jaywalker
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 05. September , 2008, 10:06:03 » |
|
sranda! clovek moze len dojebat zvuk ak nevie robit s efektami. (20 efektov bez TB/lacne kable, trafo z Datart atd). Ja vzdy checknem aky je unity gain, colouration atd po kazdom kroku, trva to vela casu, ale inak by som stratil orientaciu co sa tyka cistoty signalu. A su vseliaky thready na Harmony Central o tom ako to robit zle!
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 05. September , 2008, 10:12:27 » |
|
sranda! clovek moze len dojebat zvuk ak nevie robit s efektami. Pravdu maš. Som videl pedalboard Joe Walsh-a to bolo 3- poschodove letisko.A zvuk jak víno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 05. September , 2008, 10:30:33 » |
|
jaywalker, ty si nejaky maniak? ber to v dobrom.... sa mi paci, jak si do toho zazraty Vsetko tu je v dobrom! Nie som maniak, ale som nikdy nemal cas robit to co robim teraz, pozeram na to co pouzivam, zistim kde su problemy a najdem riesenie. Ale napriklad to su kreativne napady co mozu priniest aj maly zisk, to ma bavi viac ako moja prava ruka, a dokonca par ludi objednali pedalboardy, ale najviac som rad ze gitaristi to citaju a zistia ze vsetko sa da za velmy velmy malo peniaze. ja som naozaj ANTITALENT s toolsami, to je zazrak ze vsetko sedi a funguje ako to ma zatial! Ak ste uz zacali robit to iste, tak poslete fotky, su tu chalani co maju know-how v oblasti ako elektronika, drevo, plexisklo, na to je tento forum asi.
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 10:40:00 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 05. September , 2008, 11:39:06 » |
|
ja som naozaj ANTITALENT s toolsami, to je zazrak ze vsetko sedi a funguje ako to ma zatial!
no tak, ja som co potom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 05. September , 2008, 12:05:56 » |
|
no tak, ja som co potom?
Moj asistant!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 05. September , 2008, 12:07:13 » |
|
jaywalker, objavil som jeden magicstomp, asi je to este verzia 1 - da sa v pohode konvertovat na basovu verziu s novym softwarom?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 05. September , 2008, 12:13:46 » |
|
jaywalker, objavil som jeden magicstomp, asi je to este verzia 1 - da sa v pohode konvertovat na basovu verziu s novym softwarom?
Ano, no problem, spravim to pre teba ak je to problem (je to komplikovany proces)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 05. September , 2008, 12:15:00 » |
|
Ano, no problem, spravim to pre teba ak je to problem (je to komplikovany proces)
ak ho kupim, tak sa hned ozvem a mozno si aj miniboard objednam
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 05. September , 2008, 12:40:35 » |
|
ak ho kupim, tak sa hned ozvem a mozno si aj miniboard objednam Ak ho nechces, kupim ho ja!!!!! Kde je...kde je... ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 05. September , 2008, 12:44:23 » |
|
Ak ho nechces, kupim ho ja!!!!! Kde je...kde je... ? ja ho chcem, ale cakam ci mi napise typek ci ho posle aj cez ocean, alebo predava iba v USA
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 05. September , 2008, 13:27:18 » |
|
ja ho chcem, ale cakam ci mi napise typek ci ho posle aj cez ocean, alebo predava iba v USA
aha, budes potrebovat adapter, alebo ti mozem vymenit, lebo nemam dost adapterov do ameriky ked tam hram.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 06. September , 2008, 12:16:32 » |
|
Kreteni narkomani vykradli moj workshop v noci vcera 5/9. Ak najdete moje pedalboardy hocikde (chromerzoney) su moje. Odmena Sk20 000 cash + pedalboard zadarmo. zoberali L profily, hammond boxy, ledky, diamond plate, parkety, atd (este znicili zahradu). Nie boli muzikanty lebo nechali veci co su drahe ale stare. zacinam znova.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 06. September , 2008, 12:25:45 » |
|
Kreteni narkomani vykradli moj workshop v noci vcera 5/9. Ak najdete moje pedalboardy hocikde (chromerzoney) su moje. Odmena Sk20 000 cash + pedalboard zadarmo. zoberali L profily, hammond boxy, ledky, diamond plate, parkety, atd (este znicili zahradu). Nie boli muzikanty lebo nechali veci co su drahe ale stare. zacinam znova..... j#$%al pes takych hajzlov!!!! v ktorej casti Ba mas svoju dielnu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 06. September , 2008, 12:30:45 » |
|
j#$%al pes takych hajzlov!!!! v ktorej casti Ba mas svoju dielnu?
v dubravke. Ale nechapem na co im to bolo vsetko. zoberali len veci co su chromove. Aj vrtacku atd samozrejme. Policajti su na nic, vcera som hral v irishi a boli tam problemi s irmi (bude v spravach dnes asi) a som im pomohol 3 hodini ako tlmocnik, slubili ze keby nieco mam len volat, volam a ma poslali do riti viac menej.
|
|
« Posledná zmena: 06. September , 2008, 12:31:17 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 06. September , 2008, 12:41:37 » |
|
Kreteni narkomani vykradli moj workshop v noci vcera 5/9. Ak najdete moje pedalboardy hocikde (chromerzoney) su moje. Odmena Sk20 000 cash + pedalboard zadarmo. zoberali L profily, hammond boxy, ledky, diamond plate, parkety, atd (este znicili zahradu). Nie boli muzikanty lebo nechali veci co su drahe ale stare. zacinam znova..... Začni, ale už neukazuj na nete. / lebo ta zas vykradnu/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|