečo ine na skušku...najnovšie mam v skušobni Framus tele a dvoch jacksnov s emg snimačmi a som spokojny...ale len preto že mi je to jedno cvičime vokaly nezaujima ma zvuk,použivam tam troch marshalov ,plexi,jcm800 a JCM900 striedam to barzako ...struny ma roky nezaujimaju škoda času a penez
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2008, 07:28:55 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. Máj , 2008, 18:23:39 » |
|
mne ale vydržia lebo drahe gitary mam doma po stenach a na ne nehram a vždy si beriem niečo ine na skušku...najnovšie mam v skušobni Framus tele a dvoch jacksnov s emg snimačmi a som spokojny...ale len preto že mi je to jedno cvičime vokaly nezaujima ma zvuk,použivam tam troch marshalov ,plexi,jcm800 a JCM900 striedam to barzako ...struny ma roky nezaujimaju škoda času a penez a mas stare plexi alebo nove? a aku jcm800? dvojkanal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|