Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 25. Jún , 2008, 12:06:26 » |
|
ma to vyznam len na nejaku high end zvukovku. bezne smejdy zvukovky za 200-300 Sk to sumi a skresluje. koniec retazca to nezachrani.
mcmaros znie uveritelne, ak mas na zvukovke vystup, ktory sa tvari aj ako line-out, aj ako headphone, tak ta rozdielna impedancia moze robit divy, preco nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 25. Jún , 2008, 15:32:22 » |
|
...ci mozem z toho SPDIF vystupu tahat priamo signal cez mono jack (ci stereo?),...
to je digital. to ti pojde aj po jednej zile
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 25. Jún , 2008, 15:47:20 » |
|
no po jednej nie. potrebuje nejaku referenciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. Jún , 2008, 21:17:32 » |
|
Podarilo sa mi navrhnut celkom podarene plosaky a tu je vysledok. Este treba kupit trafak a urobit krabicu ( ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Jún , 2008, 11:54:37 » |
|
A preco si si ten sluchatkac nespravil s aktivnou zatazou v katode/emitore ,alebo co to tam je? Namiesto velkeho odpora by si tam mal trandak prisrubovany o chladic a este to aj lepsie hara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Jún , 2008, 12:35:32 » |
|
Staci, ked sa tam budu hriat dva tranzistory a jeden stabilizator. To nic, ale v zdroji budem mat 4x4m7 a na kazdom plosaku su este 2x470u kondenzatore. To je palka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 25. Júl , 2008, 22:29:29 » |
|
Zatial to pouzivam v takomto stave a v pondelok budem mat krabicu, ktoru musim najskor znizit a navrtat kopec dier. Potom to snad rychlo zbucham.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 26. Júl , 2008, 10:43:07 » |
|
pekna robotka ale ta kysna tomu chyba tak hybaj vrtat alebo ak ma suplik v tom stole na ktorom ma pc, nech to smari tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 26. Júl , 2008, 12:52:34 » |
|
alebo ak ma suplik v tom stole na ktorom ma pc, nech to smari tam to by bolo originalne
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 06. August , 2008, 12:53:09 » |
|
Znizil som krabicu a islo to presne aj s rucnym brusenim. Mam navrtany predok, primeravam plosaky a idem si rozvrhnut zadne diery. Mozno prerobim ten zdroj, lebo je to tam moc natesno a trafak moze rusit, tak uvidim ci nebude treba odtienit trafak. A este neviem ci mam dat farbu ciernu alebo striebornu. Inac to vyzera skoro ako koncovy zosilnovac.
|
|
« Posledná zmena: 06. August , 2008, 12:53:39 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 06. August , 2008, 13:03:36 » |
|
pekne gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 07. August , 2008, 09:39:53 » |
|
Inac to vyzera skoro ako koncovy zosilnovac. sak to aj je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. August , 2008, 13:49:20 » |
|
Vcera mama, ze nech jej dam ten zosilnovac popocuvat. Tak som jej najprv pustil iron maiden cez zosilnovac a potom priamo sluchatka do zvukovky. A co povedala? Podla jej slov to hra viac zrozumitelnejsie a menej to ako keby namaha sluch. Proste to nie je iba prebasovane a zahuhlane. A to necitala ziadne hi-fi-sticke blaboly. Takze ked to zhodnoti takto laik, tak na tom nieco musi byt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 24. August , 2008, 11:46:45 » |
|
Dalsi update pred uplnym dokoncenim. Treba trochu uhladnejsie poupratovat kable (moja slabina ) a dat origos krytku potenciometra. A ulomil som vyvod na stabilizatore . Nastastie zem, takze som vyhodil izolacnu podlozku a ficim dalej. Ale este to prerobim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210