Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 12:36:15
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zakky  (Prečítané 37713 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #30 kedy: 14. August , 2008, 11:01:15 »

toto je gitara na cely zivot.  minule tu niekto taku predaval za nakup HW.  ked si je chce nechat tak na nej neprerobi.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #31 kedy: 14. August , 2008, 11:03:02 »

gitara verim ,že super.cena??? dušanovi uk som predal robeny superstrat cely z mahagonu za 6000sk ,Urban myslim ho vyrobil v 88roku za 24tčsk čo je dnes asi 120000sk..Gitara je super ale cena??? potom ked to porovnam s činskou gitarou z mahagonu a vymenenymi snimačme zistim že je to to iste akurat za 8000sk...ale to je moj nazor, ktory vachadza z mojich skusenosti,cena gitari je taka aku ma pre konkretneho gitaristu,predajna cena to je iny pribeh Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #32 kedy: 14. August , 2008, 11:03:29 »

A čo má s týmto Rudy spoločné Vintage ? To ak reaguješ na môj inzerát, tak mi to npíš tam a nie sem...No a to ESP si na porovnanie vytiahol ty, tak preto sa pýtam, že či si to zase videl niekde v katalógu a nakoľko to patrí k ďalšiemu z Tvojich nesplnených snov, nadávač na ESP....... Na zdravie!

OFF..naštelovaný VINTAGE s kufrom za 2 litre a EMG elektrikou,  je za 10 litrov veľa ?

« Posledná zmena: 14. August , 2008, 11:05:51 od RobG » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #33 kedy: 14. August , 2008, 11:05:51 »

Rob G : Vieš,ked niekto tam da  Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať a vie ,že to nie je seriovka, ani to nedržal,nepočul tak mi neda nereagovat. Mne pride strašne vela prachov 10 000 za Vintage . Žmurk Nie nemal som origoš ESP.No a čo to ma s tym spoločne? Len zas preboha nepiš kolko a akych gitar si mal,lebo ma to absolutne nezaujima. EDIT. Na Slovensku žiadny renomovany gitarar "poriadnu" gitaru lacnejšie neurobi.. Viem,informoval som sa.
zle si sa informoval,Kato mi urobil a hra ako svina a stala 10000sk a lepši strat som nedržal teraz tam mam EMG snimače čista smrt
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #34 kedy: 14. August , 2008, 11:07:15 »

A čo má s týmto Rudy spoločné Vintage ? To ak reaguješ na môj inzerát, tak mi to npíš tam a nie sem...No a to ESP si na porovnanie vytiahol ty, tak preto sa pýtam, že či si to zase videl niekde v katalógu a nakoľko to patrí k ďalšiemu z Tvojich nesplnených snov, nadávač na ESP....... Na zdravie!

OFF..naštelovaný VINTAGE s kufrom za 2 litre a EMG elektrikou,  je za 10 litrov veľa ?

ta gitara hra akodiva svina,lebo som ju počul na kšefte ke Robo hral v TN, Rudy tomu nerozumie ale donesem mu ju nech počuje a vydychne Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 14. August , 2008, 11:09:32 od joe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 14. August , 2008, 11:09:07 »

mne ta cena za gitaru, ktoru niekto kusovo a podla vsetkeho aj kvalitne vyrobil na zakazku pride v pohode. vobec nemam Zakkyho preto za kokota. za kokota ho budem mat v momente, ked bude tu gitaru chciet predat a preda ju za smiesnych par korun, lebo to je zial slovenska realita hand made nastrojov. ale ktovie dokedy, mozno raz dojdeme do stadia, ze prestaneme fetisizovat stare alebo aktualne modne znacky a budeme si vazit vyrobky ako take...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 14. August , 2008, 11:09:48 »

zle si sa informoval,Kato mi urobil a hra ako svina a stala 10000sk a lepši strat som nedržal teraz tam mam EMG snimače čista smrt

no vidis ty vravis ze nejaky hadnmade je najlepsi strat na aky si hral......hras profi
dusky je pre mna tiez profik a ten tvrdi ze su napicu

dopici kto sa ma vo vas vyznat Žmurk
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #37 kedy: 14. August , 2008, 11:11:39 »

presne tak len musia ty vyrobcovia mat znejaku značku,logo, meno nevyrabat lopaty bez nazvu vyrobneho čisla a rodokmena Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 14. August , 2008, 11:13:09 »

mne ta cena za gitaru, ktoru niekto kusovo a podla vsetkeho aj kvalitne vyrobil na zakazku pride v pohode. vobec nemam Zakkyho preto za kokota. za kokota ho budem mat v momente, ked bude tu gitaru chciet predat a preda ju za smiesnych par korun, lebo to je zial slovenska realita hand made nastrojov. ale ktovie dokedy, mozno raz dojdeme do stadia, ze prestaneme fetisizovat stare alebo aktualne modne znacky a budeme si vazit vyrobky ako take...

Tak je, niet čo dodať.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 14. August , 2008, 11:15:11 »

Vobec si nepochopil.Ty si hodnotil Zakkyho gitaru podla foto,tak ja som dal foto 3x drahšej gitary. A čo napišeme k tomu ESP: Za toto chcu 3000 euro? Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať Nechajte ma vydýchať  K tomu Vintage- pre teba je "strašne vela prachov" za zakkyho gitaru,podla mna može byt strašne vela prachov za hentaku Vintage.  Nesplnene sny?  Bavím sa skvele .Nenadavam na ESP-kde si to čital?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #40 kedy: 14. August , 2008, 11:16:12 »

no vidis ty vravis ze nejaky hadnmade je najlepsi strat na aky si hral......hras profi
dusky je pre mna tiez profik a ten tvrdi ze su napicu

dopici kto sa ma vo vas vyznat Žmurk
ked si ty spokojny všetko je ok,nečudujem sa že chcu zarobit je to normalne aj ja nejdem hrat ua 1000sk lebo mam v kozach to si radšej s dcerou idem puštat šarkana Bavím sa skvele Bavím sa skvele
vela robenych gitar je lepšich ako origoš mam strat a nevymenil bych ho za americky musel by som totiž hladat nejaky stary a to......egaaal
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 14. August , 2008, 11:17:59 »

Mal si ju u mna. No coment.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #42 kedy: 14. August , 2008, 11:20:17 »

Mal si ju u mna. No coment.
a hrala horšie????hahahaha  teraz tam mam stejne snimače a možem byt za 20 min u teba
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #43 kedy: 14. August , 2008, 11:21:36 »

co sa riesi? ze dakto dal 40k za robenu gitaru? no a? podla mna dobra cena. pre mna je zas nepochopitelne, ako niekto moze dat 250 litrov za stary plesnivy gibson, ktory bol zabudnuty na povale. len preto, ze gibson a rocnik zo 60-70 rokov. a ktory z tych dvoch je koko*t? ani jeden pokial boli ochotny za to vycalovat tie prachy a su spokojni. Na zdravie!

gitara verim ,že super.cena??? dušanovi uk som predal robeny superstrat cely z mahagonu za 6000sk ,Urban myslim ho vyrobil v 88roku za 24tčsk čo je dnes asi 120000sk..Gitara je super ale cena??? potom ked to porovnam s činskou gitarou z mahagonu a vymenenymi snimačme zistim že je to to iste akurat za 8000sk...ale to je moj nazor, ktory vachadza z mojich skusenosti,cena gitari je taka aku ma pre konkretneho gitaristu,predajna cena to je iny pribeh Na zdravie!
ta gitara je super, ale skor na hranie v sede. na pleci to vlacit hodinu dve by som nechcel :)
« Posledná zmena: 14. August , 2008, 11:25:33 od styrioci » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 14. August , 2008, 11:24:21 »

ta gitara hra akodiva svina,lebo som ju počul na kšefte ke Robo hral v TN, Rudy tomu nerozumie ale donesem mu ju nech počuje a vydychne Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Jasne. Nerozumiem. Tu su len dvaja ludia,čo sa rozumeju gitaram.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 22 otázok.