joe
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:10:04 » |
|
pri dokrmeni neni žiadny rozdiel a ja som to skušal nie na velkom javisku ale v klube a hral som do fender apratu do čisteho zvuku... ale mne je jedno čo tu pišete .... už to nekomentujem ten kabel to nebudem ani radšej komentovat
|
|
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 13:12:32 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:19:18 » |
|
pri dokrmeni neni žiadny rozdiel a ja som to skušal nie na velkom javisku ale v klube a hral som do fender apratu do čisteho zvuku... ale mne je jedno čo tu pišete .... už to nekomentujem ten kabel to nebudem ani radšej komentovat inac s tym kablom to bolo naozaj tak Nakoniec som skoncil s jednym starym ceskoslovenskym (asi vf) kablom, ktory sa mi osvedcil, pocul som cez neho vsetko, co mam z gitary pocut a som spokojny. Inac, kludne si pozri aj fora na nete, vsade sa docitas, ze medzi TS7 a TS9 je rozdiel a je to pravda. Vacsi je este medzi TS9 a TS5. Je to v pouziti inych suciastok. Hihi Kvoli problemom s kablom som uz bol takmer rozhodnuty ist cez vysielacky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:21:37 » |
|
yngwie.. pocuj.. hmm len cisto teoreticky.. nebol tvoj problem v gitare? mal si povedzme moc svelo znejucu gitaru a ty si len hladal mozno dajme tomu 'temnejsie znejuci' kabel? a to ked mi povie niekto ze sa s prepacenim honil za gitarovym kablom s najlepsim prenosom zvuku a skoro kvoli tomu presiel na vysielacku tka tomu vravim epic fail lebo aj priemerny gitarovy kabel prenasa signal stale lepsie ako poniektore vysielacky vyssej strednej triedy
|
|
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 13:22:10 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:26:33 » |
|
yngwie.. pocuj.. hmm len cisto teoreticky.. nebol tvoj problem v gitare? mal si povedzme moc svelo znejucu gitaru a ty si len hladal mozno dajme tomu 'temnejsie znejuci' kabel? a to ked mi povie niekto ze sa s prepacenim honil za gitarovym kablom s najlepsim prenosom zvuku a skoro kvoli tomu presiel na vysielacku tka tomu vravim epic fail lebo aj priemerny gitarovy kabel prenasa signal stale lepsie ako poniektore vysielacky vyssej strednej triedy problem nemohol byt v gitke, lebo situacia bola taka, ze ked som mal vsetko rovnako zapojene a hral som so svojim PROEL kablom s relativne drahymi Jackmi, tak to znelo akosi upatlane. Hned na to som vymenil kabel za iny (zhruba rovnako dlhy, ja nemam rad dlhe kable, hram na pomerne kratkom kabli) a rozdiel bol dost slusne pocutelny. Jasne, ze nesmies byt ohucany z celodenneho hrania, aby si to pocul. Ja som mal vsetky gitary osadene kvalitnymi Di Marzio snimacmi, takze tam nemohol byt a ani nebol problem. Vo vysielackach sa nevyznam, ale myslim, ze uz vtedy boli relativne cenovo pristupne aj take z lepsej sorty, takze by mi to nerobilo problem. Ja som v tej dobe dost investoval do svojich aparatov a vybavenia, takze nic hrozne by sa nebolo udialo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:35:02 » |
|
sme sice v teme o tubescreameri ale este sa trochu pri tom kabli pozdrzim.. ktory (okrem toho no name pri ktorom si nakoniec ostal) sa ti zo znackovych ako tak pozdaval.. ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:42:16 » |
|
Ja som nakupoval vtedy standardne dostupne kable v Made v Kosiciach. Mali na vyber niekolko druhov a v case kym som prisiel na to, ze to je problem, som pouizval PROEL (ten drahsi) a pomerne drahe (asi pozlatene) konce. Kamos mal nieco, co pripominalo napajaci kabel zo zehlicky Bol to urcite trvacny kabel, ale co sa tyka prenosu, asi to nebola ziadna slava, takze ja som ostal pri PROEL, az kym som nezistil, ze existuju (asi) lacne kable, ktore prenasaju sirsie frekvencne pasmo a pritom nejde o ziaden xtrem (z pohladu neziaducich ruchov). Takze asi tolko. Sorry za OT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:50:37 » |
|
Takze, aby som to zhrnul: nepresiel som znackovymi typmi, ostal som pri "no name" kabli, s ktorym som spokojny...len neviem, ci najdem nahradu, ak mi odide
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 16. Apríl , 2009, 14:25:39 » |
|
Joe ma pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 16. Apríl , 2009, 15:18:09 » |
|
Rastis ma pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 16. Apríl , 2009, 15:28:12 » |
|
Cubo asi bude mat pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
KLOBASA
nováčik
Príspevkov: 47
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. Apríl , 2010, 10:54:06 » |
|
zdravim páni, mam v plane kupit TS 9 alebo TS 808, nasiel by sa nejaky típek, co by mi to bol ochotny pozicat na skusku, nechcem kupovat macku vo vreci. Najlepsie trenciansky a PB kraj. Odmena: pár pív . Díky moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 27. Apríl , 2010, 14:11:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. Apríl , 2010, 20:45:45 » |
|
zdravim páni, mam v plane kupit TS 9 alebo TS 808, nasiel by sa nejaky típek, co by mi to bol ochotny pozicat na skusku, nechcem kupovat macku vo vreci. Najlepsie trenciansky a PB kraj. Odmena: pár pív . Díky moc Na co to chces pouzivat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KLOBASA
nováčik
Príspevkov: 47
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. Apríl , 2010, 21:20:33 » |
|
Na co to chces pouzivat?
na dokopovanie u sola, alebo jako clean boost. Hlavne ma zaujima ten clean boost. Chcem to vyskusat co to spravi s mojou hlavou, a podla toho uvidim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 27. Apríl , 2010, 21:24:25 » |
|
na dokopovanie u sola, alebo jako clean boost. Hlavne ma zaujima ten clean boost. Chcem to vyskusat co to spravi s mojou hlavou, a podla toho uvidim
Na boost si kup BOOST pedal, nie TSko. U mna je osvedceny Fulltone Fat boost - vyborna BOOST krabica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|