Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 18:50:02
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson vs Epiphone vs Japonec  (Prečítané 8202 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
xing
stály hosť
Príspevkov: 936

« Odpoveď #15 kedy: 27. Jún , 2008, 10:29:24 »

http://www.muziker.sk/default.aspx?ESP%20LTD-EC500-BKS&nid=20016&nparams=kod_id;8267
Toto je vážna káva. Ale pozor v trnave len za 20.800.
Skúšal som ju.

lenze to uz nie je les paul
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #16 kedy: 27. Jún , 2008, 14:28:18 »

A ten Gibson special ma nejake tensie telo ako standardy a ine modely? Vsimol som si, ze je na zadnej strane tvarovane.

Progrocker tu svoho casu daval hrozostrasne fotky lacneho Gibson Les Paul, ktory bol vnutri dost brutalne vyfrezovany.... mam silne podozrenie ze to bol prave tento model, co si dal link z Thomann - na to si daj pozor
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #17 kedy: 28. Jún , 2008, 07:33:07 »

Nazdar, tento rok planujem kupit novu gitaru. Mal by to byt Les Paul, len zvazujem co. Najnizsia rada Gibsonu http://www.thomann.de/de/gibson_lpspecialfaded_wy.htm , najvyzsia rada Epiphonu http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-LPCST+VS&nid=20016&nparams=kod_id;7897 , alebo nejaku japonsku kopiu ako Burny, Greco,....
Co sa najviac oplati. Gibson je Gibson, ale je to najnizsia rada, ma to dobre snimace, asi aj mechaniky. Epina neviem ako na tom je a Japoncov som videl iba na obrazku.

. . . ak to teda nemusi byt vyhradne gibson, ale Ti ide o nejaky pekny LP alebo aspon skoro LP, tak sa chod pozret v TT do MusicStoreOne, Postova 10 www.musicstore.sk . . . . maju tam drsny vypredaj gitar znaciek Indie (tie nepoznam) a hlavne Vintage, ktory robia podarene LP . . . bolo ich tam este dost ked som tam bol posledne, v cene 4500Sk, tiez som neodolal a jeden si kupil . . . je spravne tazka jak prasa, lem okolo hmatnika a tiez lak mierne odflaknuty, lak na leme okolo korpusu trosku popukany,elektrika divne zapojena, HW miestami zavrci, ale inak ju nedam za nic na svete . . . drevo korpus aj krk by malo byt komplet mahagon, asi aj naozaj je, podla farby, vahy a smradu alebo vone teda . . . . perletove lichobezniky na hmatniku tiez trosku odflaknute a aj samotne logo . .  to plati pre vsetky gitary co tam boli . . . ale su to vsetko akceptovatelne malickosti . . . najvacsia sranda, ze ona vazne ciastocne hra nejak tak ako gibson LP . ..  este tam bol jeden velmi podareny akoze gold top a jeden akoze standard a rozne vselijake  . . .
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #18 kedy: 28. Jún , 2008, 07:39:16 »

. . . ak to teda nemusi byt vyhradne gibson, ale Ti ide o nejaky pekny LP alebo aspon skoro LP, tak sa chod pozret v TT do MusicStoreOne, Postova 10 www.musicstore.sk . . . . maju tam drsny vypredaj gitar znaciek Indie (tie nepoznam) a hlavne Vintage, ktory robia podarene LP . . . bolo ich tam este dost ked som tam bol posledne, v cene 4500Sk, tiez som neodolal a jeden si kupil . . . je spravne tazka jak prasa, lem okolo hmatnika a tiez lak mierne odflaknuty, lak na leme okolo korpusu trosku popukany,elektrika divne zapojena, HW miestami zavrci, ale inak ju nedam za nic na svete . . . drevo korpus aj krk by malo byt komplet mahagon, asi aj naozaj je, podla farby, vahy a smradu alebo vone teda . . . . perletove lichobezniky na hmatniku tiez trosku odflaknute a aj samotne logo . .  to plati pre vsetky gitary co tam boli . . . ale su to vsetko akceptovatelne malickosti . . . najvacsia sranda, ze ona vazne ciastocne hra nejak tak ako gibson LP . ..  este tam bol jeden velmi podareny akoze gold top a jeden akoze standard a rozne vselijake  . . .

suhlas  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #19 kedy: 29. Jún , 2008, 11:20:24 »

Nemusi to byt vyhradne Gibson, ale chcel som gitaru ktora bude kvalitna. Vintage niesu sice zle gitary (sak aj teraz mam Vintage), ale chcem nieco co mi vydrzi dlhsie a s ci budem spokojny a to gitara za 4500sk asi nebude.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 29. Jún , 2008, 11:31:59 »

Greco, Burny alebo Gibson, podla toho, kolko mas love.

inak ked Burny staci Steve Jonesovi a Temovi, mohol by si byt s nim spokojny aj ty :)
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #21 kedy: 29. Jún , 2008, 11:41:38 »

inak ked Burny staci Steve Jonesovi a Temovi, mohol by si byt s nim spokojny aj ty :)
Aj Rasťovi je dobrá Burny a aj mnohým iným z fóra aj nefóra  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. Jún , 2008, 11:49:01 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 29. Jún , 2008, 11:49:22 »

Progrocker tu svoho casu daval hrozostrasne fotky lacneho Gibson Les Paul, ktory bol vnutri dost brutalne vyfrezovany.... mam silne podozrenie ze to bol prave tento model, co si dal link z Thomann - na to si daj pozor

to su dnes cakumprask vsetky Gibsony okrem Custom Shopu. aj to na strankach pisu - prezentuju to , ako super vychytavku na zlepsenie zvuku :)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #23 kedy: 29. Jún , 2008, 13:12:32 »

Aj Tokai je dobry  Som frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 29. Jún , 2008, 13:14:51 »

verim, ale kedze je o cosi znamejsi, tak je aj o cosi drahsi... aj Orville je vraj dobry, ale tiez uz docela drahy. svojho casu Tokai vyrabal aj pre Burny, niektore konkretne modely z istych obdobii su vraj totozne gitary.
« Posledná zmena: 29. Jún , 2008, 13:16:17 od rastis » Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #25 kedy: 29. Jún , 2008, 13:31:12 »

Je ale šplhá sa do takých relácii až to niekedy neni pekné  ha ha ha ...
Zaznamenané
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #26 kedy: 29. Jún , 2008, 13:49:51 »

aj Tokajské
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #27 kedy: 29. Jún , 2008, 14:09:14 »

aj Tokajské

Mi hovor, vcera dosiel svokor, tak padla Lipovinka, dnes ma meniny, tak pojdu putne...

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
udry
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 29. Jún , 2008, 14:50:52 »

inak ked Burny staci Temovi, mohol by si byt s nim spokojny aj ty :)
No,tych par zašmodrchanych punkovych beglajtov odvrzaš aj na Diamantke. Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 29. Jún , 2008, 15:03:44 »

ja hej - a ty ?
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.