exhumer
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 30. Jún , 2010, 15:17:51 » |
|
Tak predsa este 1 stary japonec, specifikacie take iste ako predosle Greco a aj rok vyroby 1980- akurat ina farba, mozno ine snimace(bez cisel a oznacenia), iny typ serioveho cisla, vyraznejsia "norlin" hlava, inak umiesteny napis a "pica", menej klenute telo - pravdepodobne ina tovaren. Opat som spokojny, akurat 1 tonova clona ide velmi tazko, je velmi zoxidovana a neviem ci funguje...ale to je maly lahko riesitelny problem. Tesim sa ked ju zapnem do aparatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 30. Jún , 2010, 15:53:17 » |
|
Nevidim to dobre, je to sendvic?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 30. Jún , 2010, 17:26:56 » |
|
Nie je to sendvic, konstrukcia je totozna predoslemu Grecu, okrem vyssie spomenutych veci + hlbenia diery na kable. Nevidel som este Greco sendvic s mahagonovym krkom.
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2010, 17:28:31 od exhumer »
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 30. Jún , 2010, 17:47:21 » |
|
a aj ten predchadzajuci je EG 500 ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 30. Jún , 2010, 17:59:14 » |
|
Nie je to sendvic, konstrukcia je totozna predoslemu Grecu, okrem vyssie spomenutych veci + hlbenia diery na kable. Nevidel som este Greco sendvic s mahagonovym krkom.
ja som mal sendvicovu EG500 s mahagonovym krkom a dutym topom. Teraz ju ma Dzingischan (Dugo) tuto z fora.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 30. Jún , 2010, 20:07:23 » |
|
a aj ten predchadzajuci je EG 500 ?
ano, tak to tvrdil kupujuci a ma to vsetky znaky 500ky, akurat tam nebola nalepka, ale tu je
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 30. Jún , 2010, 20:14:02 » |
|
ja som mal sendvicovu EG500 s mahagonovym krkom a dutym topom. Teraz ju ma Dzingischan (Dugo) tuto z fora.
To je celkom zaujmave. Videl som tu gitaru, ale priznam sa, ze si nepamatam aky mala krk. U Greca je vsetko mozne ako aj odlisnosti v detailoch na mojich dvoch 500kach z toho isteho roku. Pravdepodobne to bude odlisnymi tovarnami.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 30. Jún , 2010, 20:44:05 » |
|
Greco v tychto rokoch by sa malo vyrabat len vo Fujigen, ale to su take len zmienky z netu z pred par rokov, ktovie ako to bolo... Greco mi pride v tomto menej citatelne, ako trebars Burny... ... a ma to vsetky znaky 500ky...
to su ake tie znaky ? lebo ak asdfg-ova 500vka mala duty top, tak to je teda rozdiel jak hovado, ak to ma byt akoze jeden model
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 30. Jún , 2010, 21:15:36 » |
|
Greco v tychto rokoch by sa malo vyrabat len vo Fujigen, ale to su take len zmienky z netu z pred par rokov, ktovie ako to bolo... Greco mi pride v tomto menej citatelne, ako trebars Burny... to su ake tie znaky ? lebo ak asdfg-ova 500vka mala duty top, tak to je teda rozdiel jak hovado, ak to ma byt akoze jeden model asdf mal este starsie Greco, 76/77 nepamatam si(z toho obdobia som videl naozaj rozne Greca s podivnymi drevami atd).... a to, ze robili aj dute to vieme-mozno sa oznacenim 500 mali este nieco co ich odlisovalo(a mozno nie). Kedze obidve moje Greca maju, top z 3 kusov, neoznacene snimace(na tmavom su oznacene vyrobnym cislom), su customy(tie sa robili iba 500ky, 600 s 3 snimacmi a potom 1000 myslim) a su az na male detaily identicke a na clownburste ta nalepka EG500 je, tak usudzujem ze su to urcite 500ky z roku 1980(podla seriovych cisel-aj ked su tlacene inym klucom a fontom). Ak to robili v 1 tovarni, tak nechapem potom tym rozdielom v detailoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 30. Jún , 2010, 21:42:11 » |
|
ta moja bola podla serioveho cisla vyrobena v juli '78
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 30. Jún , 2010, 22:10:31 » |
|
ta moja bola podla serioveho cisla vyrobena v juli '78
kazdopadne este pred tym kvazi najlepsim obdobim na lawsuit(tym netvrdim, ze hra zle), ale podla mna je greco dost neprehladna firma, co sa tyka vsetkeho...
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 06. September , 2010, 00:23:56 » |
|
Dalsi japonec isiel z domu a prisiel cinan... SX VST57-VWH, gitara je fakt dobra(teda pre mna)...neviem ako hraju fendre, ale toto hra podobne a stoji ma to par supov. Super spracovanie, po nastaveni normalna gitara so super lakovanym krkom a hmatnikom, cvenga, jaci, vsetko funguje ako ma a tak...proste sranda aj na metal.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 06. September , 2010, 12:08:09 » |
|
Dalsi japonec isiel z domu a prisiel cinan... SX VST57-VWH, gitara je fakt dobra(teda pre mna)...neviem ako hraju fendre, ale toto hra podobne a stoji ma to par supov. Super spracovanie, po nastaveni normalna gitara so super lakovanym krkom a hmatnikom, cvenga, jaci, vsetko funguje ako ma a tak...proste sranda aj na metal. taka riadna malmsteenovica to vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 06. September , 2010, 16:28:35 » |
|
taka riadna malmsteenovica to vyzera jj, ani zvukovo to nema daleko...ale zas nie som expert na straty
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 27. Október , 2010, 02:03:30 » |
|
Cinu som nechal cinou(moc cinkala na moj vkus) , 2 les pauly si nasli novy domov (cierny burny a greco clownburst) a adoptoval som si ciganca
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
|