Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 05:48:21
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aktivne snimace - help  (Prečítané 12493 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 27. Júl , 2008, 20:19:59 »

Žeby merák mal nízky vnútorný odpor? Alebo že by bolo dačo zapojené dnu blbo a robilo by úbytok? Neviem, skús to pripojiť na osciloskop a udrieť do strún. Najlepšie samotný snímač vypojený od poťáku volume a tone, len s pripojeným napájacím napätím ...
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #31 kedy: 27. Júl , 2008, 20:20:34 »

to by chcelo osciloskop nie multimeter. mne hraju vsetky rovnako tam to bude zle zapojene alebo nespravne hodnoty potakov

potaky su vsetky origos EMG, aspon tak vyzeraju, maju na sebe nalepky T a V  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

tiez si myslim ze to bude chybnym zapojenim, chcem si byt vsak tym tvrdenim isty, predtym nez to zanesiem reklamovat danemu gitararovi
Zaznamenané

stoka!
predator
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 27. Júl , 2008, 20:21:07 »

to by chcelo osciloskop nie multimeter. mne hraju vsetky rovnako tam to bude zle zapojene alebo nespravne hodnoty potakov

Predbehol si ma tesne o pár sekúnd ... ja by som to hodil na osciloskop a pomeral, čo mi dáva na výstupe a v akej úrovni.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #33 kedy: 27. Júl , 2008, 20:21:55 »

osciliskop nemam a ani neviem, ci takde daco dakto u nas ma  :) ha ha ha ani neviem vlastne ako to vyzera  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 27. Júl , 2008, 20:22:15 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #34 kedy: 27. Júl , 2008, 20:23:15 »

osciliskop nemam a ani neviem, ci takde daco dakto u nas ma  :) ha ha ha ani neviem vlastne ako to vyzera  Bavím sa skvele

skatula  obrazovkou  ha ha ha
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 27. Júl , 2008, 20:25:10 »

Taká sranda, krabica stredných rozmerov s malou obrazovočkou, ako vidíš u doktora kardiológa, po tej obrazovke bežia krivky a tie sa dajú použiť na diagnostiku. Aj chorého človeka, aj chorého prístroja  :) .

Samozrejme, že spomínaný prístroj je neodmysliteľnou časťou mojej hrôzostrašnej laborky u mňa doma, kde za temných nocí vyrábam prapodivné elektronické monštrá  :) Takisto ho má Fero Fančo, Ľudo Gerhát a Brďo. Bez neho je elektronik ako bez očí, je nutný pre každého výrobcu a servismena audiotechniky, proste pre diagnostiku, servis a vývoj je to skutočne  nenahraditeľná pomôcka.
« Posledná zmena: 27. Júl , 2008, 20:29:35 od Predator » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #36 kedy: 27. Júl , 2008, 20:30:12 »

Niektoré nástroje majú vnútro nastriekané nejakým vodivým sajrajtom.Potom sa potenciometer oprie o "drevo" a už tam máš zvod.To je najčastejšia chyba.Pozri sa do vnútra,prípadne daj pod potencoimetre podložky,skontroluj či sa nedotýkajú...
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 27. Júl , 2008, 20:31:24 »

Niektoré nástroje majú vnútro nastriekané nejakým vodivým sajrajtom.Potom sa potenciometer oprie o "drevo" a už tam máš zvod.To je najčastejšia chyba.Pozri sa do vnútra,prípadne daj pod potencoimetre podložky,skontroluj či sa nedotýkajú...

a ake podlozky? papierove? resp podlepit to izolackou?
Zaznamenané

stoka!
predator
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 27. Júl , 2008, 20:32:36 »

Aj izolačka stačí ... Ale ťažko povedať, či to je táto chyba,  bez toho, aby som rozpitval nástroj, to môžeme iba hádať, čo asi môže byť prúser.
« Posledná zmena: 27. Júl , 2008, 20:33:07 od Predator » Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 27. Júl , 2008, 20:33:57 »

To záleží aké máš,aj kovové pokiaľ neskratujú kontakty.Skrátka aby sa vývody potenciometrov nedotýkali dreva.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 27. Júl , 2008, 20:35:57 »

A ktorá hrala na prd-Tyme?To čo som popisoval sa vyskytovalo na tejto,aj na Vintage atď.
« Posledná zmena: 27. Júl , 2008, 20:37:04 od ff » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #41 kedy: 27. Júl , 2008, 20:38:08 »

nie, praveze tyme hra dobre, ono aj ten ibanez hra dobre, len to ma menej gainu proste, pocutelne...

inak, ten problem so zvodom som mal aj na ten tyme, dal som to spravit a ten co mi to robil, to zle skontroloval a to hralo zle, fakt zle, kdezto pri ibaneze taky pocit nemam, ono kym nepocujes, ako hra ten tyme, tak by si nepovedal, ze ten ibanez ma slabsi signal
Zaznamenané

stoka!
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 27. Júl , 2008, 20:40:19 »

Tak to potom by bolo treba opáčiť,takto na diaľku sa veci blbo opravuju Bavím sa skvele
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 27. Júl , 2008, 20:47:47 »

Tak to potom by bolo treba opáčiť,takto na diaľku sa veci blbo opravuju Bavím sa skvele

Tak tak, bez rozpitvania mašinky sa moc vecí neporieši.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 27. Júl , 2008, 20:49:00 »

Bavím sa skvele

skusim to podlepit izolackou, podlozky tam uz su, ale predsa... ked nepomoze, pojdem za sivcakom, nech mi to kukne...

este jedna vec feri, ked ta tu uz mam, repro v tvojej 1x12 ma nejaku nalepku? lebo v mojej nema, v 4x12 su, tak ze ci tam nahodou nemam menene repro :) ako hra super, ale ja som obcas taky stresak :)
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.