proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 17. Február , 2009, 19:45:46 » |
|
Kto je Petruči? Podla mena zrejme nejaky Talian, ktory vyspevuje a hra na mandoline v Benatkach.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 17. Február , 2009, 19:47:56 » |
|
a nie je to spevak z bag of bones?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 17. Február , 2009, 19:48:55 » |
|
Vadim ty si nehral nahdou v metalinde?
nie, len jedno turne sme s nimi isli (Dorian Gray)v roku 1996
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 17. Február , 2009, 19:49:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 17. Február , 2009, 19:53:48 » |
|
Podla mena zrejme nejaky Talian, ktory vyspevuje a hra na mandoline v Benatkach.
O sooooooooole miiiiiiiiiioooooooo
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 17. Február , 2009, 19:53:53 » |
|
Naaaaaaaaa sak ale aby sme tu nerozoberali chujiny, tak sa pripravte na nejake koncerty co budeme hrajkat. 6.3. 2009 o 19.00 hod. DK Luky (Petrzalka) a budeme hrat so skupinov Millhouse 7.3. 2009 o 20.00 naOZZaY klub Nitra Dam si gitaru trochu nizsie, aj mna to sere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 17. Február , 2009, 19:54:40 » |
|
čakam na telefon o 0,29hod
Ok, pisem si. Sorry za offtopic Vadim, uz koncim.
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 19:55:27 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 18. Február , 2009, 01:44:19 » |
|
A jozo si neprial, aby bol v klipe, ked ste mu hlavu orezali? Teda to je skor taky zostrih pre vlastne potesenie, nez klip, ale nevadi. potesilo
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 18. Február , 2009, 16:40:27 » |
|
A jozo si neprial, aby bol v klipe, ked ste mu hlavu orezali? Teda to je skor taky zostrih pre vlastne potesenie, nez klip, ale nevadi. potesilo presne o toto islo..klip snad niekedy, ked budu prachy ,. .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 18. Február , 2009, 17:27:30 » |
|
Naaaaaaaaa sak ale aby sme tu nerozoberali chujiny, tak sa pripravte na nejake koncerty co budeme hrajkat. 6.3. 2009 o 19.00 hod. DK Luky (Petrzalka) a budeme hrat so skupinov Millhouse 7.3. 2009 o 20.00 naOZZaY klub Nitra Dam si gitaru trochu nizsie, aj mna to sere nene, nizko maju gitaru ti co nevedia hrat, trenovany gitarista mava gitaru na stehne ked cvicieva hodiny, preto pri stati ma gitaru tak aby sa mu nemenili uhly uchopov, ma zaujme skor ten co ma gitaru vyssie, lebo vtedy viem ze naozaj pouziva cely hmattnik. daky trapko co ma na vajcach gitaru, vytiahnuty gain a drti kila a pritom si brnkatkom skrabe pravu bradavku, tak taky saso ma vobec nezaujima. nic nemen, bud sebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 18. Február , 2009, 17:49:09 » |
|
nene, nizko maju gitaru ti co nevedia hrat, trenovany gitarista mava gitaru na stehne ked cvicieva hodiny, preto pri stati ma gitaru tak aby sa mu nemenili uhly uchopov, ma zaujme skor ten co ma gitaru vyssie, lebo vtedy viem ze naozaj pouziva cely hmattnik. daky trapko co ma na vajcach gitaru, vytiahnuty gain a drti kila a pritom si brnkatkom skrabe pravu bradavku, tak taky saso ma vobec nezaujima.
nic nemen, bud sebou
Ty si nejaký velice chytrý tuším...........ved si daj gitaru až pod bradu jak husle pre mna za mna
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 18. Február , 2009, 17:51:25 » |
|
gitara nieje podbradnik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 18. Február , 2009, 18:02:56 » |
|
gitara bola dizajnovana na to aby sedela na stehne nie aby rozbijala vajcia. tusim sa ta to dotklo co som napisal, mrzi ma to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 18. Február , 2009, 18:08:59 » |
|
nene, nizko maju gitaru ti co nevedia hrat, trenovany gitarista mava gitaru na stehne ked cvicieva hodiny, preto pri stati ma gitaru tak aby sa mu nemenili uhly uchopov, ma zaujme skor ten co ma gitaru vyssie, lebo vtedy viem ze naozaj pouziva cely hmattnik. daky trapko co ma na vajcach gitaru, vytiahnuty gain a drti kila a pritom si brnkatkom skrabe pravu bradavku, tak taky saso ma vobec nezaujima.
nic nemen, bud sebou
taky zakk wylde, gitara na gulach a drti kila, brnkatnom si skrabe aj pravu aj labu bradavku a nehra nic ze?... ty mas nejaky patent na rozum...
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 18:13:45 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 18. Február , 2009, 18:12:41 » |
|
gitara bola dizajnovana na to aby sedela na stehne nie aby rozbijala vajcia. tusim sa ta to dotklo co som napisal, mrzi ma to zas ked si to tak vezmes, ekd sedis, tak mas gitaru blizsie pri vajciach ako ked stojis a mas ju tak aby sa ti nemenili uchopy...len kazdemu vyhovuje nieco ine...niekto ma rad gitaru pri vajciach, niekto pri bradavkach taky zakk wylde, gitara na gulach a drti kila, brnkatnom si skrabe aj pravu aj labu bradavku a nehra nic... ked ho naseres, tak poskrabe aj tebe pocas sola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|