udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 01. December , 2008, 23:09:02 » |
|
a to bolo o tebe alebo o razovi a jeho vnucke ? Bingo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 01. December , 2008, 23:33:18 » |
|
kok*te, fakt ti nedoslo o com som pisal? tak ti to vysvetlim. pozves si media na to, aby sa nazrali a povedali 500 kokotin a hlavnej veci sa ani nedotkli. bingo.....
inac toto je pravda, kam sa ponahla boris, a kam ide Jozo Raz a co povedal Grxa, to je dolezite, ale to naco tam dasli nespomenuli ani len koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 01. December , 2008, 23:38:37 » |
|
ale to naco tam dasli nespomenuli ani len koko*t
na chlebíčky, víno a aby sa mohli ukázať v TV.
|
|
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 23:40:24 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 01. December , 2008, 23:38:50 » |
|
dal som to sem, aby mladez rockova nebola naivne plna nadeji, sluzi to ako dokaz toho, ze za hudobnu genocidu mozu prave media. drzim vam palce v dalsej aktivite a nech zije DORIAN GRAY
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 01. December , 2008, 23:40:04 » |
|
inac toto je pravda, kam sa ponahla boris, a kam ide Jozo Raz a co povedal Grxa, to je dolezite, ale to naco tam dasli nespomenuli ani len koko*t
nikto tebou spominanych za to nemoze, picujem na media
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 01. December , 2008, 23:46:51 » |
|
dal som to sem, aby mladez rockova nebola naivne plna nadeji, sluzi to ako dokaz toho, ze za hudobnu genocidu mozu prave media. drzim vam palce v dalsej aktivite a nech zije DORIAN GRAY
som si vsimol ze este vam aj skomolili nazov na Dorian Grey
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 01. December , 2008, 23:49:06 » |
|
nikto tebou spominanych za to nemoze, picujem na media
jasne, sak tak to bolo aj myslene vadimek pozvani novinari a vysledok takyto... no sak to je hamba alebo ste im zabudli povedat na aku akciu idu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 01. December , 2008, 23:49:21 » |
|
som si vsimol ze este vam aj skomolili nazov na Dorian Grey
podat zalobu za poskodzovanie mena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 01. December , 2008, 23:52:20 » |
|
vadim uplne bez urazky ty si neni medialne znamy tak ta komentatorka chodila za tymi koho videla a poznala a komu sa chcela pichnut do riti. je to truba. ved ktosi hovoril ze podnikatelia platia tazke prachy za to aby tarali tie dristy v smotanke a boli na obrazovke a mohli sa ukazovat pred narodom ake su hviezdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 01. December , 2008, 23:56:38 » |
|
Mohli nahrat na kameru kusok z vystupenia, len tak narychlo a sem tam nieco prestrihnut. Snad by zvuk nebol az taky zly a mohli by to pouzit aj do pozadia. Lebo nepredpokladam, ze by sa im chcelo pytat prava na CDcko, aby to pustili v relacii - ako inak do pozadia - z neho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 02. December , 2008, 00:04:58 » |
|
boze, ta Markiza klesa este hlbsie a hlbsie...je to uz fakt ubohe
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 02. December , 2008, 00:23:20 » |
|
vadim uplne bez urazky ty si neni medialne znamy tak ta komentatorka chodila za tymi koho videla a poznala a komu sa chcela pichnut do riti. je to truba. ved ktosi hovoril ze podnikatelia platia tazke prachy za to aby tarali tie dristy v smotanke a boli na obrazovke a mohli sa ukazovat pred narodom ake su hviezdy.
ja to chapem, mohli aspon o nieco viac. uz neriesim, akurat pridam link http://www.metoo.sk/myvideo/play/3f6d0c1bea1550da0fbec6cb5f452902
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 02. December , 2008, 09:51:39 » |
|
Jooj ludia, tvarite sa akoby ste objavili az teraz podstatu bulvaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 02. December , 2008, 10:00:35 » |
|
dobre chytlava muzika, paci sa mi to
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 02. December , 2008, 12:46:12 » |
|
hm. Neviem kto robi smotanke dramaturgiu, ale kebyze Judyniova, tak by som sa ani nedivil. Znie ako prizemna slepica, ktoru zaujimaju povrchne veci.
Ako si ma clovek potom v mediach odprezentovat CDcko? Ved nepovedali ani jeho nazov.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|