Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 22:51:57
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: IBANEZ JEM7V-SBL  (Prečítané 932 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« kedy: 28. August , 2008, 22:43:27 »

Chalani. Mám dotaz. Kolega, gitarista dostal od kamošov darček. Takúto gitaru, navyše s podpisom Steve Vaia, z koncertu v Gasometer vo Wiedni. On to chce ale predať /hoci darčeky by sa nemali/..no nevie ani on ani ja, koľko to má cca reálnui hodnotu. Ibanezisti dajte typy. Mám k tomu kompletnú fotodokumentáciu, ale vytlačenú, nemám to v PC. Stiahol som ilustračné foto z netu. Díks

* JEM-7V_SBL.jpg (23.44 KB, 800x262 - prehliadnuté 254 krát.)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 28. August , 2008, 22:46:47 »

Chalani. Mám dotaz. Kolega, gitarista dostal od kamošov darček. Takúto gitaru, navyše s podpisom Steve Vaia, z koncertu v Gasometer vo Wiedni. On to chce ale predať /hoci darčeky by sa nemali/..no nevie ani on ani ja, koľko to má cca reálnui hodnotu. Ibanezisti dajte typy. Mám k tomu kompletnú fotodokumentáciu, ale vytlačenú, nemám to v PC. Stiahol som ilustračné foto z netu. Díks

Nove Jem 7V a 77V sa momentalne u nas predavaju za cca 70 000 Skk, ale pochybujem ze to za tolko preda. Toto je model ktory sa uz par rokov nepredava, takze by to mohlo mat aj vyssiu hodnutu. Asi to treba supnut na eBay, pripadne sa mozno najde aj tu nejaky fanatik co by to zobral.
Kde by sa dala vyskusat? :)
« Posledná zmena: 28. August , 2008, 22:47:36 od Semish » Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 22 otázok.