Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 16:37:53
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Single recto solohead  (Prečítané 5880 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Fildo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #30 kedy: 18. September , 2008, 05:22:33 »

Pokles siete o tolko percent Bavím sa skvele  to by musel Usama obsadit Jaslovske Bohunice... Bavím sa skvele
No teraz sa chystam vymenit 6L6-tky za nove a uvidime..
pre Maria.. ;Dv Poprade mi to nebrumelo,v Turzovke asi 5minut a v Novom Meste nad Vahom ako kedy ?§!...cista ducharina..
Zaznamenané
Fildo
nováčik
*

« Odpoveď #31 kedy: 25. Január , 2009, 18:53:08 »

nazdar machri...teraz mam iny problem.brum mi robila jedna hnila lampa v preampe.
ked dam aparat hlasnejsie tak mi pocas hrania chyta spatnu vazbu(nie klasicky piskot).pri zatlmenych strunach je to hlucne..ked to dam tichsie tak nic,hra krasne.a meni sa to aj polohov gitary voci repro.skratka na koncertoch mi to vadi.a to mam output hlasitost na jednej tretine.a pritom druhy gitarak hral cez marshall este hlasnejsie a nic..mam v gitare osadeny Invader SH8,je to dost silny snimac,no myslim,ze by sa to nemalo takto chovat.mozno to tak ma byt,ja neviem mam lampac prvy krat,no na koncertoch po kluboch kde nemame aparaty odposluchovane sa to neda spravne vytocit Som frajer..vidim,ze tu je viac MESA masiarov,snad mi dakto poradi...dufam,ze to nemam predat..  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Január , 2009, 18:55:54 od Fildo » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #32 kedy: 25. Január , 2009, 19:35:24 »

Daj si to skontrolovat niekomu znalemu, neviem odkial si, ale doporucil by som FFampa z Trencina.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 25. Január , 2009, 21:38:51 »

hmm neni to spinavym prudom?? u nas v skusobni je vsetko ok, ale akonahle vezme aparat vedla, tak vsetko brumi..
Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #34 kedy: 26. Január , 2009, 01:20:54 »

a nepiska ti snimac ? bo presne tak sa to chova ako pises ked piska snimac ... skus s inou gitarou
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #35 kedy: 26. Január , 2009, 11:36:32 »

tiez si myslim ze chyba je v snimacoch ale vravis ze piska aj ked zatlmis struny?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #36 kedy: 26. Január , 2009, 11:39:42 »

podla mna to bude tiez piskot sposobeny snimacom... mal som kedysi ten isty problem...
Zaznamenané
Fildo
nováčik
*

« Odpoveď #37 kedy: 26. Január , 2009, 15:52:25 »

to nieje piskot ale taky zahuhlany neziaduci zvuk.podobne ako ked sa zo zatlmenymi strunami priblizis ku repro.ale ako to odstranit??robi to asi ta SH8,bo ked prepnem na iny snimac HB je to kludne..skusim este s inou gitarou..a pohrat sa clonou na gitare..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #38 kedy: 26. Január , 2009, 16:45:06 »

mas ten snimac spravne zapojeny v gitare ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #39 kedy: 26. Január , 2009, 16:54:12 »

Mozno je to ten klasicky brum co vznika ked sa priblizis k repro. Od akej zvdialenosti k repru sa objavuje? A mozno aj ako vravi rastis ze mozes mat zle zapojeny snimac.  Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #40 kedy: 26. Január , 2009, 18:45:43 »

to nieje piskot ale taky zahuhlany neziaduci zvuk.podobne ako ked sa zo zatlmenymi strunami priblizis ku repro.ale ako to odstranit??robi to asi ta SH8,bo ked prepnem na iny snimac HB je to kludne..skusim este s inou gitarou..a pohrat sa clonou na gitare..

Aha, tak to som predpokladal, ze si to poskusal s roznymi gitarami na roznych miestach...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #41 kedy: 26. Január , 2009, 18:49:32 »

Mozno je to ten klasicky brum co vznika ked sa priblizis k repro. Od akej zvdialenosti k repru sa objavuje? A mozno aj ako vravi rastis ze mozes mat zle zapojeny snimac.  Na zdravie!
Ked sa priblížiš k repro tak by nemal vznikať brum.Vzniká vtedy ked máš na repro položený amp/trafá/
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #42 kedy: 26. Január , 2009, 20:35:22 »

men napr robil taky plby piskot aj ked som vyhulil ampu  reverb vzdy ked som mal reverb napr na polovicu a hlavu vytocil na 3/4 tak to zacalo piskat musel som uprat reverbu.... ale nevm ci solo head ma reverb moj ne
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.