Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 21:32:12
Strán: 1 [2] 3 4 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: LP- Síce staré,no stále cenené!!!  (Prečítané 24118 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #15 kedy: 29. Júl , 2008, 12:51:38 »

super, som zvedavy kto s cim vylezie na svetlo Žmurk inak.. som ani nevedel, ze mas myspace idem ti ocheckovat kamaratky :D reku ci si nevyberiem nejaky platnu medzi nimi :D

Neboj hneď ako dojdem domov, nafotím a nahádžem sem foto. Toho čo schovávam doma :)... na myspace nič zaujímavé nenájdeš  Bavím sa skvele mam ich v icq  Beeee a nezasieraj tému ty roccosifredathor  Bavím sa skvele
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #16 kedy: 29. Júl , 2008, 12:53:37 »

Dugo ten ti nedám ani za degut buzikov  Bavím sa skvele ved som zvedavý čo povieš ked nafotim a ukážem zeppeliny Beeee a hlavne ten Magic  Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 29. Júl , 2008, 12:56:11 »

Dugo ten ti nedám ani za degut buzikov  Bavím sa skvele ved som zvedavý čo povieš ked nafotim a ukážem zeppeliny Beeee a hlavne ten Magic  Na zdravie!

Ja uz som sa postal z inych zeppov... kamoska ma vyberovku Led Zeppelin z nakeho 73 roku, ktora vysla v rusku a v obmedzenom mnozstve niekolko sto kusov iba.  Nechajte ma vydýchať zberatelsky artikel.. vsetky texty prelozene.. stairway v azbuke  Bavím sa skvele
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 29. Júl , 2008, 12:56:51 »

Demolátor, hod mi sem potom foto toho Van Halena 5150. Chcem sa na to mrknúť . Teda hod všetko čo máš, možno si vyberem  Beeee
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 29. Júl , 2008, 12:59:07 »

Ja uz som sa postal z inych zeppov... kamoska ma vyberovku Led Zeppelin z nakeho 73 roku, ktora vysla v rusku a v obmedzenom mnozstve niekolko sto kusov iba.  Nechajte ma vydýchať zberatelsky artikel.. vsetky texty prelozene.. stairway v azbuke  Bavím sa skvele

Aj ja mam jeden celkom cenený kusok Deep Purple s david coverdalom  Som frajer A hlavne Led Zeppelin I...Na ten som hrdý  Na zdravie!
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 13:02:21 od damned13 » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #20 kedy: 29. Júl , 2008, 13:04:01 »

Seriozne pokupim Beatles LP, ak mate nejake tak ponuknite.  Zdravíčko
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #21 kedy: 29. Júl , 2008, 13:06:03 »

Odporucte mi nejaky gramofonovy predzosilnovac. Nasiel som iba Behringer za tisicku. Aj by som do toho siel, vsak repraky nic moc a celkovo.
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #22 kedy: 29. Júl , 2008, 13:07:44 »

Aj ja mam jeden celkom cenený kusok Deep Purple s david coverdalom  Som frajer A hlavne Led Zeppelin I...Na ten som hrdý  Na zdravie!
ktory deep s coverdalom mas?....Burn by som mal doma rad
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 29. Júl , 2008, 13:08:18 »

Seriozne pokupim Beatles LP, ak mate nejake tak ponuknite.  Zdravíčko

Mal som niekedy biely album... Foter ho  strelil už dávno, za celkom slušné prachy. Iný sa mi doma neváľal a ani neváľa.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #24 kedy: 29. Júl , 2008, 13:15:07 »

Dobre, uz som to spojil. prvy prispevok je ten co bol este v TBOB teme, kedze sa to spaja podla datumu - to len pre ujasnenie.

no takze, ja mam tiez platne, ale musel by som sa tam pozret, co je tam take dobre. len tak letmo si pamatam Tublatanku ( skusime to cez vesmir, zerave znamenie osudu ), nejaky Nagy, Karel Kryl, nejaka klasika, Elanovky, Team, Banket, Modus, Prudy...je tam toho dost  :)
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 29. Júl , 2008, 13:16:33 »

Odporucte mi nejaky gramofonovy predzosilnovac. Nasiel som iba Behringer za tisicku. Aj by som do toho siel, vsak repraky nic moc a celkovo.

Podla toho ake chceš, kategoria, drachšie, lacnejšie.. Ja by som osobne prijal aj TECHNICS, no prachy niesu a ani to tak často nevyužívam.  Kukni tu je celkom fajn PIONEER         http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=6837990      , no ale myslím že na inzerát zoženieš aj lepšie gramo.
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 13:17:56 od damned13 » Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 29. Júl , 2008, 13:20:07 »

Ja mam doma pre mna velmi cenne platne Ursinyho... od uplne najstarsej tvorby po najnovsiu. Dalej tiez Banket, Blue Effect, Jethro Tull, Eric Clapton, Collegium Musicum, Prudy.. omg este mrte ich tam je.. doma sa kuknem su tam dobre jeby ak si pamatam.. skoda ze ich nemam na com pocuvat  Smútim Smútim Smútim
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #27 kedy: 29. Júl , 2008, 13:22:08 »

Mal som niekedy biely album... Foter ho  strelil už dávno, za celkom slušné prachy. Iný sa mi doma neváľal a ani neváľa.
Nepamatas za kolko ho strelil??bo mne sa taky doma tusim vala :) (sice nie mne ale mama sa o jeho odcudzeni a nahodnom nevysvetlitelnom zmiznuti nemusi dozvediet :D)
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 29. Júl , 2008, 13:23:44 »

zhanam gammapolis od omegy,nemate niekto,radsej cd ale aj lp by som mohol

Na tu Omegu sa ti možem kuknuť, ale myslím že to mám..lebo mam toho dosť od nich. Foter nezáša madarov ale Omegu má rád :D
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #29 kedy: 29. Júl , 2008, 13:24:28 »

Nevadi.  :)

Ja mam cez Oasis, The Smiths az po The Jam a iny mod revival, konciac The Beatles, The Kinks a 60s.

polarized: ak bude ako novy a nebude ziadny rusky, srbsky a iny licenciovany, tak mozes dostat okolo 600SK.
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 13:25:43 od kubo63 » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.