Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 18:25:00
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Single recto solohead  (Prečítané 5886 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #15 kedy: 20. August , 2008, 06:46:41 »

S tou toleranciou to nebude ž také presné.Mal som doma dva single,nové Mesa lampy-v jednom niečo cez 20mA,v druhom 50mA.Tie ampy boli v poriadku,nebolo na nich šahané.Dalej dual prvá séria-tiež to nebolo O.K.
Ja ti nevim Francku  ?§!. ja som este zle naparovane lampy od MB nemal zatial vsetky RED boli Red (tj. stejny Ia prud ) a GREEN boli green.
Red bolo asi 36mA a Green 40mA.
Nemal si pokazeny merak ,ked si to meral Huh!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Mesa Boogie lampy si kupujem v Flangfarbe ,lebo nebol nikedy ziaden problem s vratenim vadnej lampy,obednanim , atd..Tu na Slovensku sa mi to nestava.
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #16 kedy: 20. August , 2008, 07:14:28 »

Lampy boli O.K.To len predpätia v jednotlivých ampoch nesedeli.Inak ich mám najradšej-tie lampy. Zdravíčko
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #17 kedy: 20. August , 2008, 08:08:28 »

Chcem sa spytat, ake mesa/tad lampy ba ste mi odporucili do mesa calibru? Myslim s akym pruzkom na 6L6(v pripade mesy)? Nechcelo sa mi kvoli tomu zakladat novu temu, ked uz je o tom rec.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Fildo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #18 kedy: 17. September , 2008, 05:25:51 »

Teraz ma trapi jedna vec na tomto aparate.Hra to vyborne,no dakdy proste tomu zayebe,nie casto,a zacne dost hlasne brumiet(ako keby sietova frekvencia).
Myslel som,ze to sposobuje zemna slucka efektov,no aj ked vypojim vsetko zo slucky a gitaru so vstupu,brumi stale..Skusal som aj sietovy filter.
Absolutne ma nenapada co by to mohlo sposobovvat.... ?§!.
Urcite sa niekto z Vas stretol s niecim podobnym...
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 05:26:47 od Fildo » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 17. September , 2008, 06:41:31 »

zeby spinavy prud? asi najskor to..
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 17. September , 2008, 07:45:00 »

Teraz ma trapi jedna vec na tomto aparate.Hra to vyborne,no dakdy proste tomu zayebe,nie casto,a zacne dost hlasne brumiet(ako keby sietova frekvencia).
Myslel som,ze to sposobuje zemna slucka efektov,no aj ked vypojim vsetko zo slucky a gitaru so vstupu,brumi stale..Skusal som aj sietovy filter.
Absolutne ma nenapada co by to mohlo sposobovvat.... ?§!.
Urcite sa niekto z Vas stretol s niecim podobnym...
Ak by sa ti ten brum podarilo nahrat,tak by som ti vedel poradit.
Niekedy to v panelakoch spôsobuje suseda so starym vysavacom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Fildo
nováčik
*

« Odpoveď #21 kedy: 17. September , 2008, 16:15:49 »

Ten brum je identicky,ako ten co ticho pocut aj ked zatlmis gitaru.No len je dost vyrazny a co je na hovno,ze moc pocutelny.
Raz sa mi to podarilo odstranit prehodenim ampu do inej zastrcky v garazi.Nerobi to stale ,ale niekedy aj po hodine hrania z rovnakym nastavenim korekcii,a rovnakym zapojenim efektov v slucke.
Mozno fakt tam daky dedo v susednej garazi zvaruje kolajnice s triodynou.... Bavím sa skvele Bavím sa skvele...kazdopadne ma to sere...
Vedel by mi to dakto premerat,alebo sa do toho kuknut odbornym okom?Huh!  Pomoooc! Pomoooc!
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #22 kedy: 17. September , 2008, 16:24:43 »

islo by nejaky power conditioner.....asi..
Zaznamenané

. . .
Fildo
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 17. September , 2008, 16:58:00 »

Huh!..Asi myslis kondenzator v zdroji anodoveho napätia???
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #24 kedy: 17. September , 2008, 17:00:42 »

nie ... ja som myslel na Furman rackovy pristroj... vyrovnavac napatia..
Zaznamenané

. . .
Fildo
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 17. September , 2008, 17:05:19 »

..vidim,ze aj ty mas tuto Mesu..
stretol si sa s tymto,alebo nie??
mne jeden typek povedal,ze to robi pokles v sieti,no to mi pripada trochu divne...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #26 kedy: 17. September , 2008, 17:26:35 »

nie ... ja som myslel na Furman rackovy pristroj... vyrovnavac napatia..

Tento vyrovnavac napatia robi fakt divy :) odporucam a prikladam link s takym vyrovnavacom napetia
  je to sice triple.. ale aj tak.. a pozrite si tie bocne videa tiez   Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #27 kedy: 17. September , 2008, 17:42:04 »

ja by som skusil nasledovnu vec. zober aparat kdesi inam a skus, ci to brumi aj tam. Ak bude brumet, takpre vysoke vedecke vysledky, zober aparat este raz inam a ak bude aj tam, tak nieco nieje v poriadku. a to inam nemyslim do susednej izby, ale napr. ku kamosovovi, frajerke...to je jedno :)
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 17. September , 2008, 20:05:32 »

Poklesom prudo to môze byt,ale to by si musel mat amp prepnuty na 230 a v zastrcke 100  Bavím sa skvele
Mne to skôr vypada na studak v tych flat kabloch,alebo koncovou lampou.  Skus tam nastrkat vsetky ine koncove lampy a potestuj.
Môzu byt aj stare ,ale overene v inom ampe.Ty hladas chybu a nie zvuk,tak ze na kvalite lamp nezalezi, no musia byt pouzitelne,nie vadne  Nezahrávaj sa
Ak sa ti to bude prejavovat i na dalej,tak test bol negatyvny ,ale ak sa ti to neprejavy,tak je niektora lampa chytena.
Este jedna rada.Ak ti to zacne brumiet, kukni na koncove lampy,ci sa daka nejako divne necervena alebo nieco oproti ostatnym.
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 20:15:21 od brdo prvy » Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 17. September , 2008, 20:14:12 »

..vidim,ze aj ty mas tuto Mesu..
stretol si sa s tymto,alebo nie??
mne jeden typek povedal,ze to robi pokles v sieti,no to mi pripada trochu divne...
pokles siete v tomto pripade nieje relevantny,lebo samony rezim SPONGI je simulacia mekosti ampu ,vytvorena poklesom siete cca o 50V  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.