Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 22:22:54
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LP- Síce staré,no stále cenené!!!  (Prečítané 24173 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« kedy: 29. Júl , 2008, 10:48:15 »

super som rad ze sa chapeme Je to frajer A co take mas na LP pochval sa !!  Žmurk

No chcel som tu dávno založiť podobnú tému, aby mali priestor  pamätníci ( čo ja niesom určite   ), kde by možno blázni ako ja mohli obdivovať, zháňať dake LP.. No u mňa sa moc extrémnej hudby nenájde na LP, to mám na CD.. Skôr klasiky  LP , ako skoro všetky Iron Maiden: od Killers, až po Seventh Son of a Seventh Son ( ak by niekto mal ostatné, určite mám záujem   )..Komplet ich mam iba ako audio CD ( origoš) , ďalej by sa asi našiel daky Judas, British Steel a Screaming for Vengeance, Slayer: Hell Awaits, Whitesnake: 1987 ( na tu som moc hrdý  ), Led Zeppelin: od I ( super kúsok  ) až po Physical Graffiti??? neviem to presne.. Daky Deep Purple a Pink Floyd sa nájde v hojnom počte :D Samozrejme Ac/Dc : Back In Black  ( bez toho by to asi ani nešlo)    Manowar ma brácho celu diskografiu  , Van Halen, Sammy Hagar a Scorpions sa daky tiež najde a veľa ďalšieho...teraz si na všetko nespomeniem prepáč. Inak možno pre duga by som podotkol, že mam aj LP ktorá nieje moc známa. Magic..spev Ian Gillan, gitara Janick Gers ( iron maiden) neviem či to nezapadá aj pod Ian Gillan Band. Veď vieš, v tej dobe na Lp napísali hoc čo :D. Inak sorač za OT, váš bubeník sa pýtal ...Veď založ tému a dáme aj foto. 
« Posledná zmena: 22. December , 2008, 22:22:05 od damned13 » Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #1 kedy: 29. Júl , 2008, 10:57:12 »

No chcel som tu dávno založiť podobnú tému, aby mali priestor  pamätníci ( čo ja niesom určite   ), kde by možno blázni ako ja mohli obdivovať, zháňať dake LP.. No u mňa sa moc extrémnej hudby nenájde na LP, to mám na CD.. Skôr klasiky  LP , ako skoro všetky Iron Maiden: od Killers, až po Seventh Son of a Seventh Son ( ak by niekto mal ostatné, určite mám záujem   )..Komplet ich mam iba ako audio CD ( origoš) , ďalej by sa asi našiel daky Judas, British Steel a Screaming for Vengeance, Slayer: Hell Awaits, Whitesnake: 1987 ( na tu som moc hrdý  ), Led Zeppelin: od I ( super kúsok  ) až po Physical Graffiti??? neviem to presne.. Daky Deep Purple a Pink Floyd sa nájde v hojnom počte :D Samozrejme Ac/Dc : Back In Black  ( bez toho by to asi ani nešlo)    Manowar ma brácho celu diskografiu  , Van Hallen, Sammy Hagar a Scorpions sa daky tiež najde a veľa ďalšieho...teraz si na všetko nespomeniem prepáč. Inak možno pre duga by som podotkol, že mam aj LP ktorá nieje moc známa. Magic..spev Ian Gillan, gitara Janick Gers ( iron maiden) neviem či to nezapadá aj pod Ian Gillan Band. Veď vieš, v tej dobe na Lp napísali hoc čo :D. Inak sorač za OT, váš bubeník sa pýtal ...Veď založ tému a dáme aj foto. 
ten gillan je skvely....ked som to pocul prvy krat som netusil kto je gers....a kapela sa volala jednoducho Gillan...bol to jeho posledny solovy pocin (82) potom isiel na rok do black sabbathu 83 a potom do deep purple opat 84.....pred tym fungovali aj ako ian gillan band...od albumu gillan len kao gillan
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #2 kedy: 29. Júl , 2008, 11:08:42 »

uf tie maideny ti zavidm, judas a slayer tez... inac chcem sa zbavit jedneho Van Halen LP z 1986.. ten album sa vola nejake cislo.. nechces to? a su to original roky a firmy alebo poprony a globusy? a MC nezbieras?
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 11:16:39 od demolator » Zaznamenané
demolator
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 29. Júl , 2008, 11:25:45 »

Nieje to nahodou 5150??  Žmurk Mal by som zaujem aj asi  Bavím sa skvele

OK presne to.. je v dobrom stave neboj.. a co ponukas za to? ten slayer sa mi pozdava  Bavím sa skvele  ..
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 11:26:13 od demolator » Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 29. Júl , 2008, 11:29:57 »

Ja svoje LP ani nepredávam ani nevymieňam  Beeee, dám ti za to Petra Nagyho- psy sa brania útok?? V dobrom stave, ani raz nehraný  Bavím sa skvele ?? Dohodnute??   Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 11:30:28 od damned13 » Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 29. Júl , 2008, 11:31:57 »

Ja svoje LP ani nepredávam ani nevymieňam  Beeee, dám ti za to Petra Nagyho- psy sa brania útok?? V dobrom stave, ani raz nehraný  Bavím sa skvele ?? Dohodnute??   Bavím sa skvele
keby sa nam nedojebal gramofon hned by som to bral....
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 29. Júl , 2008, 11:36:12 »

Kľudné ti ju aj dám...podstate, všetky platne čo nechcem. Len mi to zavadzá. Podotýkam, ktoré nechcem, pozor  Si píš!!!
Zaznamenané
demolator
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 29. Júl , 2008, 11:45:35 »

LP nemam az take skvosty.. Ja osobne si najviac vazim LP Venom - Welcome to hell z roku 1981, original firma a z prvych tisic kusov.. potommam Venom - Possessed, Venom - at War with satan (1984 press) no a potom klasiky ako Arakain - Thrash the Thrash, nejaky Torr, Citron, Krabathor, Tublatanky, Saxon, Kruiz (speed z ruska, kult rarita) a pod. samozrejme Elvisa mam, to je total nekro vzacnost haha.. aj medzi kazetami sa najdu vzacnosti
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 29. Júl , 2008, 11:47:54 »

Kľudné ti ju aj dám...podstate, všetky platne čo nechcem. Len mi to zavadzá. Podotýkam, ktoré nechcem, pozor  Si píš!!!
ja som teda foter mal Bavím sa skvele...ja som len kacera tahal za sebou....mrte vela platni tiez to zbieral a potom sa nam posral gramofon a ta vecicka co sa tam dojebala by vraj stala cely majland a navyse to u nas ani nie je....tak foter dal vsetky platne kamaratovi.....boli tam slusne kusky i ked ziadna celkova zbierka....nejaky sabbath deep omega mal vela madarskych hardrockovych ci heavy metalovyh hoci nevie ceknut ale to bolo jedine co sadalo prepasovat  Som frajer....robil dj v 80 rokoch takze mal aj popove neutralne veci ako abba ci kim wilde ci jak sa vola  Bavím sa skvele
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 29. Júl , 2008, 11:52:08 »

LP nemam az take skvosty.. Ja osobne si najviac vazim LP Venom - Welcome to hell z roku 1981, original firma a z prvych tisic kusov.. potommam Venom - Possessed, Venom - at War with satan (1984 press) no a potom klasiky ako Arakain - Thrash the Thrash, nejaky Torr, Citron, Krabathor, Tublatanky, Saxon, Kruiz (speed z ruska, kult rarita) a pod. samozrejme Elvisa mam, to je total nekro vzacnost haha.. aj medzi kazetami sa najdu vzacnosti

Ten Venom ma moc nezaujíma  Beeee No ostatsne hlavne Arakain a Citron, Krabathor dosť teda Beeee Krabathor máš ortodox??? Ten by som bral hned  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 29. Júl , 2008, 12:16:06 »

ja mam na LPckach Medovnikovy domcek a Cervenu ciapocku.. nechcete niekto? a pripadne este nejaky Modus myslim.. :D
Zaznamenané

waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #11 kedy: 29. Júl , 2008, 12:23:31 »

Tak vieš niekedy sa zhánala hudba len takýmto spôsobom, kto čo má, kto čo predá, dá a vymení...Nie ako teraz trapný net...Ani nestihaš všetko, lebo je toho strašne vela. Inak siiiiiilas Lp Omegu mam aj ja dáku doma, to ma snad každeho foter  Bavím sa skvele

zhanam gammapolis od omegy,nemate niekto,radsej cd ale aj lp by som mohol
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 29. Júl , 2008, 12:47:40 »

super, som zvedavy kto s cim vylezie na svetlo Žmurk inak.. som ani nevedel, ze mas myspace idem ti ocheckovat kamaratky :D reku ci si nevyberiem nejaky platnu medzi nimi :D
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 29. Júl , 2008, 12:49:26 »

vymenim za album Led Zeppelin - III.
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #14 kedy: 29. Júl , 2008, 12:51:03 »

vymenim za album Led Zeppelin - III.

Bavím sa skvele lol
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.