joe
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Jún , 2008, 08:33:02 » |
|
Uz len bubenik dokaze posudit ktora gitara je dobra... a kto gitaristi ješitny????bubenik ti povie realne ako ti to hra...samo ked neni tiež nahlavu...pamatam ako som vykuril plexinu a bubenik lahol z toho zvuku ..na soldano len vyšplechol "daj to doprdele" a mal prvdu ..ked ta v tom randali počuje a dobre tak maš dobry zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. Jún , 2008, 08:35:08 » |
|
este by som chcel Phonic Power attenuator, a BBE sonic maximizer do racku...aby to nevyzeralo tak prázdne ale inác so zvukom som velmy spokojny teraz minuli tyzden mi prisli nové lampy od JJ..namontoval som tam tie koncové, zapol som zocik na 24 hodin..vyskusal som to...a fuuuuu, velmy pekne to hralo klobuk dole JJ...a hlavne Mesa+Orange Co je Phonic Power attenuator? Power conditioner (nieco ako robi Furman)? Ak ano, tak to je sikovna vec, pouzivam to tiez, planujem akurat jeden aj do "skusobnoveho/koncertneho" racku. Sonic maximizer chces ktory? 482i ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Jún , 2008, 09:17:58 » |
|
minuli tyzden mi prisli nové lampy od JJ..namontoval som tam tie koncové, zapol som zocik na 24 hodin..vyskusal som to...a fuuuuu, velmy pekne to hralo klobuk dole JJ...a hlavne Mesa+Orange a uz niektori konecne prestante nadavat na JJ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. Jún , 2008, 09:41:01 » |
|
JJ su fakt dobre lampy ale najviac ma oslovily tesly z 70.rokou tie su fakt super ale uz ich je malo a cena ide hore
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 03. Jún , 2008, 09:59:53 » |
|
BBE sonic maximizer je co ? mal som za to, ze je to masteringovy (nie len) basovy a vyskovy enhancer (SW alebo HW) ... tot ona gitaru ? akoze aby to bolo "lesklejsie" ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 03. Jún , 2008, 10:01:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 03. Jún , 2008, 10:01:46 » |
|
BBE sonic maximizer je co ? mal som za to, ze je to masteringovy (nie len) basovy a vyskovy enhancer (SW alebo HW) ... tot ona gitaru ? akoze aby to bolo "lesklejsie" ?
Ano, ano, asi tak . Vela ludi to pouziva na gitaru , uz aj u Satrianiho som to videl. Je to SW plugin, ale hlavne HW, mam aj rackovu verziu (ktora je stereo) a aj gitarovy pedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 03. Jún , 2008, 10:12:29 » |
|
ja to mam podlahove a nepouživam to ..treba vytočit aparat a netreba to vobec..po tichu je to zaujimave ale kto hra potichu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 03. Jún , 2008, 10:15:03 » |
|
chces ten BBE maximizer? za 2500 je tvoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 03. Jún , 2008, 10:51:06 » |
|
chces ten BBE maximizer? za 2500 je tvoj sa pytas mna ? blaznis ? ja sa slapiek bojim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. Jún , 2008, 11:46:30 » |
|
sa pytas mna ? blaznis ? ja sa slapiek bojim :D:D:D nie.. nie teba.. Gila spominal, ze by ho chcel.. a ja ho predam asi.. je to rackova verzia, nie slapka :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. Jún , 2008, 11:49:27 » |
|
Je to na nieco dobre? Okrem toho ze to zaplni medezeru v racku? Vzdy som mal pocit ze je uplna zbytocnost, ale neskusal som...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 03. Jún , 2008, 12:35:31 » |
|
je to sound enhancer.. Nabudi to rackove komponenty.. Rozdiel je dost pocut, zvuk je taky plnsi a nadobuda trochu inu charakteristiku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 03. Jún , 2008, 14:58:36 » |
|
Ktori typ to je?...ale myslim si ze ani nie Mám jedného kamosa (zvukár) a on uz nepouzivá BBE.. (má starsi typ)..povedal mi ze da mi to vyskusat, a kebyze to chcem, tak si to mozem nechat...takze...uvidim jajj..a prepácte, naozaj som to pisal zle, más pravdu, myslel som na také nieco, ako vyrába Furman -lenze to je 5krát lacnejsie...takze...mne by to mozno ze aj stacilo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 03. Jún , 2008, 15:47:13 » |
|
Ktori typ to je?...ale myslim si ze ani nie Mám jedného kamosa (zvukár) a on uz nepouzivá BBE.. (má starsi typ)..povedal mi ze da mi to vyskusat, a kebyze to chcem, tak si to mozem nechat...takze...uvidim jajj..a prepácte, naozaj som to pisal zle, más pravdu, myslel som na také nieco, ako vyrába Furman -lenze to je 5krát lacnejsie...takze...mne by to mozno ze aj stacilo...
ja mam tu 482i verziu.. a ako power conditioner pouzivam Samson PowerBrite PB10.. spokojnost..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|