Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 07:39:28
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Čierne struny  (Prečítané 5497 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« kedy: 20. Máj , 2008, 13:37:13 »

viete mi niekto poradiť kde sa dajú u nás alebo veľmi blízko kúpiť čierne struny na gitaru?najlepšie deviny alebo desiny... písal som do Big Music v BB ale 650,- za DRky sa mi zdá kus veľa (práve som tu čítal tému o DRkach a niečo na tom možno bude...) tak ak viete o niečom budem rád ak pomôžete Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 20. Máj , 2008, 14:09:59 »

na boogiestan.com .. typek je z hodnina.. co by kamenom dohodil.. nema ich v aktualnej ponuke a uz ani nepamatam za aku cenu ak mam byt uprimny.. kazdopadne mal som cervene asi mesiac a mal som z nich taky spinavy dojem..proste nebolo to prijemne na dotyk a kedze je to striekane, ta farba zliezla po par dnoch na miestach kde udieras trsom.. takze ziadna velka slava, cisto image-ovka..
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #2 kedy: 20. Máj , 2008, 14:34:15 »

ak mas zaujem za 550 + posta pis PM
Zaznamenané

FALLGRAPP
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« Odpoveď #3 kedy: 20. Máj , 2008, 15:00:17 »

na boogiestan.com .. typek je z hodnina.. co by kamenom dohodil.. nema ich v aktualnej ponuke a uz ani nepamatam za aku cenu ak mam byt uprimny.. kazdopadne mal som cervene asi mesiac a mal som z nich taky spinavy dojem..proste nebolo to prijemne na dotyk a kedze je to striekane, ta farba zliezla po par dnoch na miestach kde udieras trsom.. takze ziadna velka slava, cisto image-ovka..
okrem toho tie struny majú otraný zvuk a pohltia farbu gitary. Príteš o zvuk a získaš image  ?§!.
okrem toho z BIg musicu by som si nekúpil už nikdy nič....klamú až to bolí.....radšej oslov dákeho seriózneho predajcu
« Posledná zmena: 20. Máj , 2008, 15:01:43 od cort » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 20. Máj , 2008, 16:08:09 »

okrem toho tie struny majú otraný zvuk a pohltia farbu gitary. Príteš o zvuk a získaš image  ?§!.
okrem toho z BIg musicu by som si nekúpil už nikdy nič....klamú až to bolí.....radšej oslov dákeho seriózneho predajcu

suhlasim, ten zvuk bol uz od novoty taky utlmeny a nezvonivy.. nemalo to ten spravny 'klang'.. Ale klasicke nefarbene DR mi napriklad vyhovuju uplne maximalne. To sa neda ani zrovnavat
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 20. Máj , 2008, 18:18:14 »

suhlasim, ten zvuk bol uz od novoty taky utlmeny a nezvonivy.. nemalo to ten spravny 'klang'..
nieco podobne tu niekto pisal o ELIXIRoch
asi to bude tým ochranným poťahom proti korozii..
Zaznamenané

FALLGRAPP
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #6 kedy: 20. Máj , 2008, 18:58:21 »

myslis Big music v BB? mas s nimi zle skusenosti? podel sa...
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 20. Máj , 2008, 19:04:57 »

viete mi niekto poradiť kde sa dajú u nás alebo veľmi blízko kúpiť čierne struny na gitaru?najlepšie deviny alebo desiny... písal som do Big Music v BB ale 650,- za DRky sa mi zdá kus veľa (práve som tu čítal tému o DRkach a niečo na tom možno bude...) tak ak viete o niečom budem rád ak pomôžete Žmurk

Napriklad v Made. DR Strings, Extra Life. Nie su zrovna najlacnejsie, ale vydrzali dlho, raz som ich testoval.
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 20. Máj , 2008, 21:43:59 »

Citácia
Napriklad v Made. DR Strings, Extra Life. Nie su zrovna najlacnejsie, ale vydrzali dlho, raz som ich testoval.
testoval si extra life black beauties?
nieco podobne tu niekto pisal o ELIXIRoch
asi to bude tým ochranným poťahom proti korozii..
Elixiry sú na rozdiel od DR seriózne struny za cenu ktorá je ich kvalite primeraná- nemajú taký cinkavý zvuk,ale zvuk trošku menej cinkavý im však vydrží celý čas ako držia
myslis Big music v BB? mas s nimi zle skusenosti? podel sa...
nie sú to len moje skúsenosti. Ja osobne ich ( predajcov) poznám dlhšie,ale nevedel som, že "kamaráti" sa takto osierajú. U6 an nich ide veľa zlých slov. Nútia ti veci, ktoré sú nepodstatné, a nie sú hlavne kvalitné, radia ti veci, ktoré vôbec nevyužiješ aj keď im vysvetlíš to čo chceš, tak ti poradia iba to čo im je výhodné predať....proste ti neporadia,ale jednoducho ti predajú hocičo len aby zarobili. Mám plno svojich skúseností,ale je už množtvo ľudí čo majú taký istý názor ako ja.
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 20. Máj , 2008, 22:04:39 »

Elixiry sú na rozdiel od DR seriózne struny za cenu ktorá je ich kvalite primeraná- nemajú taký cinkavý zvuk,ale zvuk trošku menej cinkavý im však vydrží celý čas ako držianie sú to len moje skúsenosti.
ja uz rok pouzivam tie neseriozne DRka ktorých kvalita je neprimerana cene a som absolutne spokojný. na strunach mam rad ten cinkavy zvuk.. ak menej cinkaju treba ich vymenit...  Na zdravie!
Zaznamenané

FALLGRAPP
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #10 kedy: 20. Máj , 2008, 22:07:19 »

testoval si extra life black beauties?Elixiry sú na rozdiel od DR seriózne struny za cenu ktorá je ich kvalite primeraná- nemajú taký cinkavý zvuk,ale zvuk trošku menej cinkavý im však vydrží celý čas ako držianie sú to len moje skúsenosti. Ja osobne ich ( predajcov) poznám dlhšie,ale nevedel som, že "kamaráti" sa takto osierajú. U6 an nich ide veľa zlých slov. Nútia ti veci, ktoré sú nepodstatné, a nie sú hlavne kvalitné, radia ti veci, ktoré vôbec nevyužiješ aj keď im vysvetlíš to čo chceš, tak ti poradia iba to čo im je výhodné predať....proste ti neporadia,ale jednoducho ti predajú hocičo len aby zarobili. Mám plno svojich skúseností,ale je už množtvo ľudí čo majú taký istý názor ako ja.

DR struny na basu patria k tym najlepsim. Nepodarky sa ale najdu aj u nich. A hlavne preferencia strun je cisto subjektivna zalezitost. Osbne nemusim prave Elixir.
Zaznamenané

cort
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 20. Máj , 2008, 22:11:28 »

asi som sa zle vyjadril. Písal som o DR black beauties Extra life.Je možné že tie bežné SÚ SERIÓZNE,ale myslím si že black beauties sú odpad vďaka tomu že nemajú absolútne žiaden zvuk ...sú hluché a gitara " ohluchne"
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #12 kedy: 20. Máj , 2008, 22:18:01 »

Flatwound struny su tiez neseriozne?  ha ha ha
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 21. Máj , 2008, 07:48:01 »

asi som sa zle vyjadril. Písal som o DR black beauties Extra life.Je možné že tie bežné SÚ SERIÓZNE,ale myslím si že black beauties sú odpad vďaka tomu že nemajú absolútne žiaden zvuk ...sú hluché a gitara " ohluchne"
druhy gitarista ma cervene na exploreri a zvukovo sa mi zdali v poriadku. je pravda, ze ta farba po case zliezla v miestach kde hra brnkatkom, ale nezdali sa mi byt vylozene zle. z DRiek ma odskusane aj take tie modre bluesove aj fialove s hexa jadrom a su medzi nimi rozdiely, ale ziadne neboli pre mna sklamanie a uz vobec sa mi nestalo, ze by gitara ohluchla.. :)
Zaznamenané

FALLGRAPP
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #14 kedy: 21. Máj , 2008, 08:00:36 »

struny pre mna drahšie ako130sk su nezmysel na piatu... ha ha ha
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.