jaywalker
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 06. August , 2008, 17:39:26 » |
|
Zo všetkeho sa mi najviac pači ta engliš-slovenčina. Highway to pekla. Ack sesh povydart zje moiya slovencheena yeah na peachu tack pojvetz toe preearmo a neybood tacky neypriarmy! tack toe peeshem a taktoe hovorime.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 06. August , 2008, 17:49:53 » |
|
dobru mas slovencinu a aj lepsiu ako podaktori zo slovenskych uzivatelov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 06. August , 2008, 18:02:15 » |
|
neviem ci si pamatate, ale asi pred mesiacom som robil demo kde ukazem novy moznosti s BOSS AC2 ( ) - na to treba aj dalsi preamp. uz nemam kam dat pre-amp na pedalboard tak som to prave vyriesil takto: Toto je yamaha Guitar acousty pre-amp co som dostal zadarmo s gitarou (parametric EQ/preamp: Tento pre-amp je genialny lebo ma sroby na spodnom plate: ...tak namotujem to na combo interior a je to!
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 06. August , 2008, 18:18:07 » |
|
Ack sesh povydart zje moiya slovencheena yeah na peachu tack pojvetz toe preearmo a neybood tacky neypriarmy! tack toe peeshem a taktoe hovorime. Nie,nie. Si ma zle pochopil. Sa mi pači ako striedaš slovenske slova s anglickymi. Napr. toto sa mi pačilo: ..."No, ale skusenosti hovoria ze vzdy treba 'locking jacks' hlavne ked tancujem na podium ako slepy, a fuck-up-ujem vsetky kable ked zabudnem ze uz 5 rokov nepouzivam vysilacku....... ".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 06. August , 2008, 18:26:15 » |
|
Nie,nie. Si ma zle pochopil. Sa mi pači ako striedaš slovenske slova s anglickymi. Napr. toto sa mi pačilo: ..."No, ale skusenosti hovoria ze vzdy treba 'locking jacks' hlavne ked tancujem na podium ako slepy, a fuck-up-ujem vsetky kable ked zabudnem ze uz 5 rokov nepouzivam vysilacku....... ". Viem!!!!!!! len zartujem, to sa povie british humour. to je choraba. peace bracko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 06. August , 2008, 21:58:41 » |
|
Konecne mam normalne fotky v tme (LEDKY su na minimum lebo inak to neviem fotit): LEDKY mozem umestnit hocikde na pedalboard. Svicim v tme a vidim vsetko. Po peachy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 06. August , 2008, 22:47:27 » |
|
Nie som fotograf, ale mohol si fotak postavit na nejaku skatulu ci lepsie stativ a odfotit to so samospustou. Boli by krajsie fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 06. August , 2008, 22:54:53 » |
|
Nie som fotograf, ale mohol si fotak postavit na nejaku skatulu ci lepsie stativ a odfotit to so samospustou. Boli by krajsie fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 07. August , 2008, 11:39:18 » |
|
Zvysky odmontovie pedalov: Ak mas velcro (suchy zips), potrebujes aj toto za 15 korun: Tu je taky napad (ale to su len ilustracne shoty, to nechcem na svoje pedalboard) co moses robit s odpadom: Sa namontuju takto: Ako hovorim, to su len priklady.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 07. August , 2008, 15:06:24 » |
|
fajny napad to vyplnenie priestoru mezdi krabičkami a zakritie jackov aspon tam enpada bordel a lahšie sa to vysava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 07. August , 2008, 16:02:37 » |
|
keby to tipek nenapisal, tak si to ani nevsimnem, ze si pozakryval tymi odrezkami kable
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 07. August , 2008, 16:12:29 » |
|
keby to tipek nenapisal, tak si to ani nevsimnem, ze si pozakryval tymi odrezkami kable To je LEN napad. To sa da normalne s pantkami tiez, ale trochu zbytocne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 07. August , 2008, 16:27:45 » |
|
Quicky demo, len drives zatial (sorry za microphone sound, pracka prackajuje v pozadii):
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 07. August , 2008, 18:04:33 » |
|
a tu to mate ako ze po slovensky:
len drives zatial, potom pridam special shit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 07. August , 2008, 18:14:07 » |
|
Jaky dabing
|
|
|