kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 12. September , 2008, 11:24:26 » |
|
Moja tohtorocna dovolenka sa volá Marshall DSL100 a vobec nelutujem, da mi to viac ako valat gule desat dni kdesi na nechutne teplej plazi pri nechutne cistej a teplej a nechutne slanej vode a este ked si predstavim nechutne - len v bikinach oblecene babeny co by sa okolo mna premavali...
lol kam si mal v plane ist? do turecka alebo tunis? tam chodia Nemky.. teda aspon podla posledneho bodu tvojho popisu mi to tak pride
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
Príspevkov: 119
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 12. September , 2008, 11:24:49 » |
|
Moja tohtorocna dovolenka sa volá Marshall DSL100 a vobec nelutujem, da mi to viac ako valat gule desat dni kdesi na nechutne teplej plazi pri nechutne cistej a teplej a nechutne slanej vode a este ked si predstavim nechutne - len v bikinach oblecene babeny co by sa okolo mna premavali...
Dovolenky sú pre ľudí, ktorí nemaju sny, chodia do roboty a nevedia kde uvaliť v lete prachy... aj tak všetci hudobníci vedia, že viac žien s chuťou na chlapa je na koncerte ako na balatone
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 12. September , 2008, 11:25:49 » |
|
tento postreh je tuším najlepší
Veru, suhlas, je to uplne tak. Volakedy neboli skoro ziadne moznosti, teraz su nekonecne. no jasne ze si normalny.. len ti ludia viac zavidia to je cele pretoze o tom otvorene hovoris .. ja nepochybujem ze sa namakas napriklad a je treba vediet si tie prachy uzit.. to je jedine preco clovek robi.. aby mohol dostojne zit.. dochodok mozme mat na haku tam sa polovica z nas nedostane vzhladom na to akym stylom zijeme dnes a akym zili nasi rodicia
Ver mi ze mi nie je co zavidiet ... Tymito "hmotnymi a prizemnymi statkami" si platam ine veci , ktore su omnoho dolezitejsie. Ano mam zopar haraburd (mozno aj na urovni) a vela ludom ktori to castokrat omnoho viac a uzitocnejsie vyuziju to rad hocikedy poziciam (a aj poziciavam) a este k tomu uplne nezistne. Tesim sa z toho ze sa tie veci pouziju na rozumnu vec ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 12. September , 2008, 11:28:15 » |
|
Dovolenky sú pre ľudí, ktorí nemaju sny, chodia do roboty a nevedia kde uvaliť v lete prachy... aj tak všetci hudobníci vedia, že viac žien s chuťou na chlapa je na koncerte ako na balatone Dovolenky su aj pre ludi ktori proste potrebuju vypadnut a vypnut. Jedna z mojich najlepsich dovoleniek bola v krajine kde nemame roamingoveho partnera a kde o WiFi sietiach vacsinou len citali v casopise.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 12. September , 2008, 11:28:20 » |
|
Veru, suhlas, je to uplne tak. Volakedy neboli skoro ziadne moznosti, teraz su nekonecne. Ver mi ze mi nie je co zavidiet ... Tymito "hmotnymi a prizemnymi statkami" si platam ine veci , ktore su omnoho dolezitejsie. Ano mam zopar haraburd (mozno aj na urovni) a vela ludom ktori to castokrat omnoho viac a uzitocnejsie vyuziju to rad hocikedy poziciam (a aj poziciavam) a este k tomu uplne nezistne. Tesim sa z toho ze sa tie veci pouziju na rozumnu vec ... a presne za toto mas u mna taku Karmu ze Gandhi taku nemal ked ho prosili nech uz zacne konecne jest a prestane drzat protestnu hladovku za indicky narod .. poniektori by si to strazili vsetko ako oko v hlave a nepustili.. predpokladam ze u niektorych veci ani netusis kde sa momentalne nachadzaju ked si ich pozicival, co.. :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 12. September , 2008, 11:29:35 » |
|
Dovolenky sú pre ľudí, ktorí nemaju sny, chodia do roboty a nevedia kde uvaliť v lete prachy... aj tak všetci hudobníci vedia, že viac žien s chuťou na chlapa je na koncerte ako na balatone kks tommy toto bolo dost ze dobre! si musim zapamatat s tym balatonom.. vyborne co ty vlastne inak robis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 12. September , 2008, 11:36:37 » |
|
Dovolenky su aj pre ludi ktori proste potrebuju vypadnut a vypnut. Jedna z mojich najlepsich dovoleniek bola v krajine kde nemame roamingoveho partnera a kde o WiFi sietiach vacsinou len citali v casopise.
na šírave?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 12. September , 2008, 11:37:47 » |
|
na šírave?
Hej, kusok odtial . Asi tak desat casovych pasiem . a presne za toto mas u mna taku Karmu ze Gandhi taku nemal ked ho prosili nech uz zacne konecne jest a prestane drzat protestnu hladovku za indicky narod .. poniektori by si to strazili vsetko ako oko v hlave a nepustili.. predpokladam ze u niektorych veci ani netusis kde sa momentalne nachadzaju ked si ich pozicival, co.. :D , tak to som sa pobavil, pekne si to napisal, dik . Veru par veci by som musel trosku porozmyslat ze kde momentalne su ...
|
|
« Posledná zmena: 12. September , 2008, 11:54:58 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 12. September , 2008, 11:58:14 » |
|
na šírave?
ahahahahahahahhahahahahahah ja by som to typol na nejaku francuzsku polyneziu alebo tam niekde :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 12. September , 2008, 12:37:32 » |
|
kks tommy toto bolo dost ze dobre! si musim zapamatat s tym balatonom.. vyborne co ty vlastne inak robis? Ja? Ja som študent hudby na výške... neznáam moria a voloviny typu výlety... pre mna má cenu len umenie....žiadne debilné športy aj keby som mal zdochnuť na prachnivenie svalov...mam v p***....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 12. September , 2008, 12:45:16 » |
|
omg umenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 12. September , 2008, 12:47:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 12. September , 2008, 12:50:18 » |
|
Ja? Ja som študent hudby na výške... neznáam moria a voloviny typu výlety... pre mna má cenu len umenie....žiadne debilné športy aj keby som mal zdochnuť na prachnivenie svalov...mam v p***....
robis chybu....nie je dobre sa zameriavat len na jedno....kalokagatia, rovnovaha tela a ducha uz stari greci na to kapli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 12. September , 2008, 12:57:19 » |
|
robis chybu....nie je dobre sa zameriavat len na jedno....kalokagatia, rovnovaha tela a ducha uz stari greci na to kapli robim chybu, koli tomu som mal rozbitý členok z banality, ale čo narobim ak ma to nebaví...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 12. September , 2008, 12:58:35 » |
|
omg umenie radšej budem robiť do umenia ako do programovania... nikomu nič neberiem, ale radšej mať predmety typu klavír a spev ako by som mal mať matiku, fyziku alebo niečo také...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|