RobG
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 13. November , 2008, 13:59:02 » |
|
Môžeš si urobiť krst pre koho chceš, ale v 1 rade je to promo pre médiá, poďakovanie pre sponzorov a kamarátov, vydavateľove spriaznené duše a potom fanúšikov...nič iné som s mojimi príspevkami nechcel povedať......howgh....Určite by s tým nebol problém, vo väčších priestoroch...napr. Bastion alebo Randall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 13. November , 2008, 14:03:24 » |
|
OT1 ...bubeník z basistom dnes hrajú s Petrou Kepeňovou.. s Petrou Kepenovou? To je ta, co jej album vyhodil Jano Berky z auta pocas jazdy? ) OT2 Je to pravda ze tieto krsty CD je vlastne nas (resp. Cesko-Slovensky) vymysel? Vraj nikde vo svete sa to nerobi. Povedal to tusim Habera, alebo Antalik na margo uvedenia ich ostatneho CD.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 13. November , 2008, 14:05:47 » |
|
robo to je mne vsetko jasne, ja len narazam na fakt, ze tu vadim otvorene pozyval ludi a pritom to bolo urcene ocividne sponzorom. ved on sam do toho mozno prinesie trochu viac svetla.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 13. November , 2008, 14:07:42 » |
|
Je to pravda ze tieto krsty CD je vlastne nas (resp. Cesko-Slovensky) vymysel? Vraj nikde vo svete sa to nerobi. Povedal to tusim Habera, alebo Antalik na margo uvedenia ich ostatneho CD.
Pokiaľ viem, tak aj vonku sa robia 'launch-parties' pri príležitosti vydania albumu. Možno to prebieha inak, ale jestvuje to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 13. November , 2008, 14:07:57 » |
|
lol ..koncert bol ale strasne super..neboli to zase tri songi bolo ich podstatne viac...myslim si ze tam vladla velmi prijemna atmosfera...dokonca mam pocit ze vramci sol atd to bolo jedno z naj co som kedy videl od vadima(nevidel som toho vela ale predsa)...mne sa tam pacilo a to cakanie mi az tak nevadilo Adam čo sa Vadimovej hry týka absolutne s Tebou suhlasím.Len jedna podstatná vec Ti unikla-že vyšiel von Adam sory. a vzal Teba a Laca do vnutra s tým že vy nemusíte čakat a my sme este pol hodinu boli na ulici.Tak si mal 4až5skladieb fora
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 14:23:24 od Radomír »
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 13. November , 2008, 14:11:57 » |
|
Len jedna podstatná vec Ti unikla-že vyšiel von Jaro Žigo a vzal Teba a Laca do vnutra s tým že vy nemusíte čakat a my sme este pol hodinu boli na ulici.
Nuz, kontakty su na Slovensku nadovsetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 13. November , 2008, 14:13:05 » |
|
Imbus.kto je Jano Berky ? Nejaký tvoj vzor ?
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 14:13:28 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 13. November , 2008, 14:16:33 » |
|
Pokiaľ viem, tak aj vonku sa robia 'launch-parties' pri príležitosti vydania albumu. Možno to prebieha inak, ale jestvuje to.
V zahranici sa bezne robia listening parties alebo release parties, v podstate na styl nasho krstu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 13. November , 2008, 14:16:47 » |
|
Imbus.kto je Jano Berky ? Zeby nejaky byvaly kocovnik?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 13. November , 2008, 14:29:10 » |
|
Urcite su, len sa nekrsti. Cize nepolievaju sa nosice roznymi alkoholickymi alebo nealkoholickymi napojmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 13. November , 2008, 14:31:41 » |
|
ahojte, idem pekne po poriadku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 13. November , 2008, 14:32:33 » |
|
Môžeš si urobiť krst pre koho chceš, ale v 1 rade je to promo pre médiá, poďakovanie pre sponzorov a kamarátov, vydavateľove spriaznené duše a potom fanúšikov...nič iné som s mojimi príspevkami nechcel povedať......howgh....Určite by s tým nebol problém, vo väčších priestoroch...napr. Bastion alebo Randall diky Robo ze nemusim rozpisovat tuto vec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 13. November , 2008, 14:33:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 13. November , 2008, 14:33:25 » |
|
robo to je mne vsetko jasne, ja len narazam na fakt, ze tu vadim otvorene pozyval ludi a pritom to bolo urcene ocividne sponzorom. ved on sam do toho mozno prinesie trochu viac svetla.
omyl, pozyval som vas o 22.00 hod. a nie na krst, ale na koncert..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 13. November , 2008, 14:35:29 » |
|
.Ale nebudem podavat info že možte kludne dojst o 21.30.
je mi to luto, ze si sa tam nedostal o 21.30 hod. aj ked kopec ludi sa tam dostalo aj bez pozvania na krst skor.. co uz?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|