rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 05. Jún , 2008, 09:49:58 » |
|
te-me-raf ze hej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 05. Jún , 2008, 10:55:41 » |
|
te-me-raf ze hej temov riff, ze hej? (sorry za OT) inac pekna gitka, tesim sa na podrobnejsie foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. Jún , 2008, 07:58:00 » |
|
Miko Hladký sam si Miko Hladky sa posyp cukrom, buchta gitara je original od Mustanga, cez ktoreho sa vdaka Robertovi objavilo v BA dost LP...u mna sa ohriala mozno mesiac a kebyze hram metal, tak by doteraz o nej exhumer len snival
|
|
« Posledná zmena: 06. Jún , 2008, 08:00:19 od javanne »
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 06. Jún , 2008, 08:02:52 » |
|
ale navrhujem rozdelit sa do skupin Burnisti a Grecisti. a rovno mozem dat do placu, ze Grecisti su sedlaci rastik, ak ma niekto aj burny aj greco, tak co??? pripomenulo mi to ten vtip so zabou...ze "mudre zvieratka nalavo, pekne napravo a zaba sa pyta: a co sa mam rotrhat?" srat na to ci Burny alebo Greco, srat na to ci s pickguardom alebo bez, srat na to ci LP alebo strat, tele, flying V,... nech si kazdy hra na co sa mu chce a paci
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 06. Jún , 2008, 08:05:07 » |
|
ti co maju na LP pickguard podla mna ti, co maju len pickguard a nemaju LP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 06. Jún , 2008, 08:06:53 » |
|
Prejdem asi na Tele, ved na LP tu uz budu hrat aj poulicni cigani za chvilu. Progy, bacha aby o 2 roky nehralo cele forum na tele co napises potom? zase to o poulicnych ciganoch? vsak nemozes za to, ze mas taku charizmu
|
|
« Posledná zmena: 06. Jún , 2008, 08:16:49 od javanne »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 06. Jún , 2008, 08:39:16 » |
|
Riešenie je Gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 06. Jún , 2008, 08:55:56 » |
|
Riešenie je Gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 07. Jún , 2008, 11:35:32 » |
|
Riešenie je Gibson Gibson je pre snobov, Greco pre sedlakov. Vivat Burny btw: som mierne nasraty, pretoze biely custom som chcel ja, ale vtedy v tej varke pre mna neprisiel. si stastny parchant, peto. gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 07. Jún , 2008, 11:51:56 » |
|
Exhu - vraj si si vyberal medzi Standardom a Customom... ake mas k tomu postrehy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 07. Jún , 2008, 12:06:33 » |
|
Gibson je pre snobov, Greco pre sedlakov. Vivat Burny btw: som mierne nasraty, pretoze biely custom som chcel ja, ale vtedy v tej varke pre mna neprisiel. si stastny parchant, peto. gratulujem Skúšal som Burny standard, neviem či náhodou aj nie presne tvoj kus. Za moje greco by som ho nemenil .... ... ale na druhej strane temo uprednostnil pred mojim grecom, burny custom ... ... je to horšie ako so ženskými ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 07. Jún , 2008, 12:31:11 » |
|
podla mna ti, co maju len pickguard a nemaju LP OT: ja len ze mas preklep v "bocnom podpise"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 07. Jún , 2008, 12:58:26 » |
|
Skúšal som Burny standard, neviem či náhodou aj nie presne tvoj kus. Za moje greco by som ho nemenil .... ... ale na druhej strane temo uprednostnil pred mojim grecom, burny custom ... ale sak jasne, ze aj greco su vyborne gitary. akurat greco kupuju sedlaci (no offense, secko vramci srandy nie som dugo )
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 07. Jún , 2008, 12:58:34 » |
|
Tie Burny Standardy co som skusal tak boli zvukovo makkucke, trosku by mohli byt aj menej, ale zase prekrasnu farbu tonu maju... Greca co som skusal boli konkretnejsie, ale farebne nezaujimavejsie. Pre mna. A Swordyho Gibson neladi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 07. Jún , 2008, 13:04:57 » |
|
Tie Burny Standardy co som skusal tak boli zvukovo makkucke, trosku by mohli byt aj menej, ale zase prekrasnu farbu tonu maju... Greca co som skusal boli konkretnejsie, ale farebne nezaujimavejsie.
Toto by +- aj sedelo .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|