Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 13:48:11
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako robit obrovsky pedalboard....  (Prečítané 124028 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #75 kedy: 06. August , 2008, 17:39:26 »

Zo všetkeho sa mi najviac pači ta engliš-slovenčina.  :)  Highway to pekla. Bavím sa skvele

Ack sesh povydart zje moiya slovencheena yeah na peachu tack pojvetz toe preearmo a neybood tacky neypriarmy! tack toe peeshem a taktoe hovorime. Cmuk chlapci
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #76 kedy: 06. August , 2008, 17:49:53 »

dobru mas slovencinu :) a aj lepsiu ako podaktori zo slovenskych uzivatelov Je to frajer
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #77 kedy: 06. August , 2008, 18:02:15 »

neviem ci si pamatate, ale asi pred mesiacom som robil demo kde ukazem novy moznosti s BOSS AC2 ( ) - na to treba aj dalsi preamp. uz nemam kam dat pre-amp na pedalboard tak som to prave vyriesil takto:

Toto je yamaha Guitar acousty pre-amp co som dostal zadarmo s gitarou (parametric EQ/preamp:

Tento pre-amp je genialny lebo ma sroby na spodnom plate:

...tak namotujem to na combo interior a je to!

Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 06. August , 2008, 18:18:07 »

Ack sesh povydart zje moiya slovencheena yeah na peachu tack pojvetz toe preearmo a neybood tacky neypriarmy! tack toe peeshem a taktoe hovorime. Cmuk chlapci
Nie,nie. Si ma zle pochopil. Sa mi pači ako striedaš slovenske slova s anglickymi. Napr. toto sa mi pačilo:  ..."No, ale skusenosti hovoria ze vzdy treba 'locking jacks' hlavne ked tancujem na podium ako slepy, a fuck-up-ujem vsetky kable ked zabudnem ze uz 5 rokov nepouzivam vysilacku....... ". :)
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 06. August , 2008, 18:26:15 »

Nie,nie. Si ma zle pochopil. Sa mi pači ako striedaš slovenske slova s anglickymi. Napr. toto sa mi pačilo:  ..."No, ale skusenosti hovoria ze vzdy treba 'locking jacks' hlavne ked tancujem na podium ako slepy, a fuck-up-ujem vsetky kable ked zabudnem ze uz 5 rokov nepouzivam vysilacku....... ". :)

Viem!!!!!!! len zartujem, to sa povie british humour. to je choraba.
peace bracko
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #80 kedy: 06. August , 2008, 21:58:41 »

Konecne mam normalne fotky v tme (LEDKY su na minimum lebo inak to neviem fotit):

LEDKY mozem umestnit hocikde na pedalboard. Svicim v tme a vidim vsetko. Po peachy.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #81 kedy: 06. August , 2008, 22:47:27 »

Nie som fotograf, ale mohol si fotak postavit na nejaku skatulu ci lepsie stativ a odfotit to so samospustou. Boli by krajsie fotky :)
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 06. August , 2008, 22:54:53 »

Nie som fotograf, ale mohol si fotak postavit na nejaku skatulu ci lepsie stativ a odfotit to so samospustou. Boli by krajsie fotky :)

Pomoooc!
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #83 kedy: 07. August , 2008, 11:39:18 »

Zvysky odmontovie pedalov:

Ak mas velcro (suchy zips), potrebujes aj toto za 15 korun:

Tu je taky napad (ale to su len ilustracne shoty, to nechcem na svoje pedalboard) co moses robit s odpadom:

Sa namontuju takto:

Ako hovorim, to su len priklady.
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #84 kedy: 07. August , 2008, 15:06:24 »

fajny napad  to vyplnenie priestoru mezdi krabičkami a zakritie jackov  aspon tam enpada bordel a lahšie sa to vysava  Som metlak
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #85 kedy: 07. August , 2008, 16:02:37 »

keby to tipek nenapisal, tak si to ani nevsimnem, ze si pozakryval tymi odrezkami kable :)
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 07. August , 2008, 16:12:29 »

keby to tipek nenapisal, tak si to ani nevsimnem, ze si pozakryval tymi odrezkami kable :)

To je LEN napad. To sa da normalne s pantkami tiez, ale trochu zbytocne.
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 07. August , 2008, 16:27:45 »

Quicky demo, len drives zatial (sorry za microphone sound, pracka prackajuje v pozadii):
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 07. August , 2008, 18:04:33 »

a tu to mate ako ze po slovensky:

len drives zatial, potom pridam special shit...
Zaznamenané

ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #89 kedy: 07. August , 2008, 18:14:07 »

Jaky dabing  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.