mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 10. Jún , 2009, 12:11:19 » |
|
diky ! nieco mi hovori, ze ich budem potrebovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 10. Jún , 2009, 13:08:35 » |
|
no tak toto bude preamp na urovni fabrickeho som velice zvedaf jak to bude vyzerat v celku,ale poviem ti takto mne by sa nechcelo tak s tym jebat lebo v dnesnej dobe neocenena a nezaplatena robota
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 10. Jún , 2009, 14:25:08 » |
|
Mario normalne popici Normalne fabrika,len aby to nehralo ako fabrika z thaivanu Ja by som sa to neodvazil,ale boli casy ,ked mi s toho drbkalo ,tak ako tebe fcil mne asi viec ,lebo som si to kreslil lievikovim pierkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 10. Jún , 2009, 14:26:00 » |
|
valla: a ty preco letujes ampy? vsak v dnesnej dobe je to nedocenena a nezaplatena robota. mario: aky EQ si vlastne pouzil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 10. Jún , 2009, 14:28:23 » |
|
valla: a ty preco letujes ampy? vsak v dnesnej dobe je to nedocenena a nezaplatena robota. mario: aky EQ si vlastne pouzil? no ja ampy neletujem na kseft ale pre seba
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 10. Jún , 2009, 14:33:37 » |
|
no ja ampy neletujem na kseft ale pre seba No a potom ked uz ich mas kompletne minimalne 20x preletovane,tak ich predavas ...ceresne si uz obral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 10. Jún , 2009, 14:38:12 » |
|
No a potom ked uz ich mas kompletne minimalne 20x preletovane,tak ich predavas ...ceresne si uz obral ale neee iba jeden je 20X preletovany PL509 a ten si necham ine ampy su robenenacisto ceresne su uz aj zavarene dnes makam jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 10. Jún , 2009, 14:53:25 » |
|
vsak aj mario si to robi pre seba, lebo ho to bavi. a ten procak je prave taka kokotinka s cim sa nie kazdemu chce bavkat a bude to mat aspon originalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 10. Jún , 2009, 15:03:21 » |
|
vsak aj mario si to robi pre seba, lebo ho to bavi. a ten procak je prave taka kokotinka s cim sa nie kazdemu chce bavkat a bude to mat aspon originalne no jo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 10. Jún , 2009, 15:05:05 » |
|
ked uz tam riesis digitalne veci, tak si daj zalezat aj na tom speaker simulatore. urcite ho nerob analogovym frekvencnym orezom... aj ten co je v original Studio Preampe stoji za hovno... ja sa nevyznam a neviem, ako je to realizovatelne, ale neda sa tam narvat nejake DSP a prepinat 2 typy impulzov (vintage box / modern box) ? to by bola pecka nie ? to by hralo plnohodnotne do vsetkeho...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 10. Jún , 2009, 15:07:03 » |
|
a samozrejme nezabudni na ten USB port a AD/DA prevodnik (25% zisku, OK ? )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 10. Jún , 2009, 15:08:29 » |
|
a vies co ? rovno ho mozes po mne pomenovat - Peteraj Recording Preamp
|
|
« Posledná zmena: 10. Jún , 2009, 15:13:56 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 10. Jún , 2009, 15:15:10 » |
|
Rasto ,skoda ze nepracujes pre Mesu Alebo zaloz novu znacku..... NASA Boogie a vytres im zrak svojmi napadmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 10. Jún , 2009, 15:17:16 » |
|
ked uz tam riesis digitalne veci, tak si daj zalezat aj na tom speaker simulatore. urcite ho nerob analogovym frekvencnym orezom... aj ten co je v original Studio Preampe stoji za hovno... ja sa nevyznam a neviem, ako je to realizovatelne, ale neda sa tam narvat nejake DSP a prepinat 2 typy impulzov (vintage box / modern box) ? to by bola pecka nie ? to by hralo plnohodnotne do vsetkeho...
a co tak okyptena verzia ADA Ampulator? jedna mala flaska je tam zapojena ako dvojcinny koncak + male trafko ako vystupak a potom je tam speaker simulatorova cast, kde je dalsie trafko simulujuce premenlivu impedanciu reproduktora. nejaky chalan si to postavil, poslal aj nejake ukazky na zahranicnom fore a neznelo to najhorsie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 10. Jún , 2009, 15:18:12 » |
|
Rasto ,skoda ze nepracujes pre Mesu Alebo zaloz novu znacku..... NASA Boogie a vytres im zrak svojmi napadmi vsak ale to je cesta - klasicke lampove riesenia a moderne vychytavky, ake k tomu pouzivame v kompe. ne nejake slepe Line6 ulicky
|
|
« Posledná zmena: 10. Jún , 2009, 15:19:23 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|