udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Júl , 2008, 09:46:54 » |
|
Ak mas akusticky ne-poriesenu malu miestnost, tak to moze byt skor vyhoda. Co som cital nazory a recenzie (napr. na SoundOnSound), tak rock na tom spokojne spravis. Nema to akurat tie uplne hlboke basy, utlm zacina niekde medzi 50 - 60Hz.
Sa tu bavime o referenčnych monitoroch pre blizky posluch. Tam ma miestnost zanedbatelny vplyv.
|
|
« Posledná zmena: 24. Júl , 2008, 09:49:36 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. Júl , 2008, 09:48:48 » |
|
Treba si dat občas aj sluchadla. rychlo unavis sluch a je to este menej spolahlive. nepouzivam takmer vobec, iba na detaily ako sum, brum, lupance. ale poznam ludi, co dokazu na sluchatka umixovat slusne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Júl , 2008, 09:50:09 » |
|
Sa tu bavime o referenčnych monitoroch pre blizky posluch. Tam ma miestnost zanedbatelny vplyv.
velky omyl
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Júl , 2008, 09:51:13 » |
|
rychlo unavis sluch a je to este menej spolahlive. nepouzivam takmer vobec, iba na detaily ako sum, brum, lupance. ale poznam ludi, co dokazu na sluchatka umixovat slusne.
NEmyslel som mat sluchatka non-stop. Občas porovnat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. Júl , 2008, 09:53:52 » |
|
velky omyl
Vyskušane v 3 rôznych mistnostiach. Väčši vplyv ma vzdialenost monitorov od stien. /tych.ktore maju vzadu bassref./otvor/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. Júl , 2008, 09:55:35 » |
|
sluchadla mam, to neriesim
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. Júl , 2008, 09:58:43 » |
|
Vyskušane v 3 rôznych mistnostiach. Väčši vplyv ma vzdialenost monitorov od stien. /tych.ktore maju vzadu bassref./otvor/
za toto sa kludne pobijem a rozhadam na zivot a smrt preco maju profi rezie riesenu akustiku za tazke desatisice ? vsak nirfildom to ma byt jedno. ale asi nie je preco sa dokonca riesieva tvar rezie a ak je moznost, je snaha o nerovnobezne steny (scitavanie vlneni)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. Júl , 2008, 10:04:14 » |
|
Budete sa mi smiat ale jednoznacne behringer ta ich vyssia rada je naozaj vynikajuca.... a o kazivosti... ked sa ti nepokazia dva roky, potom uz asi nikdy......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. Júl , 2008, 10:07:15 » |
|
za toto sa kludne pobijem a rozhadam na zivot a smrt preco maju profi rezie riesenu akustiku za tazke desatisice ? vsak nirfildom to ma byt jedno. ale asi nie je preco sa dokonca riesieva tvar rezie a ak je moznost, je snaha o nerovnobezne steny (scitavanie vlneni) Ano to su režie,ktore použivaju aj "velke" trojpasmove monitory,5.1 system atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. Júl , 2008, 10:08:42 » |
|
Nie len. Mozes mat nearfieldy, sediet pol metra od nich, ale ak mas zlu miestnost, kde sa ti zvuk od zadnej steny odrazi a pride naspat, ta zadna stena moze byt kludne aj 3m za tebou, tak sa to na zvuku podpise. Vsak to je tak stale. Vsak preco pocujes gitarovu bednu v skusobni, aj ked stojis za nou? Lebo pocujes odrazy od vsetkych moznych predmetov. Preco pocujes v krcme barmana, aj ked nehovori priamo tvojim smerom? Znova akustika miestnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Júl , 2008, 10:08:48 » |
|
Miestnost je velmi dolezita ked vam mozem do toho zasiahnut........ale nie rozhodujuca... kvalita reprakov je na prvom mieste...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. Júl , 2008, 10:09:23 » |
|
behringer nechcem ani vidiet, uz len kvoli predatorovi (nic proti predy)
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 24. Júl , 2008, 10:10:05 » |
|
zbytocna predpojatost..... ale je to tvoje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 24. Júl , 2008, 10:10:20 » |
|
(...) Na Truth tam podla mna maximalne pindaju. (...) No, skor na tie B2031A s 8" basakom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 24. Júl , 2008, 10:10:56 » |
|
(...) za seba po skusenosti s Tapco S5 by som 5 palcovy basak nechcel. (...) Takze ziadny OMPH?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|