kaolko
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 02. Jún , 2010, 13:27:20 » |
|
To isté je aj keď je priebežný krk?
no ved mas schecter tam je priebezny krk a vyztuha tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 02. Jún , 2010, 14:43:02 » |
|
priežný krk ide skrz telo nie?.. na schectery nemám tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 02. Jún , 2010, 14:47:26 » |
|
To isté je aj keď je priebežný krk?
gato uz pisal, ze vyztuha tam musi byt tak ci tak, spoj krku s telom nema vobec co do cinenia s tym, ci vyztuha je potrebna alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 02. Jún , 2010, 14:59:28 » |
|
pekna praca, musi to byt prijemny pocit hrat na niecom, co si clovek od podlahy urobil a pozna
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 19. Jún , 2010, 20:50:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 20. Jún , 2010, 20:06:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 20. Jún , 2010, 20:17:51 » |
|
Ako by si zhodnotil zvuk? Dobrá práca inak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 20. Jún , 2010, 20:44:28 » |
|
thx snimač som zatial nenapajkoval, nemám ešte spravene zemnenie gitary, ale čo som to zatial nasucho skušal spolu s vintage, tak znie to trochu surovejšie(možno koli laku) a ma trochu hlbši ton .. ale nič mu nechyba, hovorim všetko sa prejavi po zapojeni musim ešte trochu stenšiť krk lebo na moj vkus je trochu hruby inač sa na tom hra celkom pohodlne, no v stoji trochu nezvyk koli tomu tvaru oproti LP no po 5 minutach sa to strati ešte planujem trochu skratiť hlavu 1 až 2 centimetre lebo na tejto mi niečo nepasuje špekulujem ake snimače tam dam .. uvažoval som nejake bazarove SH4SH2 alebo phat caty no aj tak neviem či tolko dam za snimač..fakt neviem nemate nejaky napad?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 20. Jún , 2010, 21:26:04 » |
|
akzoe bomba ze si dokaze niekto vyrezat gitaru ale mne sa napr tvar tela vobec nelubi.. vyzera hrozne monoliticky :D nieco v style Gibson Ugh 200 000 B.C. reissue :D som zvedavy na zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 20. Jún , 2010, 21:31:33 » |
|
akzoe bomba ze si dokaze niekto vyrezat gitaru ale mne sa napr tvar tela vobec nelubi.. vyzera hrozne monoliticky :D nieco v style Gibson Ugh 200 000 B.C. reissue :D som zvedavy na zvuk
tiez mam z toho taky pocit, hned ma napadol fred flinstone custom shop de luxe ale tak chalan to asi tak chcel, ked si to takto vyrezal, tak nech je spokojny
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 21. Jún , 2010, 08:16:04 » |
|
tiez mam z toho taky pocit, hned ma napadol fred flinstone custom shop de luxe ....presne toto isté ma napadlo ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 21. Jún , 2010, 09:39:57 » |
|
...
špekulujem ake snimače tam dam .. uvažoval som nejake bazarove SH4SH2 alebo phat caty no aj tak neviem či tolko dam za snimač..fakt neviem nemate nejaky napad?
kludne tam daj nejake RM pickups alebo SBS a casom sa rozhodnes, ci menit a za ake...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 21. Jún , 2010, 11:54:21 » |
|
...nemate nejaky napad?
Do tejto gitary jednoznacne BKP snimace. Nebudes ich menit uz za nic !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 21. Jún , 2010, 12:06:47 » |
|
bkp snimace do kazdej rodiny!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 21. Jún , 2010, 12:12:16 » |
|
ja by som dal do custom gitary custom snimace ..mozno by som skusil RM pickups ..mozno by ti to ten ujcek co to robi vedel aj navinut na mieru ..podla dreva atd . Tusim take nieco robi. Alebo skusit Kent Amstrong . To tiez robi ujcek na slovensku a robi to custom. Napr aj Chodelka ma od neho. Tie ceny tych snimacov nie su vobec vysoke ani nezaostavaju kvalitou a mas custom zvuk. To je prave cesta , kde by som sa s takouto gitarou uberal ako snazit sa okopcit nejake PRSo alebo ŽIDpson
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|