temo
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 12. Február , 2009, 14:53:21 » |
|
Hrozne máš vysoko gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 12. Február , 2009, 14:54:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 12. Február , 2009, 14:57:08 » |
|
Ale páči sa mi to..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 16. Február , 2009, 00:56:39 » |
|
vadim, nechcem rýpať, ale do petručiho drbeš, že má gitaru vysoko... a ty... daj to aspoň o 10cm nižšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 16. Február , 2009, 23:21:20 » |
|
vadim, nechcem rýpať, ale do petručiho drbeš, že má gitaru vysoko... a ty... daj to aspoň o 10cm nižšie. nikdy som nemal problem z vyskou gitary. prave na opak. vzdy som mal gitaru vysoko a vobec mi to nevadi, ked ju ma hockto hockde. musel si sa zmylit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 16. Február , 2009, 23:24:24 » |
|
kazdy nech ma gitaru tak ako mu vyhovuje.. tiez ju mam poriadne vysoko... aspon tak jak petrucci a co? lepsie sa mi tak hra.. reci tazkych frajerov, co maju gitary na vajciskach ma nezaujimaju....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 16. Február , 2009, 23:48:21 » |
|
sa mi zdalo, že si to bol ty ale nevadí. každopádne, ľudia sa radšej pozrú na punkáča s gitarov pod vajcami ako dajme tomu na petrucciho. ja len, že si frontman a toho si ľudia najviac všímajú
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 17. Február , 2009, 00:01:48 » |
|
...každopádne, ľudia sa radšej pozrú na punkáča s gitarov pod vajcami ako dajme tomu na petrucciho...
Ja sa dajme tomu radsej pozriem na Petrucciho ako na primitivneho punkaca, ktory nema o muzike ani sajn...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 17. Február , 2009, 00:11:25 » |
|
Ja sa dajme tomu radsej pozriem na Petrucciho ako na primitivneho punkaca, ktory nema o muzike ani sajn... vedel som že sa toho niekto chytí každopádne, normálny poslucháči vedia o tej hudbe menej ako ten punkáč, ten aspoň vie, že keď dá ruky do paroháča a priloží na hmatník, tak to bude dobré tak povedzme, že ľudia sa radšej pozrú na van halena ako na petrucciho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 17. Február , 2009, 00:16:04 » |
|
ale no zas sa netreba z tych "normalnych ludi" posrat. Normalni ludia nechodia na koncerty sledovat kto ma kde gitaru. Okrem toho si nemyslim ze by mal zrovna vadim nejaky problem s imidzom inak mne sa praveze paci ked maju gitaristi vysoko gitaru napr morello alebo a. young
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 17. Február , 2009, 00:22:14 » |
|
Vadim ty si nehral nahdou v metalinde?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 17. Február , 2009, 18:03:50 » |
|
Ja sa dajme tomu radsej pozriem na Petrucciho ako na primitivneho punkaca, ktory nema o muzike ani sajn... ako vzorka si nezaujimava mensina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 17. Február , 2009, 18:04:28 » |
|
sa mi zdalo, že si to bol ty ... to som musel byt ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 17. Február , 2009, 18:08:56 » |
|
Ja sa dajme tomu radsej pozriem na Petrucciho ako na primitivneho punkaca, ktory nema o muzike ani sajn... Kto je Petruči?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast