Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 21:35:03
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Epiphone SGSPEC-EB  (Prečítané 5451 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
NiZzmo
nováčik
*
Príspevkov: 8

« kedy: 02. Jún , 2008, 17:01:16 »

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-SGSPEC-EB&nid=20016&nparams=kod_id;4483&action=s
Rozmýšľam o kúpe tejto mašiny.Oplatí sa mi to chcem len powedať či s tymto typom mate niekto skúsenosti.
Ale newiem aký to ma zvuk Je mi do plaču či viac ku humbusteru alebo ku single-coilu.(chcel by som totiž humbuster)
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #1 kedy: 02. Jún , 2008, 17:16:33 »

a aky je tvoj financny strop? pise sa to HUMBUCKER.
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #2 kedy: 02. Jún , 2008, 17:16:59 »

Ale newiem aký to ma zvuk Je mi do plaču či viac ku humbusteru alebo ku single-coilu.(chcel by som totiž humbuster)

čo ty riešiš? veď to má HBčka. alebo som slepý? inak epi sú na začiatok celkom v pohode gitary :)
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #3 kedy: 02. Jún , 2008, 17:20:27 »

čo ty riešiš? veď to má HBčka. alebo som slepý? inak epi sú na začiatok celkom v pohode gitary :)
A ty si nechápavý? Ja som tiež na začiatku určite nevedel rozoznať SC a HB,,,  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 02. Jún , 2008, 17:29:19 »

kedze to ma 2x HB tak asi to bude mat zvuk viacej k humbuckeru...ked si k tomu dokupis aj nejaky buster, tak to bude mat ten spravny humbusterovsky zvuk  Som metlak
Zaznamenané
NiZzmo
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 02. Jún , 2008, 17:33:12 »

presne ja nechápen furt tým výrazom tým SC a HB a HSH ha ha ha
Bude to moja prvá gitara(teda uvidím podla vás či je dobrá)
Ale ja by som chcel nejaký takýto zvuk: (toto je ona http://www.muziker.sk/Default.aspx?BC%20Rich-WGWHBK&nid=20016&nparams=kod_id;8830) ale tá gitara sa mi tvarom absolútne nepáčí Smútim
Preto by som chcel vedieť či sa ten zvuk aspoň podobá.
« Posledná zmena: 02. Jún , 2008, 17:33:29 od NiZzmo » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6 kedy: 02. Jún , 2008, 17:36:24 »

SC - Single Coil
HB - HumBucker

HSH - konfiguracia snimacov - HB pri kobyle, SC v strede, HB pri krku
HSS - HB pri kobyle a potom 2xSC
HH - HB pri kobyle a pri krku
 Zdravíčko
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 02. Jún , 2008, 17:39:31 »

v prvom rade je dôležité čo chceš hrať? aký máš/budeš mať aparát? Plánuješ hrať na štandardnom ladení? hrúbka strún?
Dúfam že aspon nejakú predstavu o tom máš  Zdravíčko
Zaznamenané
NiZzmo
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 02. Jún , 2008, 17:43:59 »

v prvom rade je dôležité čo chceš hrať? aký máš/budeš mať aparát? Plánuješ hrať na štandardnom ladení? hrúbka strún?
Dúfam že aspon nejakú predstavu o tom máš  Zdravíčko

Hrať by som chcel metal alebo punk alebo rock,aparát to myslíš kombo Huh!(to ešte newiem),No a na štardantnom ladení chcem hrať,hrúbka strún to vážne neviem(sorry ale som do toho debil) ale nejaky mäkšie by som asi bral.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 02. Jún , 2008, 17:48:03 »

Keď prevažne metal tak HB snímače, ak punk tak by som skôr bral SC snímače... Aj keď na týchto lacnejších (nad 5000 by to už platiť nemalo) by SC mohli pískať... HB majú taký mohutný a SC zase ostrý zvuk...
Jednoznačne si zavolaj nejakého kamaráta čo sa tomu trošku rozumie a nabehnite do hudobnín... Tá ktorá ti bude najviac vyhovoať tvarom tela, hrúbkou krku, ZVUKOM, tak tú zober... Jednoznačne si musíš poskúšať pretože každý máme iné prsty a preto naše hodnotenia nemusia byť objektívne  Žmurk
Zaznamenané
NiZzmo
nováčik
*

« Odpoveď #10 kedy: 02. Jún , 2008, 17:51:57 »

No a na ROCK tiež HB snímače ???Ale vieš nepoznám nikoho kto hrá na gitare všetých kamarátov čo na niečom hrajú tak to je klavír Bleee a to sa mi nelúbi dokonca aj sesternica hráva na klavíri Bleee Bleee.Tak to je moj problem,že nemá kdo poradiť Je mi do plaču Je mi do plaču
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 02. Jún , 2008, 17:54:56 »

Tak choď do obchodu a tam ti poradia... Je veľmi dôležité aby si mal gitaru ktrá ti vyhovuje... Určite nie BC Rich alebo podobnú kreatúru... Jedine stratocaster, superstrat, popr. LP... Určite nekupuj podla obrázku a z internetu  Na zdravie!
Zaznamenané
NiZzmo
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 02. Jún , 2008, 18:00:38 »

Tak choď do obchodu a tam ti poradia... Je veľmi dôležité aby si mal gitaru ktrá ti vyhovuje... Určite nie BC Rich alebo podobnú kreatúru... Jedine stratocaster, superstrat, popr. LP... Určite nekupuj podla obrázku a z internetu  Na zdravie!
to je jasné ved BC rich som písal vyššie,že sa mi nepáči Bleee ale ja sa pýtam či by sa mi hodilo celkovo takáto http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-SGSPEC-EB&nid=20016&nparams=kod_id;4483&action=s.
A skúsim si nájsť nejakú v obchode ale vieš či ma náhodou predavač neodrbe Ja som čert..
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #13 kedy: 02. Jún , 2008, 18:59:56 »

kedze to ma 2x HB tak asi to bude mat zvuk viacej k humbuckeru...ked si k tomu dokupis aj nejaky buster, tak to bude mat ten spravny humbusterovsky zvuk  Som metlak
ja skapem.. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele jak keby si napisal...kedze je to gitara..zvukovo sa to blizi viacej ku gitare...ked kupis zosik..bude to hrat hlasnejsie Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 03. Jún , 2008, 09:27:25 »

zaciatocniokom, co chcu hrat hocijaku odnoz rocku na skreslenom zvuku ZASADNE humbuckeri a preberte si to jak chcete... vcerajsieho pankaca so singlami co som nahraval by som prefackal poza usi, navyse lavak, takze viac starosti ako radosti.

chcete hrat Hendrixa ? country ? dobre - to je na single, hocijaky rock, metal, punk... to je jedno - HB, HB a este raz HB.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.