mcmaros
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 18. Marec , 2009, 23:13:12 » |
|
Mne zabudli navinut sekundar 220V. Tiez som mal slabe vinutia a oni mi urobili vsetky 1A. Nevedia co robia. Dal som im vsetko prehladne popisane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 18. Marec , 2009, 23:46:11 » |
|
cakam na trafo, lebo v torelecu mi ho zle navinuli, prisla do toho KOP, SOC a teraz maturity, takze nie - ale po maturach planujem dokoncit ty sa zapajas do takych picovin?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 18. Marec , 2009, 23:46:36 » |
|
Mne zabudli navinut sekundar 220V. Tiez som mal slabe vinutia a oni mi urobili vsetky 1A. Nevedia co robia. Dal som im vsetko prehladne popisane.
tak asi to tak perfentne popisane nebolo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 19. Marec , 2009, 13:23:49 » |
|
tak asi to tak perfentne popisane nebolo Nahodou bolo. Staci, ked to daju robit nejakemu neskusenemu a posere to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 19. Marec , 2009, 15:59:55 » |
|
ty sa zapajas do takych picovin? KOP posielam zajtra do Siemensu, tak neviem co je p*čovina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 14. Máj , 2009, 20:19:24 » |
|
Už to máš hotové??? Valla by to mal aj pokazené už presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 14. Máj , 2009, 20:46:29 » |
|
cakam na trafo, ale vobec nemam odvtedy cas - maturita, SOC, SYGA... takze po maturite, sa to hodlam konecne skompletizovat, ako aj jednu fintu, co mam este nachystanu, ale to az potom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 02. Jún , 2009, 12:18:12 » |
|
no takze prace sa opat rozbehli a aby ste mi verili, tak tu je DPS pre equalizer, mute a digitalny master potak. Rozhodol som sa pridat este display, a ine finty, ktore potom zverejnim ked to bude aktualne. rozmyslam, ze budem snimat este aj napatia na lampach a prepinat to na display - neviem naco by to bolo ale frajerina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 02. Jún , 2009, 13:06:43 » |
|
Kua, naco tolko veci. Kebyze midi, tak to hej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 02. Jún , 2009, 13:11:39 » |
|
Aby si na tom este stihol aj zahrat Jedna PCBcka rocne...no to sa asi kôr ozenis,kym to dokoncis.....potom ti to zena vyhodi a je dohrane
|
|
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 13:13:30 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 02. Jún , 2009, 14:01:36 » |
|
no takze prace sa opat rozbehli a aby ste mi verili, tak tu je DPS pre equalizer, mute a digitalny master potak. Rozhodol som sa pridat este display, a ine finty, ktore potom zverejnim ked to bude aktualne. rozmyslam, ze budem snimat este aj napatia na lampach a prepinat to na display - neviem naco by to bolo ale frajerina ten kontroler mi neco hovori neviem na co ti to bude na malich flaskach?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 02. Jún , 2009, 14:39:14 » |
|
Kua, naco tolko veci. Kebyze midi, tak to hej. budem mat aj midi riadenie. a prave preto je tam aj digitalny master potak, ktory budem riadit cez extension pedale na midi controlleri
|
|
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 14:40:53 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 02. Jún , 2009, 14:40:05 » |
|
Aby si na tom este stihol aj zahrat Jedna PCBcka rocne...no to sa asi kôr ozenis,kym to dokoncis.....potom ti to zena vyhodi a je dohrane mal som maturity, socky a siemens - nestihal som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 02. Jún , 2009, 14:44:47 » |
|
ze vas to bavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 02. Jún , 2009, 14:48:39 » |
|
extension pedale na midi controlleri to bude nejaka horuca novinka, pokial si teda nemyslel expression pedal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|