Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« kedy: 02. September , 2008, 20:45:43 » |
|
Tak som sa konecne odhodlal k tomu aby som nakabloval novy rack a snad sa dostanem aj k pedalboardu. V racku je odhora : Furman Power conditioner Power factor Pro R E, Peterson StroboRack ladicka, AKG WMS 400 vysielacka, vedla nej pride este Midi switcher AmpGizmo, G-system (teda len jeho "mozog" GFX01) a 4U zasuvka na kable, stojany a podobne blbosti. Pedalboard je zatial "work in progress" , spekulujem co do neho vsetko narvat, necham si odporucit nejake zaujimave pedale (uvazujem o EHX POG). Ak by niekoho zaujimalo ako to je vzadu nakablovane (su tam aj este nejake pedale), mozem to nejako popisat, je to uz celkom ze dost zlozite .
|
|
« Posledná zmena: 05. November , 2008, 09:55:09 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. September , 2008, 20:48:52 » |
|
Majú zmysel tie ostatné pedále keď tam máš G-system ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. September , 2008, 20:50:08 » |
|
pekna elektraren! ked budem velky, tak budem mat aj ja podobne uchylarium, akurat neviem na co mi bude a co tam nastrkam, ale image to bude drsny a pedalbord bude od jaywalkera blikat ako raketoplan. nech sluzi a vela sil k dalsej kablovacke
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. September , 2008, 20:55:26 » |
|
Majú zmysel tie ostatné pedále keď tam máš G-system ?? Jasne ze maju zmysel, G-system je sice dobra vec, ale zasa vsetko to nevie. Taky wah alebo whammy chcem mat normalne a nie nejaku pseudonahradu cez expression pedal ku G-system. A urcite je mnozstvo zaujimavych pedalov ktore by sa dali este pouzit. Vzadu v racku mam este TC electronics VPD1, Rocktron HUSH, BBE SonicStomp a asi tam dam aj tel LoFi filter od Ibanez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. September , 2008, 20:59:22 » |
|
chodim aj po zahranicnych forach ale taketo vychytavky ma malokto ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 02. September , 2008, 21:00:40 » |
|
chodim aj po zahranicnych forach ale taketo vychytavky ma malokto .... , este sa tak na tom naucit hrat a uz to bude ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 02. September , 2008, 21:06:42 » |
|
, este sa tak na tom naucit hrat a uz to bude ... ´ mas na haku. ked si ty spokojny a naplna ta to...keby mali mat ludia aparaty a gitary zarovno s urovnou hrania, tak by sa gates chodil ucit o biznise do jolany.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 02. September , 2008, 21:07:48 » |
|
trosku OT: semish, ta gitara polozena na tom racku neni Ibanez SZ520QM ? alebo nejake PRS ? neni z foto dobre vidno ale podla potakov by som tipoval, ze to bude ta Ibanez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. September , 2008, 21:20:42 » |
|
trosku OT: semish, ta gitara polozena na tom racku neni Ibanez SZ520QM ? alebo nejake PRS ? neni z foto dobre vidno ale podla potakov by som tipoval, ze to bude ta Ibanez Je to ten Ibanez , dobry postreh.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 02. September , 2008, 21:21:50 » |
|
aj ja mam tu gitaru, tazke preto mi to hned tak udrelo do oci
|
|
« Posledná zmena: 02. September , 2008, 21:22:37 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 02. September , 2008, 23:24:47 » |
|
ooo nadhera Mato radost si dupnut ten amp gizmo budes mat na to, aby si nemusel mat amp footswitch, ale len midi kontroler, ak som to spravne pochopil? (a ak ne, tak by si ma zasvatil? )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 02. September , 2008, 23:26:32 » |
|
ooo nadhera Mato radost si dupnut ten amp gizmo budes mat na to, aby si nemusel mat amp footswitch, ale len midi kontroler, ak som to spravne pochopil? (a ak ne, tak by si ma zasvatil? ) Presne tak, AmpGizmo bude sluzit na prepinanie kanalov priamo z presetov v G-system (aspon teda dufam ze to bude fungovat ) a bude to univerzalne v tom ze mozem pouzit lubovolny aparat (vymenim len kabel z AmpGizmo do zosilovaca).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. September , 2008, 08:12:17 » |
|
semish, ako funguje ten peterson stroborack tuner? vidim ze tam mas napis Rumburax, ked som si pozeral na nete tie ladicky, tak maju cisty displej - mozes si tam nahodit co chces a to ti potom svieti podla naladenia, alebo ako to je?
|
|
« Posledná zmena: 03. September , 2008, 08:20:47 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. September , 2008, 08:19:03 » |
|
Jasne ze maju zmysel, G-system je sice dobra vec, ale zasa vsetko to nevie. Taky wah alebo whammy chcem mat normalne a nie nejaku pseudonahradu cez expression pedal ku G-system. A urcite je mnozstvo zaujimavych pedalov ktore by sa dali este pouzit. Vzadu v racku mam este TC electronics VPD1, Rocktron HUSH, BBE SonicStomp a asi tam dam aj tel LoFi filter od Ibanez.
No jo ... chááápem .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. September , 2008, 08:19:59 » |
|
semish, ako funguje ten peterson stroborack tuner? vidim ze tam mas napis Rumburax, ked som si pozeral na nete tie ladicky, tak maju cisty displej - mozes si tam nahodit co chces a to ti potom svieti podla naladenia, alebo ako to je?
Funguje to tak, ze ked neladis, tak tam moze byt bud myslim prazdny display, potom taky ich nejaky "screensaver" s logom, moze tam svietit nazov presetu, pripadne tam moze bud behat dokola vlastny napis , alebo moze aj blikat . Proste vianocny stromcek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|